Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα ,να ρωτήσω κατι?

ανανέωσα σχετικα πολυ προσφατα τον συμβολαιο μου με την εταιρεια σταθερης τηλεφωνιας και ιντερνετ στην οποία ανηκω

το ερωτημα μου είναι μπορω να ακυρωσω την ανανέωση  ετσι ωστε η γραμμη μου να ειναι ελευθερη και να μην εχω δεσμευση και να παω σε αλλη εταιρεια?

γιατι τωρα αφου εχω ανανεωσει το συμβολαιο μου εχω δεσμευση για δυο χρονια και εαν παω σε αλλη εταιρεια σπαω το συμβολαιο μου και θα πληρωσω πεναλντι

γνωρίζει κανεις?

ευχαριστω προκαταβολικα!!

Δημοσ.

Μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο. Κανείς δεν μπορεί να σου το αρνηθεί. Απλά θα πληρώσεις το σχετικό τέλος πρόωρης διακοπής, που είναι νομιμότατη απαίτηση της εταιρείας, αφού αθετείς την μεταξύ σας σύμβαση.

Δημοσ.

παιδια το ξερω οτι μπορω να σπασω το συμβολαιο απλα λεω μηπως επειδη ειναι σχετικα προσφατο μηπως υπαρχει καποιος τροπος

για να αποφυγω αυτη τη διαδικασια

Δημοσ.

Στείλε στην ΕΕΤΤ και ρωτά. Για νέες συμβάσεις μπορείς να υποχωρήσεις εντός μικρού χρονικού διαστήματος. Για ανανεώσεις δεν ξέρω.

Δημοσ.
Στις 28/2/2020 στις 2:58 ΜΜ, jkoukos είπε

Πόσο πρόσφατο;

πριν 10 μερες περιπου

ανανεωση συμβολαιου εκανα στο ηδη υπαρχον

οχι νεα συνδεση

Δημοσ.

Φίλε καλύτερα vodafone, παρά forthnet, είχα την χειρότερη εμπειρία στο σπίτι μου, ευτυχώς γλίτωσα. Βέβαια η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Δημοσ.

Μέσα σε 14 μέρες μπορείς να κάνεις ακύρωση συμβολαίου... Περνάω κ εγώ μια άσχημη εμπειρία με τη forthnet κ έχω αυτό το περιθώριο τον 14 ημερών αν θα το κάνω η όχι, είμαι σε σκέψεις όμως γιατί μου έχουν δώσει αρκετά καλή προσφορά στα 29.90 με vdsl 30 απεριόριστα σταθερά κ όλα τα κανάλια nova cinema... Σας είπα κ τον πόνο μου.. 😂😂

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/3/2020 στις 6:01 ΜΜ, soulis16 είπε

Μέσα σε 14 μέρες μπορείς να κάνεις ακύρωση συμβολαίου... Περνάω κ εγώ μια άσχημη εμπειρία με τη forthnet κ έχω αυτό το περιθώριο τον 14 ημερών αν θα το κάνω η όχι, είμαι σε σκέψεις όμως γιατί μου έχουν δώσει αρκετά καλή προσφορά στα 29.90 με vdsl 30 απεριόριστα σταθερά κ όλα τα κανάλια nova cinema... Σας είπα κ τον πόνο μου.. 😂😂

Εγώ που έκανα μόλις ανανέωση με τον ένδεχομενο ότι έχει θέμα το ίντερνετ και για αυτό δεν πιανει καλά και θα μου το εφτιαχναν .. αλλά τελικά δεν έχει τίποτα ( wind) μπορώ να το ακυρώσω;; Γνωρίζετε; Η που μπορώ να απευθυνθώ να μάθω;;;

Επεξ/σία από despoinadr
Δημοσ.

Από την ημερομηνία ανανεώσεις έχει 14 ημέρες υπαναχώρησης. Ζητάς να σε γυρίσουν στο παλιό πρόγραμμα με διατήρηση ιστορικότητας.

Τώρα αν έχουν περάσει οι 14 ημέρες αν φύγεις τον 3ο μήνα το κόστος είναι πολύ μικρό βάση του κανονισμού για τα κόστη αποδέσμευσης από 1/1/2019

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...