krosakisgr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Έχω το παρακάτω file server LenovoEMC px4-400d με 4x500gb hdd. Η ερωτήσεις μου είναι πως το raid 5 είναι ασφαλές για τα αρχεία? (έχει επιλογές none raid 0,parity raid 5, mirror stripe raid 10, none). Πρέπει να του δώσω static ip ( δεν νομίζω πως βρήκα κάτι στο configuration) για να το διαβάζει πάντα το δίκτυο? Μια χαρά το διαβάζει τώρα απλα για να ξέρω. Τα αρχεία που αποθηκέυω είναι word και excel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
physvlog Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Το raid μονο backup δεν ειναι. Θα μπορουσες απλα να ειχες 2 ή 3 δισκους με τον εναν να περιεχει τα share docs που θα επεξεργαζεσαι και με ενα soft real time sync να τα εστελνες αυτοματως σε οσα σημεια θες. Σε εναν ή και σε ακομη εναν δισκους. Η στατικη ip δε χρειαζεται αναγκαστικα μιας και μπορεις να κανεις προσβαση μεσω του network απο explorer (δλδ παραθυρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krosakisgr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 οκ εγινε ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα