nick0lis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σκέφτομαι την αναβάθμιση σε Ryzen 9 όμως με προβληματίζει το κακό air flow του κουτιού μου συν ότι δεν μπορεί να χωρέσει ψύκτρα μεγαλύτερη των 137mm σε ύψος. Λέω να το πάω σε κάποιο αλουμίνο κατασκευαστή να το τρυπήσω συμμετρικά με δράπανο. Ανάλογο αυτού του στυλ αλλά με στρογγυλές μεγάλες τρύπες τύπου τρίφτης mac 😬 Το ερώτημα μου είναι το εξής, να βάλω μια aio νερού (με αγχώνει λίγο) ή μια μικρή ψύκτρα με έξτρα ανεμιστήρες; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από nick0lis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 βάλε ψύκτρα, απέφευγε τα aio εκτός αν ντε και καλά θες internet points 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Καλά το λες. Είμαι παππούς πλέον για internet points. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Ωραιο που παιρνει το optical drive κατω αν και θα το ηθελα εξω οχι οπως ειναι κρυμενο. Εχω το ιδιο προβλημα με σενα με το Lian Li PC-O11 Dynamic που εχω και αναγκαστικα θα παω σε AIO με τριπλο ψυγειο 360 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν χρησιμοποιώ dvd οπότε δεν με πειράζει η θέση του. Θα προσπαθήσω να βάλω μια NH-U12A αν χρειαστεί θα κόψω όλη την βάση εσωτερικά και θα βάλω σιδηρόδρομους να βιδώσω την μητρική πάνω όπως το DA2 Chassis Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από nick0lis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα