johnyboy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πήγα το αμάξι (ford focus 13) για βιολογικό και μετα από αυτό έτυχε ένα πρόβλημα στο windows master power switch. Εχει το switch για τους καθρέφτες, 4 παράθυρα, φωτισμό και το κλείδωμα των παραθύρων. τα 3 παράθυρα ανοίγουν και κλείνουν μια χαρά, όμως μετα από αυτό, του οδηγού, οι καθρέφτες, το κλείδωμα των παραθύρων και ο φωτισμος δεν λειτουργούν πάντα. εκεί πχ που οδηγείς ανάβει και σβήνει ο φωτισμός του πανελ μονος του σε ασχετες στιγμές. Του το είπα φυσικα, το πήγε και αντιπροσωπεία, του είπαν δεν πέρασε νερο μέσα, δεν γίνεται να περάσει και ότι απλά μπορεί αν ήρθε η ώρα του. Ξηγημένο το παλικάρι παρόλα αυτά είπε ότι αφού έτυχε και έκλασε πάνω μου οκ, αν δεν φτιάξει έλα να το κανονίσω. το θέμα μου όμως εμένα είναι και ηθικό. ήρθε όντως η ώρα του ή πήγε νερό στα καλώδια? ποια η άποψη σας και τι θα κάνατε αν το παθαίνατε? δεν θέλω να φορτώσω σε κάποιον κάτι που έτσι και αλλιώς θα γινόταν και απλά είχε κακή τύχη. να πω ότι δεν έχασε ποτέ κλικ ούτε το παράθυρο ούτε οι καθρέφτες ούτε ο φωτισμός. πες τα άλλα οκ δεν τα δινεις σημασία, αλλα το παράθυρο που το ανοίγω κάθε μέρα και τους καθρέφτες που είναι αυτόματοι, ε του φούστη, το καταλαβαίνεις. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από johnyboy
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, johnyboy είπε Πήγα το αμάξι (ford focus 13) για βιολογικό και μετα από αυτό έτυχε ένα πρόβλημα στο windows master power switch. Εχει το switch για τους καθρέφτες, 4 παράθυρα, φωτισμό και το κλείδωμα των παραθύρων. τα 3 παράθυρα ανοίγουν και κλείνουν μια χαρά, όμως μετα από αυτό, του οδηγού, οι καθρέφτες, το κλείδωμα των παραθύρων και ο φωτισμος δεν λειτουργούν πάντα. εκεί πχ που οδηγείς ανάβει και σβήνει ο φωτισμός του πανελ μονος του σε ασχετες στιγμές. Του το είπα φυσικα, το πήγε και αντιπροσωπεία, του είπαν δεν πέρασε νερο μέσα, δεν γίνεται να περάσει και ότι απλά μπορεί αν ήρθε η ώρα του. Ξηγημένο το παλικάρι παρόλα αυτά είπε ότι αφού έτυχε και έκλασε πάνω μου οκ, αν δεν φτιάξει έλα να το κανονίσω. το θέμα μου όμως εμένα είναι και ηθικό. ήρθε όντως η ώρα του ή πήγε νερό στα καλώδια? ποια η άποψη σας και τι θα κάνατε αν το παθαίνατε? δεν θέλω να φορτώσω σε κάποιον κάτι που έτσι και αλλιώς θα γινόταν και απλά είχε κακή τύχη. να πω ότι δεν έχασε ποτέ κλικ ούτε το παράθυρο ούτε οι καθρέφτες ούτε ο φωτισμός. πες τα άλλα οκ δεν τα δινεις σημασία, αλλα το παράθυρο που το ανοίγω κάθε μέρα και τους καθρέφτες που είναι αυτόματοι, ε του φούστη, το καταλαβαίνεις. Δηλαδη το ανοιξαν και το ειδατε πως δεν ειχε διαβρωση πουθενα? Διοτι αν εχει διαβρωση εχει περασει νερο. Ρωτησες ποσο παει το μαλλι για αντικατασταση?
Morosana Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Απ όσα βλέπεις πίστευε τα μισά και όσα ακούς τίποτα. Επειδή σου είπε ότι το πήγε και του είπαν αυτά που είπαν δεν σημαίνει ότι έγινε κιόλας, βρες και ένα δικό σου συνεργείο. Βέβαια η λογική λέει ότι στην πόρτα που είναι οι διακόπτες δεν ρίχνουν πολύ νερό και λίγο υγρασία να είχε περάσει με τον καλό καιρό που έχει αυτές τις μέρες να έφυγε. Τσέκαρε και από την ασφαλειοθηκη την ασφάλεια που πέφτει ο διακόπτης και άλλαξε την. 1
johnyboy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Morosana είπε Απ όσα βλέπεις πίστευε τα μισά και όσα ακούς τίποτα. Επειδή σου είπε ότι το πήγε και του είπαν αυτά που είπαν δεν σημαίνει ότι έγινε κιόλας, βρες και ένα δικό σου συνεργείο. Βέβαια η λογική λέει ότι στην πόρτα που είναι οι διακόπτες δεν ρίχνουν πολύ νερό και λίγο υγρασία να είχε περάσει με τον καλό καιρό που έχει αυτές τις μέρες να έφυγε. Τσέκαρε και από την ασφαλειοθηκη την ασφάλεια που πέφτει ο διακόπτης και άλλαξε την. μα ποιες μέρες. τετάρτη βράδυ το πήρα πέμπτη πρωί πήγα γιατί όπως έφυγα και έφτασα σπιτι κατάλαβα πως δεν λειτουργούσαν. αν ήταν οι ασφάλεια, θα το έκανε μόνο σε ότι έχει να κάνει με το δικό μου παράθυρο? δεν θα νέκρωνε εντελώς? 10 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε Δηλαδη το ανοιξαν και το ειδατε πως δεν ειχε διαβρωση πουθενα? Διοτι αν εχει διαβρωση εχει περασει νερο. Ρωτησες ποσο παει το μαλλι για αντικατασταση? εγω μόνο φώτο ειδα, θα το ανοίξω μόνος μου να ρίξω καμιά ματιά για σίγουρα. 75 μου είπε.
odys03 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Πριν το πλύνεις δεν είχε πρόβλημα. Μετά το πλύσιμο έχει πρόβλημα. Μάλλον τυχαίο είναι. είσαι πολύ άτυχος.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Για κοίτα εκεί που περνάνε τα καλώδια απο την πόρτα στην κάσα,μπορεί να έχουν κοπεί και να μην κάνουν επαφή συνέχεια.
babisskg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, johnyboy είπε Πήγα το αμάξι (ford focus 13) για βιολογικό και μετα από αυτό έτυχε ένα πρόβλημα στο windows master power switch. Εχει το switch για τους καθρέφτες, 4 παράθυρα, φωτισμό και το κλείδωμα των παραθύρων. τα 3 παράθυρα ανοίγουν και κλείνουν μια χαρά, όμως μετα από αυτό, του οδηγού, οι καθρέφτες, το κλείδωμα των παραθύρων και ο φωτισμος δεν λειτουργούν πάντα. εκεί πχ που οδηγείς ανάβει και σβήνει ο φωτισμός του πανελ μονος του σε ασχετες στιγμές. Του το είπα φυσικα, το πήγε και αντιπροσωπεία, του είπαν δεν πέρασε νερο μέσα, δεν γίνεται να περάσει και ότι απλά μπορεί αν ήρθε η ώρα του. Ξηγημένο το παλικάρι παρόλα αυτά είπε ότι αφού έτυχε και έκλασε πάνω μου οκ, αν δεν φτιάξει έλα να το κανονίσω. το θέμα μου όμως εμένα είναι και ηθικό. ήρθε όντως η ώρα του ή πήγε νερό στα καλώδια? ποια η άποψη σας και τι θα κάνατε αν το