Exodia The Forbidden One Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά είμαι επιτυχών στο πρόγραμμα κατάρτισης ατόμων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από 30-45. Σήμερα πήγα την βεβαίωση από το ΚΕΚ στον ΟΑΕΔ και μου είπαν ότι θα χάσω την κάρτα επειδή έχω παρακολουθήσει και άλλο πρόγραμμα τα τελευταία δύο χρόνια. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν χάσω την κάρτα θα μπορώ να πάρω τα λεφτά από την επιταγή ? Μέσα στο ΦΕΚ λέει ότι αν χάσεις την ιδιότητα σού δεν μπορείς να πάρεις την επιταγή ακυρώνεται φαντάζομαι εννοεί την ιδιότητα του ανέργου. Όποιος ξέρει παρά πάνω ας με ενημερώσει και μένα
Ihavetheanswers Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Έτσι διαβάζω και εγώ δυστυχώς, το έλεγε στην προκήρυξη όμως. Αν μιλάμε για το πρόγραμμα με 2.000 δικαιούχους που είχε βγει το καλοκαίρι και ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες οι δικαιούχοι. Δεν ρώτησες στον ΟΑΕΔ; "Οι άνεργοι δεν επιτρέπεται να παρακολουθούν ή να έχουν παρακολουθήσει άλλο συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΚΤ πρόγραμμα κατάρτισης κατά τα δύο (2) έτη πριν από την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στην παρούσα πρόσκληση. Οι άνεργοι, που θα εγγραφούν στο Μητρώο Ωφελούμενων θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ. καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής τους στη δράση (θεωρία, συμβουλευτική, πιστοποίηση και πρακτική άσκηση) έως την ολοκλήρωσή της πρακτικής άσκησης και της συμβουλευτικής. Ό έλεγχος της ανεργίας θα γίνεται σε τέσσερα (4) χρονικά σημεία: I. Κατά την αίτηση του ωφελουμένου II. Κατά την ταυτοποίηση και προσκόμιση των δικαιολογητικών στον Πάροχο III. Την πρώτη ημέρα της θεωρητικής κατάρτισης IV. Κατά την υποβολή της δήλωσης έναρξης πρακτικής άσκησης. Σημειώνεται ότι κατά τα χρονικά σημεία Ι, ΙΙΙ και IV, η ανεργία θα ελέγχεται αυτόματα από την ειδική ιστοσελίδα http://www.voucher.gov.gr., με τη διασταύρωση των στοιχείων που τηρούνται στα Μητρώα ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ., ενώ κατά το χρονικό σημείο ΙΙ, η ανεργία θα ελέγχεται από τον Πάροχο. Σε περίπτωση που ωφελούμενος απωλέσει την ιδιότητα του εγγεγραμμένου ανέργου στα μητρώα ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ. οποιαδήποτε στιγμή από την ημέρα ενεργοποίησης της επιταγής κατάρτισης μέχρι την ολοκλήρωση της συμμετοχής του στη δράση διαγράφεται αυτοδίκαια από το Μητρώο Ωφελουμένων και η επιταγή κατάρτισής του ακυρώνεται."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα