Προς το περιεχόμενο

backup

waveparticle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για εβδομαδιαιο backup συνολικων δεδομενων της ταξης των 30-40gb, ειναι καλυτερο να γινεται full backup ή Incremental? (καλυτερο ως προς την αξιοπιστια αρχειων και μικροτερη φθορα δισκου)

Για full backup, κανω format του εξωτερικου σκληρου (ωστε να διαγραφουν ολα τα αρχεια) και ξαναπερναω manually ολα τα αρχεια?

Για incremental καποια προταση για free λογισμικο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

28 λεπτά πριν, 1ns0mn1a είπε

Αναφορά σε κείμενο

Αναφορά σε κείμενο

Αναφορά σε κείμενο

Επεξ/σία από 1ns0mn1a
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Στο EaseUS Todo Backup Free  πως δημιουργουμε boot μεσον για την ...κακια την ωρα ?

tools

spacer.png

Επεξ/σία από 1ns0mn1a
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω αν και μου το βγαζει με διαφορετικο μενου τα καταφερα . Εφτιαξα ενα στικακι μπουταρε με αυτο  και εφτασα μεχρι το σημειο για επαναφορα . θα δοκμασω για το ...μετα ισως και αυριο αφου ...Μενουμε σπιτι

Αξιζει να αγορασω ή ...να βρω την πληρη εκδοση ?

100.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, 1ns0mn1a είπε

yes

Την βρηκα αλλα εχω ..προβληματακια .Ελπιζω να τα λυσω.

Προσπαθω να ξεκινησω τα wimdows σε safe mode αλλα οποιο F και να παταω δεν γινεται .

Edit

Τα καταφερα

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Αφου ...καθομαστε και δουλευουμε απο το σπιτι με vpn δοκιμασα σημερα το EaseUS Todo Backup 11.5

Μια χαρα δουλεψε . Εκανε και λιγο μικροτερο αρχειο επαναφορας απο το Ghost χωρις συμπιεση

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

γεια χαρά

προσπάθησα να διαβάσω το νήμα αλλά πελάγωσα

θα αλλάξω τον σκληρό σε sdd,θα τον κάνω εκωτερικό οπότε τα αρχεία τα κρατάω

αυτό που θέλω είναι να κρατήσω τους σελιδοδείκτες,τις σελίδες και τους ήδη αποθηκευμένους κωδικούς

μπορώ να το κάνω αυτό μόνος μου σε λίγα βήματα;

Δημοσ.
Στις 18/5/2020 στις 5:42 ΜΜ, Fosforos είπε

γεια χαρά

προσπάθησα να διαβάσω το νήμα αλλά πελάγωσα

θα αλλάξω τον σκληρό σε sdd,θα τον κάνω εκωτερικό οπότε τα αρχεία τα κρατάω

αυτό που θέλω είναι να κρατήσω τους σελιδοδείκτες,τις σελίδες και τους ήδη αποθηκευμένους κωδικούς

μπορώ να το κάνω αυτό μόνος μου σε λίγα βήματα;

Γιατί δεν ανοίγεις νέο θέμα; Αυτό το thread δεν είναι για το δικό σου πρόβλημα.

Πάντως για σελιδοδείκτες, πας από τον browser σου και επιλέγεις να προβάλεις όλους τους σελιδοδείκτες. Μετά πας όπου έχει εξαγωγή και τους παίρνεις σε html.

Οι κωδικοί στο firefox είναι μέσα στον φάκελο προφίλ του firexox με το όνομα key3.db ή key4.db και οι πληροφορίες για την σύνδεση στις σελίδες είναι στον ίδιο φάκελο με το όνομα logins.json. Για να πας απευθείας στον φάκελο προφίλ πάτα WINDOWS+R και δώσε %appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\
Εκεί θα δεις έναν φάκελο και κάτι γράμματα και νούμερα και στο τέλος θα λέει .default Εκεί θα βρεις τα αρχεία.

Στον chrome, αν είσαι συνδεμένος με λογαριασμό gmail, απλά θα ξανασυνδεθείς και θα τα τραβήξει αυτόματα. Και στον firefox το ίδιο θα γίνει αν δημιουργήσεις λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/5/2020 στις 5:50 ΜΜ, micos000 είπε

Γιατί δεν ανοίγεις νέο θέμα; Αυτό το thread δεν είναι για το δικό σου πρόβλημα.

με κατεύθυναν εδώ

οπότε ας κάνω άλλο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...