παθαίνατε? δεν θέλω να φορτώσω σε κάποιον κάτι που έτσι και αλλιώς θα γινόταν και απλά είχε κακή τύχη. να πω ότι δεν έχασε ποτέ κλικ ούτε το παράθυρο ούτε οι καθρέφτες ούτε ο φωτισμός. πες τα άλλα οκ δεν τα δινεις σημασία, αλλα το παράθυρο που το ανοίγω κάθε μέρα και τους καθρέφτες που είναι αυτόματοι, ε του φούστη, το καταλαβαίνεις. Ούτε να φορτώσετε , ούτε τίποτα . Το είπατε μόνος σας και έπρεπε να κατευθυνθειτε στην καλωδίωση της πόρτας του οδηγού , αυτής δλδ που ανοιγοκλείνει με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα από τις άλλες . Σας το πρότειναν ήδη , να ελέγξετε το λάστιχο που οδηγεί τα καλώδια από την πόρτα στην κάσα . Τα σημεία αυτά , ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα , από το συνεχές άνοιξε κλείσε , πόσο μάλλον της πόρτας του οδηγού . Η βρωμιά που έχει χτιστεί με τον καιρό , πιθανόν έκρυβε κάποιο σκισιμο σε κάποιο λαστιχένιο καλλυμα και φυσικά από την άλλη αυτή η συγκέντρωση βρωμιάς το προστάτευε . Με το προσεκτικό πλύσιμο που έγινε , η βρωμιά έφυγε , το τυχόν σκισιμο σε κάποιο προστατευτικό λάστιχο αποκαλύφθηκε , πιθανόν να πέρασε μέσα υγρασία , η οποία βρήκε κάτι περισσότερο και δημιουργεί σποραδικές διακοπές . Ξεκινάτε λοιπόν από το πανελακι στην πόρτα και στην συνέχεια προχωράτε πιο μέσα . Πιθανόν το κακό να βρίσκεται μέχρι το σημείο όπου η καλωδίωση βγαίνει από την πόρτα και μέσω της ελαστικής προστατευτικής φυσουνας προχωράει στην κάσα . Επίσης σωστά σας προτάθηκε να ελέγξετε τις ασφάλειες , αφού εκεί θα καταλήξει το κακό . Η υγρασία η και το νερό ακόμη , μπορεί να πέρασε μέσα από τα λάστιχα στα τελειώματα του τζαμιού της πόρτας , τα οποία φυσικά έχουν χάσει με τον καιρό την ελαστικότητα τους και την στεγανοτικη τους ικανότητα , εναλλακτικά μπορεί να πέρασε από την φυσούνα , αυτή που βρίσκεται στους μεντεσέδες της πόρτας και έχει εσωτερικά όλη την καλωδίωση για τα ηλεκτρολογικά της . Μην ξεχνάτε ότι χρησιμοποίησαν πιεστικό μηχάνημα για το ξέπλυμα , όπου η δύναμη του νερού είναι αυξημένη . Καλή επιτυχία .
johnyboy Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) όχι ότι δεν το ήξερα, αλλά απλά για να μην νιώθω τύψεις που θα το πληρώσει. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2020 από johnyboy
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 49 λεπτά πριν, johnyboy είπε όχι ότι δεν το ήξερα, αλλά απλά για να μην νιώθω τύψεις που θα το πληρώσει. ή στραβος ειμαι ή ειναι κομπλε η πλακετα..
johnyboy Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε ή στραβος ειμαι ή ειναι κομπλε η πλακετα.. Έχει άλατα, είναι γεμάτη από πάνω μέχρι κάτω. Κομπλέ δεν την λες με τίποτα. Θα προσπαθήσω να την καθαρίσω μπας και γίνει δουλειά και μακάρι να είναι μόνο αυτό που βλέπω και να μην έγινε και παραμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα