Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Chronis3 είπε

O Kάκος ο πρώην διαιτητής που κάνει τον δικαστή στο Open ?

Ναι, γιατί νομίζεις οτι θα αφήσω το οτοκορρεκτ να χαλάσει το υπέροχο σενάριο μου; Αν χρειαστεί θα φέρω το πρώην κοράκι.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι το θεωρείτε τόσο αστείο. 

Καταρχήν (αν και δεν είναι κανόνας αλλά είναι ένα καλό πρώτο βήμα στην λογική ) απο την στιγμή που η Apple έχει φτάσει να είναι επιχείρηση 1.3 τρις (ναι, όχι δις, τρις καλά το έγραψα  ) και εσύ/εγώ δεν έχουμε ούτε 100,000 ευρώ στην τράπεζα μάλλον σημαίνει ότι αν σου φαίνεται περίεργη μια επιχειρηματική τακτική δεν είναι λάθος η apple αλλά εσύ οπότε ξεκινάς τις σκέψεις σου στο γιατί να είσαι εσύ λάθος όταν σου φαίνεται κάτι τέτοιο περίεργο και όχι η apple (και οκ μπορεί τελικά να καταλήξεις ότι δεν είσαι λάθος και τελικά να έχεις και δίκαιο αλλά το λογικό είναι να ξεκινήσεις με το εσύ να είσαι λάθος και γενικά θα είναι η εξαίρεση του να είσαι εσύ ο σωστός) .

Κατα δεύτερον είναι πολύ σημαντικό το product placement μια απο τις meta τακτικές της διαφήμισης η ίδια η apple κατα τα 90'ς είχε μπει στις εντυπώσεις των καταναλωτών σαν προϊόν για δουλειά και δημιουργικότητα μιας και ο κάθε χαρακτήρας (πρόεδρος επιχείρησης, συγγραφέας ή ότι άλλο) αν άνοιγε κάποιον υπολογιστή στις ταινίες αυτές κατα πάσα πιθανότητα είχε το σήμα της apple. 

και γενικά ακόμη και να μην το έχει σκεφτεί κάποιος (σαν στρατηγική marketing ) σίγουρα το έχει νιώσει να δουλεύει απο την πλευρά του καταναλωτή...

Θέλω να πω πχ τα κλασικά rayban γυαλιά για παράδειγμα.. πόσοι δεν έχουμε επηρεαστεί απο ταινίες σαν το topgun και άλλες που έχουν (πχ αστυνόμους) κτλ να τα φοράνε και έχοντας τέτοιες εικόνες στο μυαλό μας επιλέξαμε να αγοράσουμε αυτό ακριβώς το μοντέλο αυτής ακριβώς της μάρκας; 

Η για το Z3 της BMW όλοι θέλανε ένα (και οι πωλήσεις του εκτινάχθηκαν) όταν το οδηγούσε ο James Bond... 

Μην γράφεις χαζομάρες, το ότι κάποιος έχει φράγκα δεν σημαίνει ότι είναι ούτε εξυπνότερος ούτε καλύτερος από κανέναν άλλων, να μην σκαλίζουμε πληγές με σκάνδαλα και απατεωνιές με σάπια αχλάδια και μπανάνες τώρα..

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρώ ότι αν μια παραγωγή αγοράσει Apple προϊόντα και δεν τους τα παραχωρήσει η Apple για διαφήμιση, κάτι τέτοιο προφανώς δεν ισχύει, σωστά;
Διαφορετικά με πιο δικαίωμα μπορούν να ασκήσουν τέτοια εξουσία;

Επεξ/σία από ulb
Δημοσ.

H apple είναι η apple και θα κάνει οτιδήποτε για να αυτοπροβληθεί ως ανώτερη, ευαισθητοποιημένη, ευαίσθητη και, αγία στην τελική...

Μην ξεχνάμε ότι είναι η εταιρία της οποίας ο CEO όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις υπερβολικά υψηλές τιμές των iphone X συμβούλεψε όσους τους φαίνεται ακριβό να κόψουν τους καφέδες να βάζουν τα χρήματα στην άκρη και μετά από καιρό να ''αξιωθούν'' να πάρουν και αυτοί το κινητό της εταιρία του και ας είναι πανάκριβο και για αυτά που προσφέρει και σε σχέση με τον ανταγωνισμό και σε σχέση με το κόστος παραγωγής του...Tim Cook: Κόψτε τον καθημερινό σας καφέ και θα μπορέσετε να αγοράσετε το iPhone X!

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, ulb είπε

Θεωρώ ότι αν μια παραγωγή αγοράσει Apple προϊόντα και δεν τους τα παραχωρήσει η Apple για διαφήμιση, κάτι τέτοιο προφανώς δεν ισχύει, σωστά;
Διαφορετικά με πιο δικαίωμα μπορούν να ασκήσουν τέτοια εξουσία;

Δεν θα τους κανει και τσαμπα διαφημιση . Θα κρυψουν τα λογοτυπα. Τωρα το οτι καποιος κραταει Iphone κανει μπαμ αλλα λιγες φορες εχουμε δει αυτοκολλητα κολλημενα πισω απο macbook σε ταινιες; Τοσο καιρο νομιζα οτι ειχε να κανει με το αν ο κατασκευαστης πληρωσε για να διαφημιστει, τωρα με την apple νομιζω οτι εχει να κανει με το αν η παραγωγη πληρωσε για να χρησιμοποιησει προιοντα apple...

Δημοσ.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι σε τελευταία εσοδείας ταινίες και σειρές πλέον οι ηθοποιοί κρατάνε κινητά με θήκη πλάτης. Όποια μάρκα κι αν είναι αυτή, με τον ίδιο τρόπο που τους βλέπεις να κάνουν αναζήτηση στο διαδίκτυο χωρίς το λογότυπο της Google.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, lightsout είπε

Πόσο τρολια θα ήταν από μεριά των Αμερικανών κωμικών να εμφανίζονται τα προϊόντα της Apple στα χέρια αποκλειστικά ηλίθιων χαρακτήρων?? LOL

Ο Trump ήδη έχει iphone 😄

Δημοσ.
13 ώρες πριν, toolate είπε

με την κυριολεκτικη εννοια της λεξης ,δεν υπαρχει.Τα ευκολως νοουμενα παραλειπονται.(ως μαρκετινιστικος ορος υπαρχει,μιας και τον εχω ακουσει αρκετες φορες)

τις πραγματικες 'αρνητικες διαφημισεις΄' η καθε εταιρια φροντιζει να τις αποσιωπει η τις διαψευδει.

τι ξερεις απο μαρκετινκ; εισαι καποιος διασημος;θα πρεπει να φοβομαστε;προς τι αυτη η αυτοπροβολη...😁

μπα average Joe ειμαι, απλα σχολιαζω και εγω... στο κατω κατω αστους να κανουν οτι καταλαβαινουν δεν εχω μετοχες της Apple ουτε καμιας αλλης εταιρείας...

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...