Pankard Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Χαιρετω την παρεα κ αναφερομαι κατευθειαν στο προβλημα μου. Το πισω fairing απο πισωφαναρο μεχρι σελα και πλαγια (αριστερα-δεξια) σχεδον διαλυθηκε -κοπηκε απο τον ηλιο,χωμα και λοιπες συνθηκες. Οποτε με λιγα λογια η μπαταρια ειναι εκτεθειμενη ,δεν υπαρχει το προστατευτικο κομματι απο αριστερα και ολες οι λασπες-νερα ερχονται πανω μου καθως εχει σπασει σχεδον ολο απο την σελα κ πισω με συνεπεια να φαινεται ο σκελετος. Μετα απο εκτενη αναζητηση δεν μπορεσα να βρω το εν λογω fairing καθως η yamaha εχει σταματησει την παραγωγη .το βρηκα απο καποια site εξωτερικου σε εντελως ασυμφορη-εξωπραγματικη τιμη (περιπου 400 ευρω με μεταφορικα). Κ ρωταω εγω τωρα αν ξερει κανενας ,καποια εταιρεια που να ασχολειται με πολυεστερικες κατασκευες ισα ισα για να καλυψω τα κενα.η αν καποιος απο εδω ξερει κ ασχολειται με πολυεστερα να συνεργαστουμε (σε λογικες τιμες βεβαια).το μηχανακι βγαινει βουνο για εντουραδες αλλα κ καθημερινη χρηση εντος πολεως αν χρειαστει. Κ κατι τελευταιο αν γνωριζει κανεις,ποσο κοστιζει μια τετοια κατασκευη-επισκευη;
babisskg Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 28/2/2020 στις 8:55 ΠΜ, Pankard είπε Χαιρετω την παρεα κ αναφερομαι κατευθειαν στο προβλημα μου. Το πισω fairing απο πισωφαναρο μεχρι σελα και πλαγια (αριστερα-δεξια) σχεδον διαλυθηκε -κοπηκε απο τον ηλιο,χωμα και λοιπες συνθηκες. Οποτε με λιγα λογια η μπαταρια ειναι εκτεθειμενη ,δεν υπαρχει το προστατευτικο κομματι απο αριστερα και ολες οι λασπες-νερα ερχονται πανω μου καθως εχει σπασει σχεδον ολο απο την σελα κ πισω με συνεπεια να φαινεται ο σκελετος. Μετα απο εκτενη αναζητηση δεν μπορεσα να βρω το εν λογω fairing καθως η yamaha εχει σταματησει την παραγωγη .το βρηκα απο καποια site εξωτερικου σε εντελως ασυμφορη-εξωπραγματικη τιμη (περιπου 400 ευρω με μεταφορικα). Κ ρωταω εγω τωρα αν ξερει κανενας ,καποια εταιρεια που να ασχολειται με πολυεστερικες κατασκευες ισα ισα για να καλυψω τα κενα.η αν καποιος απο εδω ξερει κ ασχολειται με πολυεστερα να συνεργαστουμε (σε λογικες τιμες βεβαια).το μηχανακι βγαινει βουνο για εντουραδες αλλα κ καθημερινη χρηση εντος πολεως αν χρειαστει. Κ κατι τελευταιο αν γνωριζει κανεις,ποσο κοστιζει μια τετοια κατασκευη-επισκευη; Για δες εδώ https://www.crosshop.eu/plastic-spare-parts___/Yamaha TT 600?format=portale/plastiche/index.php&categoria=laterali portanumero&qf=qf_app:Yamaha;TT;600&intro=0&lingua=EN και πες αν έχεις κρατήσει τα σπασμένα η τα έχεις πετάξει . Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2020 από babisskg
villasg Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εαν εχεις τα σπασμενα για κοιτα μια εδω : https://www.facebook.com/3T-Workshop-by-Tigatapateza-190021738245133/ https://3tmotoworkshop.business.site/ Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2020 από villasg
Pankard Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Χιλια ευχαριστω φιλτατε. Κ δυστυχως δεν εχω τα σπασμενα κομματια ,αλλα θα παω μια βολτα απο εκει να το δειξω να μ πει αν γινεται κατι
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Στο car. Gr δεν βρήκες? Ψάξε στα ανταλλακτικά το μοντέλο σου και κοίτα όσους έχουν ολόκληρα μηχανάκια για ανταλλακτικά σίγουρα θα βρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα