Προς το περιεχόμενο

Huawei MateBook D 14 Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι προτάσεις της Huawei στην αγορά των laptops είναι αρκετά ενδιαφέρουσες με την κινεζική εταιρεία να έχει σημειώσει εντυπωσιακά άλματα εξέλιξης τα τελευταία χρόνια.

Το MateBook D 14 αποτελεί τη συσκευή που –παρέα με το ελαφρώς μεγαλύτερο MateBook D 15- σηματοδοτεί το ντεμπούτο της Huawei στην ελληνική αγορά των laptops και συγκεκριμένα στην κατηγορία των entry-level φορητών.

Με όπλο την κορυφαία αισθητική, τη στιβαρότητα στην κατασκευή αλλά και την άριστη σχέση τιμής/απόδοσης αφού το κόστος του δεν ξεπερνά τα €749, το MateBook D 14 συνιστά ένα laptop που οφείλει να εξετάσει κανείς, εφ’ όσον φυσικά ενδιαφέρεται για το πακέτο που προσφέρει αυτό.
Κάτι που θα πρέπει να έχετε κατά νου, είναι πως εφ’ όσον προχωρήσετε σε προπαραγγελία του συστήματος (κυκλοφορεί τον Μάρτιο), παίρνετε δώρο τσάντα μεταφοράς και το Nova 5T προσφορά που όπως αντιλαμβάνεστε καθιστά το MateBook D 14 μια εξαιρετικά συμφέρουσα περίπτωση.

Πάμε να δούμε αναλυτικά αν αξίζει κάποιος να το προτιμήσει κανείς έναντι του ανταγωνισμού.

Διαβάστε ολόκληρο το review

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πανάκριβα και τα δυο για αυτά που είναι (ryzen 3500u). Επίσης 250nits  σε Ultrabook που προφανώς και θα το πάρεις μαζί σου για δουλειά έξω είναι φάουλ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας κατά πόσο θεωρείται καλή προσφορά σε συνδυασμό με το κινητό που δίνεται ως δώρο.

Προσωπικά το θέλω για απλή χρήση τύπου να έχω συνταγές ταξινομημένες και με το Huawei share να επισυνάπτω φωτογραφίες κτλπ.

Έχω παραγγείλει δύο αλλά ακόμα δεν έχω οριστικοποιήσει τη παραγγελία (πλάνο δόσεων από γνωστό κατάστημα)

Για μένα πήρα το 14αρι και για τη μητέρα μου το 15αρι.

Για.μενα δεκατέσσερα με τη λογική ότι δεν με πολυενδιαφερει για ταινίες κτλπ όσο πιο πολύ για εύκολη μεταφορά και χρήση στο χώρο εργασίας μου.Το άλλο 15αρι για χρήση γραφείου.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...