TR-909 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, dpolal είπε Τα 10ρια σε καθαρή εγκατάσταση με καλή γραμμή ίντερνετ δεν χρειάζονται παραπάνω από 15-20 λεπτά για να κατεβάσουν τα πάντα και μόνα τους. Το να "κατεβάσουν τα πάντα και μόνα τους" δεν είναι ο σωστός τρόπος, ούτε δουλεύει πάντα όπως θέλουμε. Επιπλέον θα χρειαστούν ρυθμίσεις τα ίδια τα windows, αλλά και οι επιμέρους συσκευές. Το μόνο σίγουρο όλη αυτή η διαδικασία δεν θα είναι "15-20 λεπτά".
dpolal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, TR-909 είπε Το να "κατεβάσουν τα πάντα και μόνα τους" δεν είναι ο σωστός τρόπος, ούτε δουλεύει πάντα όπως θέλουμε. Επιπλέον θα χρειαστούν ρυθμίσεις τα ίδια τα windows, αλλά και οι επιμέρους συσκευές. Το μόνο σίγουρο όλη αυτή η διαδικασία δεν θα είναι "15-20 λεπτά". Αφού το λες εσύ...
TR-909 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, dpolal είπε Αφού το λες εσύ... Δεν το λέω εγώ, η ίδια η Microsoft δημιούργησε το "Reset this PC" ε κάτι παραπάνω θα ήξερε.
modechristo_13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 παντως επειδη η δευτερη ερωτηση μου δεν απαντηθηκε... για να βαλω windows 10 στο καινουργιο laptop θα πρεπει να αγορασω καποιο κλειδι οπως εδω πχ https://www.hrkgame.com/en/games/products/?search=Windows+10 τα υπαρχοντα windows που εχω τωρα εδω εφοσον θα τα κρατησω δεν γινεται να μεταβιβαστουν σε δευτερο pc με το ιδιο key σωστα?
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Γινεται, αλλα εφοσον ειναι...παρανομο, δεν νομιζω να μπορουμε, να στο γραψουμε εδω φορα-παρτιδα 😛 Επισης επειδη ποτε δεν ξερεις τι στραβο μπορει να συμβει, σημειωσε τα κλειδια σου
modechristo_13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Γινεται, αλλα εφοσον ειναι...παρανομο, δεν νομιζω να μπορουμε, να στο γραψουμε εδω φορα-παρτιδα 😛 Επισης επειδη ποτε δεν ξερεις τι στραβο μπορει να συμβει, σημειωσε τα κλειδια σου μαλλον δεν καταλαβες τι ρωταω η μαλλον μπερδευτικα εγω εν τελη! παμε απο τη αρχη θα κανω στο λαπτοπ της υπογραφης φορματ με την επιλογη που εχουν τα windows 10 το reset! τα windows 10 αυτα που εχω εγιναν απο την κλασσικη αναβαθμιση απο 7 σε 10 πριν καποια χρονια.. το μονο κλειδι που εχω ειναι αυτο που εχει απο κατω το λαπτοπ και ειναι των windows 7. εγω αυτο που ρωταω ειναι σε καινουργιο λαπτοπ που θα αγοραστει και θα ειναι free-dos και θα περασω 10αρια απο την αρχη αν μπορω να βαλω το key που εχω τωρα η θα πρεπει να αγορασω καποιο ωστε να τα ενεργοποιησω!
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Αυτη τη στιγμη εχεις τα εξης κλειδια: το original των Windows 7 -και το βλεπεις να βρισκεται συνηθως σε sticker- οπως κι εκεινο των 10αριων: που δημιουργηθηκε κατοπιν του upgrade των 7αριων σε Windows 10 🤖 To προγραμμα αυτο, θα σου τα δειξει και τα δυο! Σταματω εδω εγω..για τα περαιτερω δοκιμασε, η googlισε
dpolal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Στις 28/2/2020 στις 10:07 ΜΜ, dpolal είπε Αν είναι για το προσωπικό πισί που έχεις στο σπίτι σου τότε κλειδί βρίσκεις παντού σε τιμή που πληρώνεις έναν καφέ πλέον. Αν είναι πισί για γραφείο που μπορεί να ελεγθεί τότε πας για κανονική άδεια και τα σκάς. Στις 2/3/2020 στις 2:06 ΜΜ, modechristo_13 είπε παντως επειδη η δευτερη ερωτηση μου δεν απαντηθηκε...
modechristo_13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Στις 2/3/2020 στις 8:17 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε Αυτη τη στιγμη εχεις τα εξης κλειδια: το original των Windows 7 -και το βλεπεις να βρισκεται συνηθως σε sticker- οπως κι εκεινο των 10αριων: που δημιουργηθηκε κατοπιν του upgrade των 7αριων σε Windows 10 🤖 To προγραμμα αυτο, θα σου τα δειξει και τα δυο! Σταματω εδω εγω..για τα περαιτερω δοκιμασε, η googlισε εγινε καταλαβα τι λες!!
boombastik Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Και clear format να κάνεις στο ίδιο πάντα pc, πατάς skip στο κλειδί(δεν βάζεις τίποτα) και όταν συνδεθεί στο internet κάνει αυτόματα activation. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από boombastik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα