Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Φυσικά θα την ρωτήσουν ο πρώτος λόγος ειναι ενεργητικός, δηλαδή ο πρώτος λόγος για να γίνει product placement σε μια ταινία ειναι επειδή ή παραγωγοί της ταινίας ψάχνουν για χορηγούς οπότε θα ρωτήσουν ποιοι ενδιαφέρονται να πληρώσουν για το product placement. Δεν πρόκειται να γίνει product placement τζαμπα όταν βλέπεις μια μάρκα σε μια ταινία είναι γιατί η μάρκα πλήρωσε για αυτό. 

Ο δεύτερος είναι παθητικός γιατι η εταιρία έχει το δικαίωμα να μην θέλει να εμφανιστεί στην ταινία και θα μπορεί να διεκδικήσει αποζημιώσεις για αυτό. 

αν το κατάλαβα καλά, απαγορεύει να εμφανίζονται και οι ηθοποιοί (ακόμα και εκτός ρόλου) με iphone. γι αυτό λέω. η ταινία φυσικά και θα ρωτήσει. ειναι σαν το "τοποθέτηση προϊόντος" περίπου που έχουμε εδω απλά στο πιο υπερβολικό λόγω apple.

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, klarinogroom είπε

αν το κατάλαβα καλά, απαγορεύει να εμφανίζονται και οι ηθοποιοί (ακόμα και εκτός ρόλου) με iphone. γι αυτό λέω. η ταινία φυσικά και θα ρωτήσει. ειναι σαν το "τοποθέτηση προϊόντος" περίπου που έχουμε εδω απλά στο πιο υπερβολικό λόγω apple.

Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο και δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό η apple έτσι και αλλιώς εκτός αν έχει συμβόλαιο με τον οποιονδήποτε ηθοποιό ως σπόνσορας του τότε ναι θα μπορούσε να του πει να μην δείχνει τα προϊόντα apple που έχει κτλ αλλά ποιος ο λόγος να έχουν συμβόλαιο αν δεν θέλουν να τα διαφημίζει;  οπότε δεν έχει νόημα όπως και να το δεις, για τους χαρακτήρες στην ταινία μιλάει το δημοσίευμα. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, toolate είπε

με την λογικη την δικη σου

Δεν είναι λογική δική μου καταρχήν είναι της apple.

14 λεπτά πριν, toolate είπε

η διαφημιση,ειτε καλη,ειτε κακη ειναι διαφημιση.ειναι απαραβατος μαρκετινιστικος κανονας.(οπως και αυτο τωρα διαφημιση ειναι)

Και ανατρέχω στο post που έγραψα αν νομίζεις ότι ξέρεις κάτι καλύτερα απο την apple όσο αφορά την διαφήμιση τότε μάλλον είσαι εσύ λάθος και όχι η apple γιατί πολύ απλά με "το μυαλό που κουβαλά" η apple σε θέμα διαφήμισης κτλ έχει "καταντήσει"  να είναι εταιρία του 1.3 τρις εσύ με την στρατηγική σου πόσα δις έβγαλες; 

Βέβαια όπως έγραψα υπάρχει περίπτωση να είναι όντως λάθος και εσύ σωστός (βέβαια οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου ) σε αυτή την περίπτωση προμόταρε την λογική σου στην apple και θα σε προσλάβουν 

Τέσπα πέρα απο την πλάκα εδώ απαντώ σε έναν φίλο περί διαφήμισης της apple σε "γκαγκστερικούς"  και εξηγώ έναν απο τους λόγους να μην θέλει να το κάνει

31 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

ακριβώς αυτός ειναι ένας απο τους λόγους.. αυτοί που έχουν πρότυπα gangsta είναι αυτοί που δεν γουστάρουν να ειναι νόμιμοι και "καλά παιδιά" ειναι αυτοί που πιο εύκολα θα μπούν στην πειρατεία πχ μουσικής (άρα όχι έσοδα απο applestore) είναι αυτοί που πιο εύκολα θα κάνουν μόντες πχ jailbrake  και τέλος ειναι αυτοί με χαμηλότερα βαλάντια άρα όχι target group το οποίο έχει ενδιαφέρον για την apple.

Οπότε καταλαβαίνεις ότι η κακή διαφήμιση αν και διαφήμιση  δεν ειναι αναγκαστικά διαφήμιση που να ενδιαφέρει την apple

• Like 1
Δημοσ.

Εχει δίκιο η Απλε,

δεν είδατε την Casio που παραλίγο να κλείσει επειδή ο Μπιν ο Λάντεν φόραγε το F-91W και η Αλ Κάιντα το χρησιμοποιούσε στην κατασκευή βομβώνε;

ε, δεν είδατε;;

Ή να πούμε ότι το ίδιο φορούσε και ο Μπαράκ ο Ομπάμας, που ως γνωστόν είναι ρεπτίλιαν ( =κακός). 

🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον τελευταίο καιρό η ποιότητα του ύπνου μου δεν ήταν τόσο καλή.. Σηκώνομουν ανήσυχος τα βράδια.. Με καταδρομικες σε ψυγείο και ντουλάπια.. με την ελπίδα να κατευνασω μια έντονη ανησυχία..... Κάθε καρέ και ερώτηση.. Κάθε σκηνή και το ίδιο πάντα ερωτηματικό .. .Απανωτά '' γιατί '' να μαστιγώνουν το μυαλό μου.. Πολλές φορές με έβρισκε η αυγουλα να κρατάω φέτα ψωμάκι με βούτυρο και θυμαρισιο μέλι.. Σήμερα όμως θα κοιμηθώ... Θα κοιμηθώ καλά..χωρις διακοπές και ψιθύρους.. Γιατί κατάλαβα.. Γιατί η αλήθεια έλαμψε..Τέλος τα χτυποκαρδια της άγνοιας.. Τώρα ξέρω 

Επεξ/σία από Getapen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι το θεωρείτε τόσο αστείο. 

Θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως.. Σκέψου ότι ο εγκέφαλος σου έχει πεπερασμένο capacity.. Οπότε επιλέγεις της πληροφορίες τις οποίες θα δεχτείς.. Τώρα κάνε και την ερώτηση.. '' πόσο χρήσιμη μου είναι η πληροφορία σε μια κλίμακα 0-10.. ''.. Εγώ και ενδεχομένως αρκετοί ακόμα απαντήσαμε μηδέν.. Κάπου εκεί γίνεται αστείο 

Επεξ/σία από Getapen
  • Like 6
Δημοσ.

Ανυπομονώ να δω ταινία πού θα πηγαίνει ο κακος να αγοράσει iPhone και θά έχει δωματιακι στο κατάστημα,με πράκτορες πού θα ελέγχουν ποινικό μητρώο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, christos4 είπε

ποιος ορίζει ποιος είναι καλός και ποιος κακός;;;; 

Ναι όντως ο κακός στην ταινία αυτή αν το καλοσκεφτείς ήταν ο λαρούσο  αλλά άλλες εποχές τότε τα 80s ήταν πιο ... "απλοϊκά" τα πράματα ο καλός ήταν αυτός που κέρδιζε στο τέλος την κοπέλα στις μέρες μας οι ταινίες είναι πολύ πιο ξεκάθαρες ακόμη και αν σε κάποιες περιπτώσεις αρχικά φαίνεται να μην ειναιι το κάνουν εσκεμμένα ακριβώς γιατί έχουν σκοπό να περάσουν σαν μήνυμα ότι ο κακός δεν είναι πάντα αυτό που νομίζουμε δηλαδή. 

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ.

"μαμά θέλω καινούργιο iPhone" 

"Γιωργακι δεν είδες την τελευταία ταινία που βγήκε; ο κακοποιός είχε iPhone, δεν θα σου πάρω iPhone " 

Πολύ καλή η λογική μπορώ να πω, *slow clap*

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Δεν είναι λογική δική μου καταρχήν είναι της apple.

Και ανατρέχω στο post που έγραψα αν νομίζεις ότι ξέρεις κάτι καλύτερα απο την apple όσο αφορά την διαφήμιση τότε μάλλον είσαι εσύ λάθος και όχι η apple γιατί πολύ απλά με "το μυαλό που κουβαλά" η apple σε θέμα διαφήμισης κτλ έχει "καταντήσει"  να είναι εταιρία του 1.3 τρις εσύ με την στρατηγική σου πόσα δις έβγαλες; 

Βέβαια όπως έγραψα υπάρχει περίπτωση να είναι όντως λάθος και εσύ σωστός (βέβαια οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου ) σε αυτή την περίπτωση προμόταρε την λογική σου στην apple και θα σε προσλάβουν 

Τέσπα πέρα απο την πλάκα εδώ απαντώ σε έναν φίλο περί διαφήμισης της apple σε "γκαγκστερικούς"  και εξηγώ έναν απο τους λόγους να μην θέλει να το κάνει

Οπότε καταλαβαίνεις ότι η κακή διαφήμιση αν και διαφήμιση  δεν ειναι αναγκαστικά διαφήμιση που να ενδιαφέρει την apple

το ξαναγραφω πιο αναλυτικα για να καταλαβεις τι εννοω.

θεωρω την ειδηση αστεια, την ειδηση .οχι εσενα!

Δεν ξερω καλυτερα απο την apple γιατι εγω ειμαι ενας ,και αυτοι πολλοι(παρα πολλοι) και καταρτησμενοι στο αντικειμενο τους.(marketing)τη γνωμη μου γραφω.δηλαδη οτι και η ειδηση ειναι στα πλαισια του μαρκετινγ.και κακα τα ψεματα,σε τοσο τεραστιες εταιριες καθε 'εκκετρικη' ειδηση(σχεδον)λειτουργει υπερ τους.

εταιρια του 1.3  τρις δεν εγινε τυχαια,δεν εγινε με φημες.εγινε επειδη πουλαει προιοντα,και μαλιστα πολυ καλα! ουτε εγινε λογο αυτης της 'τακτικης',ουτε ιδρυθηκε εχτες.

τελος παντων θα σου αντιστρεψω την ερωτηση,εσυ με την στατηγικη της apple ποσα δις εβγαλες?

το δευτερο μερος της απαντησης σου δεν το σχολιαζω καν.το θεωρω ατυχες απο μερος σου...

• Like 4
Δημοσ.

τωρα οι κακοί στις ταινιες οταν ζητανε τροπο να ξεφύγουν απο τις υπηρεσίες που τους κυνηγανε θα ζητάνε 

- Πλάστη Ταυτότητα 

- Πλαστό Διαβατήριο 

- και προσβαση σε iPhone 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, toolate είπε

εταιρια του 1.3  τρις δεν εγινε τυχαια,δεν εγινε με φημες.εγινε επειδη πουλαει προιοντα,και μαλιστα πολυ καλα! ουτε εγινε λογο αυτης της 'τακτικης',ουτε ιδρυθηκε εχτες.

Ανέκαθεν τα περισσότερα προϊόντα της (με κάποιες εξαιρέσεις εδώ και εκεί ) ήταν υποδεέστερα σε επιδόσεις και πολύ ακριβά... το marketing ειναι αυτό που την έχει αναδείξει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...