focusopoulos2 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο πλαισιο καρναβαλιού και η wind μέσω του application του f2go. Έχει πακέτο 6GB με ένα ευρώ για τέσσερις μέρες. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από focusopoulos2 3
JIMBOAthens Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, focusopoulos2 said: Στο πλαισιο καρναβαλιού και η wind .... Μια χαρά τα λες. Για τα καρναβάλια είναι η εν λόγω εταιρία... 😉😅 Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από JIMBOAthens 8 2
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 μας έχει γίνει λιγάκι σπαγγοραμένη η Wind τελευταία ή είναι η ιδέα μου; 1
stelios18120 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε μας έχει γίνει λιγάκι σπαγγοραμένη η Wind τελευταία ή είναι η ιδέα μου; Η πιο γυφτικη είναι. Βλέπω από cosmote και Vodafone να μοιραζουν αβέρτα GB τσαμπα, και η wind τίποτα, η όλα με πληρωμή. Μακραν οι πιο γύφτοι. Αν μπορούσα θα άλλαζα εταιρία εχθές. (έχε χάρη που έχω τα επαγγελματικά μου νούμερα εκεί) 5
vairass Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ το έβαλα το πρωί.... Μια χαρα είναι... Καφέ δεν πίνω, τσιγάρο όχι... Τέλεια ένα ευρώ
sokada Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στην καρτοσύνδεση δεν δίνει τίποτα παιδια , μεχρι στιγμής τουλάχιστόν που κοίταξα !!!! Πάντως μέχρι στιγμής που έχω την καρτοσύνδεση μακρα η εταιρεία με τα λιγότερα δωράκια !!!! Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από sokada 1
malmsteen1984 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, sokada είπε Στην καρτοσύνδεση δεν δίνει τίποτα παιδια , μεχρι στιγμής τουλάχιστόν που κοίταξα !!!! Πάντως μέχρι στιγμής που έχω την καρτοσύνδεση μακρα η εταιρεία με τα λιγότερα δωράκια !!!! Αυτο ακριβως. Στην καρτοσυνδεση τπτ απολυτως! Σπανια να δωσει κατι. Ελεος 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα