Προς το περιεχόμενο

format windows 10 χωρις cd-dvd ουτε key.

modechristo_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια , 

θελω να κανω τις επομενες μερες φορματ στο λαπτοπ μου  για να το παραδωσω στον πατερα μου λογω αγορας αλλου..
τα windows 10  ειναι αυθεντικα και εχουν μπει εδω  απο την αυτοματη αλλαγη σε window 7 πριν καποια χρονια!
επισης θελω να αλλαξω και την γλωσσα απο αγγλικα σε ελληνικα..

μπορειτε να μου πειτε τον πιο ευκολο τροπο για να γινει αυτο εφοσον τα windows υπαρχουν!

Επεξ/σία από modechristo_13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα κατεβάσεις απο εδώ αυθεντικά windows απο εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 θα τα περάσεις σε usb και όταν έρθει η ώρα θα χρησημοποιήσεις το κλειδί που έχει το laptop για τα win7.

Πρόσεχε μόνο τι έκδοση έχει το αυτοκόλητο για να χρησημοποιήσεις το ίδιο και κατα την εγκατάσταση.

Ιδανικά χρησημοποιείς και έναν ssd για να γίνουν όλα πιο γρήγορα. 

54 λεπτά πριν, skar1983 είπε

Κάνε reset this pc στα windows σου και είσαι οκ

αυτο ειναι σαν επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων που λεμε?
τι αποτελεσμα θα εχω... φανταζομαι η γλωσσα δεν θα μπορει να αλλαξει σωστα?

10 λεπτά πριν, alexb_10 είπε

Θα κατεβάσεις απο εδώ αυθεντικά windows απο εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 θα τα περάσεις σε usb και όταν έρθει η ώρα θα χρησημοποιήσεις το κλειδί που έχει το laptop για τα win7.

Πρόσεχε μόνο τι έκδοση έχει το αυτοκόλητο για να χρησημοποιήσεις το ίδιο και κατα την εγκατάσταση.

Ιδανικά χρησημοποιείς και έναν ssd για να γίνουν όλα πιο γρήγορα. 

εννοεις αν εχω windows 7 home κλειδι να βαλω windows 10 home  οχι κατι αλλο ετσι?

1 ώρα πριν, modechristo_13 είπε

αυτο ειναι σαν επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων που λεμε?
τι αποτελεσμα θα εχω... φανταζομαι η γλωσσα δεν θα μπορει να αλλαξει σωστα?

Ναι σωστά.

Η γλώσσα στα 10 αλλάζει από εδώ -> language settings -> windows display language = ελληνικά - greek

• Like 1

6 λεπτά πριν, skar1983 είπε

Ναι σωστά.

Η γλώσσα στα 10 αλλάζει από εδώ -> language settings -> windows display language = ελληνικά - greek

απο τι ειδα δεν βλεπω επι της ουσιας καποια διαφορα με το να κανω φορματ εκτος και αν δεν βλεπω κατι αυτη την στιγμη!!

νομιζω ειναι η καλυτερη και πιο γρηγορη επιλογη..
και ευχαριστω!

να κανω και μια αλλη ερωτηση παιδια μπορω στο καινουργιο pc να βαλω αυτα τα windows η πρεπει αναγκαστηκα να αγορασω καινουργιο key?

13 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε

απο τι ειδα δεν βλεπω επι της ουσιας καποια διαφορα με το να κανω φορματ εκτος και αν δεν βλεπω κατι αυτη την στιγμη!!

νομιζω ειναι η καλυτερη και πιο γρηγορη επιλογη..
και ευχαριστω!

να κανω και μια αλλη ερωτηση παιδια μπορω στο καινουργιο pc να βαλω αυτα τα windows η πρεπει αναγκαστηκα να αγορασω καινουργιο key?

Για πιο γρήγορα σου είπα να κάνεις reset & remove everything ώστε να έχεις το κλειδί.

Τώρα αν θες να κάνεις format κάνεις με USB-DVD και βάζει το κλειδί που έχεις πάρεις από την υπάρχουσα εγκατάσταση (ποτέ δεν μου πήρε σωστά το κλειδί κάποιο από τα app που δοκίμασα) είτε αγορασμένο είτε από τον θείο.

1 λεπτό πριν, skar1983 είπε

Για πιο γρήγορα σου είπα να κάνεις reset & remove everything ώστε να έχεις το κλειδί.

Τώρα αν θες να κάνεις format κάνεις με USB-DVD και βάζει το κλειδί που έχεις πάρεις από την υπάρχουσα εγκατάσταση (ποτέ δεν μου πήρε σωστά το κλειδί κάποιο από τα app που δοκίμασα) είτε αγορασμένο είτε από τον θείο.

και στην πρωτη περιπτωση χρειαζεται το κλειδι με το reset ?

αλλα αν κανει το ιδιο πραγμα με το format γιατι να μπω στην διαδικασια να κανω boot απο usb  κλπ κλπ...

2 λεπτά πριν, skar1983 είπε

όχι δεν χρειάζεται το κλειδί.

ok παντως για να βαλω στο καινουργιο pc 10αρια αναγκαστικα πρεπει να αγορασω key  ετσι ?
δεν γινεται να βαλω αυτα που εχω εδω...

1 ώρα πριν, skar1983 είπε

Για ποιό γρήγορα τότε πρέπει να κάνει κανονικό φορμάτ.
Η αρχικοποίηση που παρέχουν τα 10ρια παρόλο που είναι μόνο 4 κλίκ υπόθεση πέρνει υπερβαλικά περισσότερο χρόνο από ότι το φορμάτ.

Επίσης, από την στιγμή που το H/W έχει ενεργοποιηθεί κανονικά μία φορά με 10ρια τότε ΔΕΝ χρειάζεται ξανά κλειδί με οποιονδήποτε τρόπο και αν τα εγκαταστήσεις, μόλις μπεί στο ίντερνετ θα ενεργοποιηθούν από μόνα τους.

Κλειδί θα χρειαστεί μόνο αν βάλει διαφορετική έκδοση, home-pro ή το ανάποδο.

1 ώρα πριν, modechristo_13 είπε

ok παντως για να βαλω στο καινουργιο pc 10αρια αναγκαστικα πρεπει να αγορασω key  ετσι ?
δεν γινεται να βαλω αυτα που εχω εδω...

Αν είναι για το προσωπικό πισί που έχεις στο σπίτι σου τότε κλειδί βρίσκεις παντού σε τιμή που πληρώνεις έναν καφέ πλέον.
Αν είναι πισί για γραφείο που μπορεί να ελεγθεί τότε πας για κανονική άδεια και τα σκάς.

49 λεπτά πριν, dpolal είπε

Η αρχικοποίηση που παρέχουν τα 10ρια παρόλο που είναι μόνο 4 κλίκ υπόθεση πέρνει υπερβαλικά περισσότερο χρόνο από ότι το φορμάτ.

Επίσης, από την στιγμή που το H/W έχει ενεργοποιηθεί κανονικά μία φορά με 10ρια τότε ΔΕΝ χρειάζεται ξανά κλειδί με οποιονδήποτε τρόπο και αν τα εγκαταστήσεις, μόλις μπεί στο ίντερνετ θα ενεργοποιηθούν από μόνα τους.

Κλειδί θα χρειαστεί μόνο αν βάλει διαφορετική έκδοση, home-pro ή το ανάποδο.

Αν είναι για το προσωπικό πισί που έχεις στο σπίτι σου τότε κλειδί βρίσκεις παντού σε τιμή που πληρώνεις έναν καφέ πλέον.
Αν είναι πισί για γραφείο που μπορεί να ελεγθεί τότε πας για κανονική άδεια και τα σκάς.

αν κανει πιο αργα δεν με πειραζει καθολου αν κανει την ιδια δουλεια...
βεβαια αναγκαστικα  καποια στιγμη θα κανω boot usb για το καινοργιο pc...

οχι οικιακα ειναι απλα αυτο που ρωτησα και νομιζω δεν γινεται ειναι να βαλω αυτο το κλειδι που εχω εδω στο καινουργιο laptop αλλα αυτο φανταζομαι δεν γινεται θα πρεπει να αγορασω αλλο!

49 λεπτά πριν, dpolal είπε

Αυτό είναι σχετικό γιατί το format προυποθέτει ότι θα πρέπει να στηθεί όλο το PC από την αρχή - drivers, windows updates κτλπ ενώ με το reset επιλέγεις wipe τα αρχεία σου και είσαι έτοιμος.

Μόλις τώρα, TR-909 είπε

Αυτό είναι σχετικό γιατί το format προυποθέτει ότι θα πρέπει να στηθεί όλο το PC από την αρχή - drivers, windows updates κτλπ ενώ με το reset επιλέγεις wipe τα αρχεία σου και είσαι έτοιμος.

Τα 10ρια σε καθαρή εγκατάσταση με καλή γραμμή ίντερνετ δεν χρειάζονται παραπάνω από 15-20 λεπτά για να κατεβάσουν τα πάντα και μόνα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...