Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gala1973 είπε

μαλλον δεν εχουν ακουσει οτι δεν υπαρχει αρνητικη διαφημιση ... αλλα παλι τι ξερω εγω απο marketing ε?

ναι ρε οι άσχετοι δεν ξέρουν απο αρνητική διαφήμιση απορώ γιατί δεν θέλουν να την εκμεταλλευτούν τόσο άσχετοι ειναι όλοι εκεί; αφου εμφανώς δεν έχουν κανέναν λόγο να μην το θέλουν αυτό... 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gala1973 είπε

μαλλον δεν εχουν ακουσει οτι δεν υπαρχει αρνητικη διαφημιση ... αλλα παλι τι ξερω εγω απο marketing ε?

Αν είναι έτσι τότε να μην πίνει ξέρω γω τίποτα κοκα κόλα ο κακός στην ταινία γιατί την ήπιε ο κακός οπότε θα κάνει ζημιά στις πωλήσεις. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Liljoke είπε

Αν είναι έτσι τότε να μην πίνει ξέρω γω τίποτα κοκα κόλα ο κακός στην ταινία γιατί την ήπιε ο κακός οπότε θα κάνει ζημιά στις πωλήσεις. 

Η κόκα κόλα δεν έχει λόγο να μην θέλει ο κακός να πίνει το προϊόν της γιατί απευθύνεται σε όλους είναι ενα χαμηλού κόστους προϊόν που απευθύνεται σε βασική ανάγκη (δίψα) όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο.

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Confused 1
Δημοσ.

Αυτό που θεωρείς ότι η apple κάνει σωστά είναι το σε άμεση αναλογία με αυτό που ακούμε συχνά πυκνά ότι τα βιντεοπαιχνίδια προάγουν τη βία. "Παίζει παιχνίδια, αυτό θα είναι το έναυσμα" κλπ κλπ γελοιοτητες. Το ότι έχει κάθε δικαίωμα να το πράξει δεν την απαλλάσσει ότι αυτό είναι γελοίο.Ουτε το ότι έχει 1.3 τρις σημαινει ότι ξαφνικά έχει το αλάθητο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Έτσι πρέπει! Την apple πρέπει να την ακουμπάνε μόνο γνήσια ηρωϊκά αμερικανικά χέρια. Οι σοβιετικοί και κουβανεζοι κακοί ας έχουν android. 😠😡

Mα δεν υπαρχουν πλεον σοβιετικοι (κι οταν υπηρχαν δεν υπηρχε iPhone).

1 ώρα πριν, panosk0 είπε

Δώστε κοροναιο στον κόσμο !!!

Πάρτον

pftzr45.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lightsout είπε

Πόσο τρολια θα ήταν από μεριά των Αμερικανών κωμικών να εμφανίζονται τα προϊόντα της Apple στα χέρια αποκλειστικά ηλίθιων χαρακτήρων?? LOL

Τοτε θα λεγαμε δικαιολογημενα οτι η τεχνη αντιγραφει την πραγματικοτητα....

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gala1973 είπε

με την κυριολεκτικη εννοια της λεξης ,δεν υπαρχει.Τα ευκολως νοουμενα παραλειπονται.(ως μαρκετινιστικος ορος υπαρχει,μιας και τον εχω ακουσει αρκετες φορες)

τις πραγματικες 'αρνητικες διαφημισεις΄' η καθε εταιρια φροντιζει να τις αποσιωπει η τις διαψευδει.

τι ξερεις απο μαρκετινκ; εισαι καποιος διασημος;θα πρεπει να φοβομαστε;προς τι αυτη η αυτοπροβολη...😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...