Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την παρεα κ αναφερομαι κατευθειαν στο προβλημα μου.

Το πισω fairing απο πισωφαναρο μεχρι σελα και πλαγια (αριστερα-δεξια) σχεδον διαλυθηκε -κοπηκε  απο τον ηλιο,χωμα και λοιπες συνθηκες.

Οποτε με λιγα λογια η μπαταρια ειναι εκτεθειμενη ,δεν υπαρχει το προστατευτικο κομματι απο αριστερα και ολες οι λασπες-νερα ερχονται πανω μου καθως εχει σπασει σχεδον ολο απο την σελα κ πισω με συνεπεια να φαινεται ο σκελετος.

Μετα απο εκτενη αναζητηση δεν μπορεσα να βρω το εν λογω fairing καθως η yamaha εχει σταματησει την παραγωγη .το βρηκα απο καποια site εξωτερικου σε εντελως ασυμφορη-εξωπραγματικη τιμη (περιπου 400 ευρω με μεταφορικα).

Κ ρωταω εγω τωρα αν ξερει κανενας ,καποια εταιρεια που να ασχολειται με πολυεστερικες κατασκευες ισα ισα για να καλυψω τα κενα.η αν καποιος απο εδω ξερει κ ασχολειται με πολυεστερα να συνεργαστουμε (σε λογικες τιμες βεβαια).το μηχανακι βγαινει βουνο για εντουραδες αλλα κ καθημερινη χρηση εντος πολεως αν χρειαστει.

Κ κατι τελευταιο αν γνωριζει κανεις,ποσο κοστιζει μια τετοια κατασκευη-επισκευη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/2/2020 στις 8:55 ΠΜ, Pankard είπε

Χαιρετω την παρεα κ αναφερομαι κατευθειαν στο προβλημα μου.

Το πισω fairing απο πισωφαναρο μεχρι σελα και πλαγια (αριστερα-δεξια) σχεδον διαλυθηκε -κοπηκε  απο τον ηλιο,χωμα και λοιπες συνθηκες.

Οποτε με λιγα λογια η μπαταρια ειναι εκτεθειμενη ,δεν υπαρχει το προστατευτικο κομματι απο αριστερα και ολες οι λασπες-νερα ερχονται πανω μου καθως εχει σπασει σχεδον ολο απο την σελα κ πισω με συνεπεια να φαινεται ο σκελετος.

Μετα απο εκτενη αναζητηση δεν μπορεσα να βρω το εν λογω fairing καθως η yamaha εχει σταματησει την παραγωγη .το βρηκα απο καποια site εξωτερικου σε εντελως ασυμφορη-εξωπραγματικη τιμη (περιπου 400 ευρω με μεταφορικα).

Κ ρωταω εγω τωρα αν ξερει κανενας ,καποια εταιρεια που να ασχολειται με πολυεστερικες κατασκευες ισα ισα για να καλυψω τα κενα.η αν καποιος απο εδω ξερει κ ασχολειται με πολυεστερα να συνεργαστουμε (σε λογικες τιμες βεβαια).το μηχανακι βγαινει βουνο για εντουραδες αλλα κ καθημερινη χρηση εντος πολεως αν χρειαστει.

Κ κατι τελευταιο αν γνωριζει κανεις,ποσο κοστιζει μια τετοια κατασκευη-επισκευη;

Για δες εδώ 

https://www.crosshop.eu/plastic-spare-parts___/Yamaha TT 600?format=portale/plastiche/index.php&categoria=laterali portanumero&qf=qf_app:Yamaha;TT;600&intro=0&lingua=EN

και πες αν έχεις κρατήσει τα σπασμένα η τα έχεις πετάξει .

Επεξ/σία από babisskg
Δημοσ.

Χιλια ευχαριστω φιλτατε.

Κ δυστυχως δεν εχω τα σπασμενα κομματια ,αλλα θα παω μια βολτα απο εκει να το δειξω να μ πει αν γινεται κατι

• Moderators
Δημοσ.

Στο car. Gr δεν βρήκες? Ψάξε στα ανταλλακτικά το μοντέλο σου και κοίτα όσους έχουν ολόκληρα μηχανάκια για ανταλλακτικά σίγουρα θα βρεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...