Προς το περιεχόμενο

windows updates

MINDER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά την γνωστή αναβάθμιση που προκάλεσε ένα κάρο προβλήματα και την απέσυρε η microsoft φθάσαμε στο σήμερα με την επόμενη.'

2020-02 Συγκεντρωτική ενημέρωση για Windows 10 Version 1909 για συστήματα που βασίζονται σε x64 (KB4535996) -Σφάλμα 0x800f0900

Ότι λύση και εάν προσπάθησα το αποτέλεσμα το ίδιο.

Μια από τις λύσεις είναι να μπω σε safe mode.

Πάω να μπω μου ζητάει τον κωδικό.

Βάζω το Pin που έχω ορίσει και δεν το δέχεται.

Κάνω επανεκκίνηση και μπαίνω κανονικά και το δέχεται. 

Πονοκέφαλος με έχει πιάσει με τις αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Αλλο το ΡΙΝ και αλλο το password για τον λογαριασμο σου. Αν ειναι MS λογαριασμος πχ απο hotmail ή outlook.com πρεπει να βαλεις τον κωδικο που χρησιμοποιεις για να μπεις εκει.

Περα απο το σφαλμα που βλεπεις με αυτο το update σου δημιουργειται καποιο λειτουργικο προβλημα;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, asmilon είπε

Αλλο το ΡΙΝ και αλλο το password για τον λογαριασμο σου. Αν ειναι MS λογαριασμος πχ απο hotmail ή outlook.com πρεπει να βαλεις τον κωδικο που χρησιμοποιεις για να μπεις εκει.

Περα απο το σφαλμα που βλεπεις με αυτο το update σου δημιουργειται καποιο λειτουργικο προβλημα;

Δοκίμασα και το passwosd του gmail αλλά τίποτα. Από ότι καταλαβαίνω ενώ πατάω επιλογή 5 για ασφαλή λειτουργία με δίκτυο ώστε να έχω ίντερνετ ότι φθάνει στην οθόνη εισαγωγής του κωδικού δεν είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο ακόμα και ότι και να βάλω λάθος το παίρνει.

54 λεπτά πριν, asmilon είπε

Δοκίμασα και το passwosd του gmail αλλά τίποτα. Από ότι καταλαβαίνω ενώ πατάω επιλογή 5 για ασφαλή λειτουργία με δίκτυο ώστε να έχω ίντερνετ ότι φθάνει στην οθόνη εισαγωγής του κωδικού δεν είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο ακόμα και ότι και να βάλω λάθος το παίρνει.

οκ κατάφερα και μπήκα σε SAFE MODE αλλά δεν βλέπω να κάνει ενημέρωση εκεί μόνο οι τελίτσες πάνε έρχονται ενημέρωση δεν εμφανίζετε καμία για να την εγκαταστήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...