Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 27/2/2020 στις 10:48 ΜΜ, TopicStrarter είπε

εσύ/εγώ δεν έχουμε ούτε 100,000 ευρώ στην τράπεζα

εχω να δω πανω απο 500€ σε λογαριασμο μου πανω απο 10 χρονια (true story!)

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 28/2/2020 στις 5:03 ΜΜ, cr77 είπε

Ρε πάτε καλά εδώ μέσα όλοι; H APPLE ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙ για να εμφανίζονται τα προϊόντα της, δεν είναι τα στουντιο ταινιών fanboys του Insomnia να τη διαφημίζουν τζάμπα. Αυτό που εννοεί προφανώς το άρθρο, είναι ότι πολιτική της είναι να μη δίνει λεφτά για διαφήμιση για να το κρατάει ο κακός, αλλά δίνει λεφτά μόνο για να το κρατάει ο "καλός".

Πρέπει να το παραδεχτείς πάντως ότι χρειάζονται τέτοια θέματα στο insomnia αλλιώς δεν θα έμπαινε κανείς. Την παλιά εποχή παιζαν μπαλιτσα διακεκριμένα μέλη. Τώρα εεεεχχχ...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, CaptainGR10 είπε

Θυμάσαι ποια;

Oχι δε θυμαμαι. Εκανα και ένα ψαξιματακι αλλα δε βρηκα κατι. Στη wiki μονο βρηκα ότι "Στη ταινία «For Your Eyes Only» ο James Bond καλεί την Miss Moneypenny να κλείσει ένα εισιτήριο για Μαδρίτη με την Ολυμπιακή Αεροπορία" :lol:

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/2/2020 στις 9:00 ΜΜ, bmwXR είπε

Αν το κάνουν και άλλες εταιρείες θα βλέπουμε στο τέλος αρχιμαφιόζο σε καρτελ με ulefone, lada samara και κουστούμι από λαϊκή

Οι κακοί στις ταινίες χρησιμοποιούν de-branded προϊόντα.

12 ώρες πριν, Xtheodor είπε

Έχω μια απορία στα όρια της λογικής .... Το πλήρωσα το αγόρασα είναι Δικό ΜΟΥ ... Από εκεί και πέρα γιατί θέλει η apple και η κάθε Sapple να μου πει τι θα το κάνω ??? 

Δεν στο λέει η Apple, οι κανόνες trademark στο λένε. Δεν πρόκειται για βίντεο liveleak αλλά για σκηνοθετημένη ταινία όπου ο σκηνοθέτης έχει τον έλεγχο του τι συμβαίνει, οπότε τίθεται θέμα σεβασμού στα trademarks.

Φυσικά όποτε θες κάνεις de-brand τη συσκευή και τη χρησιμοποιείς όπως θες στην ταινία σου. Και εκεί είναι το θέμα με την Apple, πολύ δύσκολα μπορείς να κάνεις de-brand τις συσκευές της χωρίς να βγει άσχημο στο μάτι όποτε οι κακοί χρησιμοποιούν πάντα Android και Windows συσκευές χωρίς το σηματάκι του ΟΕΜ. Εκτός και αν ο ΟΕΜ δεν έχει πρόβλημα οπότε μπορούν οι συσκευές να χρησιμοποιηθούν και branded.

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω πεθάνει στο γέλιο που σε μια είδηση, ουσιαστικά γνωστή τόσο για την apple όσο και πολλών άλλων εταιριών που διαφημίζονται μέσω της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, σχολιάζουν κάποιοι που έχουν δύο... τρία... και προσφάτως κάποιος με πέντε προφίλ που ως πάγια τακτική τους είναι να μην "χαλάσουν" το βασικό τους nicknam...

Η apple και η κάθε apple το κάνει για τα λεφτά, οι "κάποιοι" γιατί????

Επεξ/σία από AtiX
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 28/2/2020 στις 9:06 ΜΜ, rus είπε

Αυτό ισχυει για τις μικρες εταιριες (any publicity good publicity), η Αpple δεν εχει αναγκη.

Θυμαμαι πριν μερικα χρονια η ελληνικη κυβερνηση ειχε διαμαρτυρηθει για μια ταινια με θεμα αεροπειρατειας που εδειχνε την Ολυμπιακη Αεροπορια. Κατά τη γνωμη σου κακως διαμαρτυρηθηκε? Θα επρεπε κι άλλες ταινιες να ταυτισουν την ΟΑ με αεροπειρατειες?

νομιζω οτι οσοι ταυτιζουν οτι βλεπουν σε μια ταινια με το τι συμβαινει στην πραγματικοτητα εχουν θεμα... στο κατω-κατω η τεχνολογια πλεον επιτρεπει να ψαξεις ποσο ασφαλης ειναι καθε αερομεταφορεας και οχι μονο . Οποτε οποιος ανησυχει πραγματικα μπορει να ψαξει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gala1973 είπε

νομιζω οτι οσοι ταυτιζουν οτι βλεπουν σε μια ταινια με το τι συμβαινει στην πραγματικοτητα εχουν θεμα...

Ναι αλλα και αυτοι που εχουν θεμα είναι πελατες σαν τους υπολοιπους.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rus είπε

Ναι αλλα και αυτοι που εχουν θεμα είναι πελατες σαν τους υπολοιπους.

ας ψαχτουν και λιγο οσοι ανησυχουν δοξα το Θεο οι Ελληνικες αεροπορικες ειναι απο τις ασφαλεστερες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gala1973 είπε

ας ψαχτουν και λιγο οσοι ανησυχουν δοξα το Θεο οι Ελληνικες αεροπορικες ειναι απο τις ασφαλεστερες

το πρόβλημα δημιουργειται απ αυτους που δε ψαχνονται και επηρεαζονται ευκολα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...