masteripper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με Επιφύλαξη : Πριν απο λίγο γνωστός μου με ενημέρωσε ότι χακαρίστηκαν τα στοιχεία της χρεωστικής του κάρτας (Ελληνική Τράπεζα) με αποτέλεσμα να του πάρουν όλα τα λεφτά του λογαριασμού. Οπότε καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στους λογαριασμούς σας...ειδικά αυτοί που είναι συνδεδεμένοι με τις χρεωστικές - πιστωτικές κάρτες. Σημειωτέον ότι ο γνωστός μου δεν είναι πολύ της τεχνολογίας(Δεν έχει WebBanking π.χ.)..απλώς κάνει τις καθημερινές αγορές του με την κάρτα...και φυσικά κάποιες αναγκαίες Online... Κάποια τράπεζα λογικά έχει χακαριστεί και έχουν διαρρεύσει δεδομένα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από masteripper
zx1234r Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, masteripper είπε Με Επιφύλαξη : Πριν απο λίγο γνωστός μου με ενημέρωσε ότι χακαρίστηκαν τα στοιχεία της χρεωστικής του κάρτας (Ελληνική Τράπεζα) με αποτέλεσμα να του πάρουν όλα τα λεφτά του λογαριασμού. Οπότε καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στους λογαριασμούς σας...ειδικά αυτοί που είναι συνδεδεμένοι με τις χρεωστικές - πιστωτικές κάρτες. Σημειωτέον ότι ο γνωστός μου δεν είναι πολύ της τεχνολογίας(Δεν έχει WebBanking π.χ.)..απλώς κάνει τις καθημερινές αγορές του με την κάρτα...και φυσικά κάποιες αναγκαίες Online... Κάποια τράπεζα λογικά έχει χακαριστεί και έχουν διαρρεύσει δεδομένα. Αυτά δεν γίνονται. Μάλλον ο φίλος σου έβαλε κάπου την κάρτα του και του πήραν τα στοιχεία.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 25 minutes ago, masteripper said: Με Επιφύλαξη : Πριν απο λίγο γνωστός μου με ενημέρωσε ότι χακαρίστηκαν τα στοιχεία της χρεωστικής του κάρτας (Ελληνική Τράπεζα) με αποτέλεσμα να του πάρουν όλα τα λεφτά του λογαριασμού. Οπότε καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στους λογαριασμούς σας...ειδικά αυτοί που είναι συνδεδεμένοι με τις χρεωστικές - πιστωτικές κάρτες. Σημειωτέον ότι ο γνωστός μου δεν είναι πολύ της τεχνολογίας(Δεν έχει WebBanking π.χ.)..απλώς κάνει τις καθημερινές αγορές του με την κάρτα...και φυσικά κάποιες αναγκαίες Online... Κάποια τράπεζα λογικά έχει χακαριστεί και έχουν διαρρεύσει δεδομένα. Καμία τράπεζα δεν έχει "χακαριστεί". Το πρόβλημα ξεκίνησε από την κάρτα του γνωστού σου και τους τρόπους με τους οποίους τη χρησιμοποιούσε...
masteripper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, zx1234r είπε Αυτά δεν γίνονται. Μάλλον ο φίλος σου έβαλε κάπου την κάρτα του και του πήραν τα στοιχεία. Όταν μάθω περισσότερα θα ενημερώσω.... αλλά μία από τις αρχές μου είναι : "ποτέ μην λες ποτέ"
xx1100 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 🐍 Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από xx1100
Joshua21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, masteripper είπε Όταν μάθω περισσότερα θα ενημερώσω.... αλλά μία από τις αρχές μου είναι : "ποτέ μην λες ποτέ" Άλλο το "ποτέ μη λες ποτέ" και άλλο το να βγάζεις συμπεράσματα από δηλώσεις ατόμων που "δεν είναι και πολύ της τεχνολογίας". Αλήθεια, χωρίς καν να έχει e-banking πως ακριβώς κατάλαβε ότι του πήραν όλα τα λεφτά του λογαριασμού? Πήγε να κάνει συναλλαγή και απορρίφθηκε?
masteripper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Άλλο το "ποτέ μη λες ποτέ" και άλλο το να βγάζεις συμπεράσματα από δηλώσεις ατόμων που "δεν είναι και πολύ της τεχνολογίας". Αλήθεια, χωρίς καν να έχει e-banking πως ακριβώς κατάλαβε ότι του πήραν όλα τα λεφτά του λογαριασμού? Πήγε να κάνει συναλλαγή και απορρίφθηκε? Τον ειδοποίησε η τράπεζα ότι μπλοκαρίστηκε η κάρτα του λόγω υπόπτων συναλλαγών με εξωτερικό.... 1
Beefeater Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 53 λεπτά πριν, masteripper είπε ο γνωστός μου δεν είναι πολύ της τεχνολογίας εδώ είναι το πρόβλημα σας
masteripper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Στο κάτω κάτω γραφής έμαθα για κάτι "απίθανο" και είπα να ενημερώσω μπας και γλυτώσει κάποιος....απο εκεί και πέρα όσα αναφέρθηκαν είναι γνωστά....αλλά το "απίθανο" είναι απίθανο μέχρι να γίνει πραγματικότητα...απο εκεί και πέρα ο καθένας αντιδράει κατα το δοκούν. 1
Joshua21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, masteripper είπε Τον ειδοποίησε η τράπεζα ότι μπλοκαρίστηκε η κάρτα του λόγω υπόπτων συναλλαγών με εξωτερικό.... Και εσύ πως ακριβώς έβγαλες το συμπέρασμα πως τα στοιχεία της κάρτας έχουν διαρρεύσει από την τράπεζα, και όχι από τον ίδιο το φίλο σου? Να ήταν κανας εξπέρ να πω οκ, αλλά από ότι λες πανάσχετος είναι.... Μόλις τώρα, masteripper είπε Στο κάτω κάτω γραφής έμαθα για κάτι "απίθανο" και είπα να ενημερώσω μπας και γλυτώσει κάποιος....απο εκεί και πέρα όσα αναφέρθηκαν είναι γνωστά....αλλά το "απίθανο" είναι απίθανο μέχρι να γίνει πραγματικότητα...απο εκεί και πέρα ο καθένας αντιδράει κατα το δοκούν. Αμ δεν έμαθες, υπέθεσες, αυτό είναι το θέμα
afragorn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Σε ποια τράπεζα έχει λογαριασμό ο φίλος σου; Αν και όπως έγραψαν και τα παιδιά παραπάνω, μάλλον έπεσε θύμα απάτης...
masteripper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά παραπάνω λεπτομέρειες δεν γνωρίζω και θα αργήσω να μάθω.....προς το παρόν το θέμα είναι στην τράπεζα που ο φίλος μου έκανε κάποια αίτηση αμφισβήτησης... Το γεγονός είναι ότι κάποια λεφτά που είχε να βγάλει τον μήνα πάνε...απο εκεί και πέρα οι Mods μπορούνε να το κλειδώσουν...εγώ προσωπικά ότι ήταν λογικό να κάνω το έκανα...και φυσικά ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει σωστό....στο μεταξύ είπα να μοιραστώ το συμβάν μπας και κάποιος "επωφεληθεί"....(και όπως ανέφερα αρχικά με επιφύλαξη) Θυμίζω ότι κάποτε είχαμε απλα πράγματα με 1 Username/password μετά ήρθε το 2FA και πρόσφατα διάβασα ότι και αυτό καταρρίφθηκε,
Προτεινόμενες αναρτήσεις