Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατ'αρχας σας ακούω:ο τεχνικός όντως μπορεί να είναι προκατηλειμμένος για διάφορους λόγους μπορεί να παίρνει μίζες, μπορεί όντως οι amd να του έχουν βγάλει πρόβλημα πολύ παλιά και να μην θέλει να χαλάσει την εικόνα του,μπορεί η intel να έχει μονοπώλιο, μπορεί,μπορεί. Τελικά πάντως δεν θα αγοράσω άμμεσα την cpu (ίσως έπρεπε να το σιγουρέψω πρώτα) οπότε δεν υπάρχει λόγος για aggro.Όταν έρθει η ώρα θα το ψάξω και το συζητάμε τότε.

14 ώρες πριν, kkatzos είπε

r

Ναι δεν υπολόγισα κάποια πράγματα προτού την αγορά(το έγραψα και στο δεύτερο post οτι δεν θα κάνω την αγορά άμμεσα soz).

Επεξ/σία από Soomn
  • Confused 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλά εντάξει ο τεχνικός τελείως τσομπάνος(no offense για τους βοσκούς 😉).Άκου λέει βγάζουν προβλήματα οι AMD αχαχαχαχ.

Έχω P4,core2duo,i5,athlonxp+,phenoms,FX μεχρι και ενα λαπτοπ του 2004 με amd Turion επάνω όλα μια χαρά παίζουν.Και τα ιντελ και τα amd μομπο κάποιες φορές ψοφάνε από διάφορες αιτίες.Το main μηχάνημα μου είναι intel,θα αγόραζα τον 3600.

Μιας και τα games βλέπουν 8+ threads γιατί να μην πάει σε κάτι πιο futureproof.Μου αρέσει που όλοι προτείνουν AMD και κάποιοι κοιτάνε το "intel inside" 😁. Την τσέπη σαν να κοιτάτε και αφήστε τα φανμποιλίκια και προκαταλήψεις του 2000.

Μου θύμισε ένα φιλαράκι,με ένα Ζ77 μοβο(intel 1155) των 200 ευρώ,δεν ξεκίναγε η έκανε bootloop από corrupted bios και το είχε κάνει παρέλαση σε 3-4 τεχνικούς. Όλοι το έβγαζαν ξεγραμμένο και το έφτιαξα σε 5 λεπτά(ένας μέσος χρήστης),μιας και είχε dual bios...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Soomn είπε

Κατ'αρχας σας ακούω:ο τεχνικός όντως μπορεί να είναι προκατηλειμμένος για διάφορους λόγους μπορεί να παίρνει μίζες, μπορεί όντως οι amd να του έχουν βγάλει πρόβλημα πολύ παλιά και να μην θέλει να χαλάσει την εικόνα του,μπορεί η intel να έχει μονοπώλιο, μπορεί,μπορεί. Τελικά πάντως δεν θα αγοράσω άμμεσα την cpu (ίσως έπρεπε να το σιγουρέψω πρώτα) οπότε δεν υπάρχει λόγος για aggro.Όταν έρθει η ώρα θα το ψάξω και το συζητάμε τότε.

Ναι δεν υπολόγισα κάποια πράγματα προτού την αγορά(το έγραψα και στο δεύτερο post οτι δεν θα κάνω την αγορά άμμεσα soz).

Δλδ ήταν απλώς ζέσταμα. Ωραίος  

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, μπορεί και να κάναμε καλό.

Ίσως η Intel να έχει κανένα 6/12 σε λογική τιμή στη σειρά 10xxx.

Απο τον 9400f καλύτερη αγορά θα είναι.

Δημοσ.

i5 9400f = max clock 4.1ghz και δεν μπορείς να πειράξεις τίποτα ίσως με το intel xtu να ρίξεις λίγο τα volt αλλά δεν είμαι σίγουρος σε λάπτοπ δουλεύει. 

ryzen 3600 = stock 4.2 ghz +extra oc που παίρνει ή uv. 

η διαφορά τους είναι 20€ στην τιμή με την διαφορά ότι ο ryzen έχει έξτρα 6 threads άρα καλύτερος σε multitasking στο gaming δεν θα δεις ουσιαστικές διαφορές αλλά σαν future proof είναι ο ryzen η Intel έχει καιρό να βάλει μυαλό και να φτιάξει κάτι αξιόλογο στην-στις επόμενες γενιές και κυρίως να ρίξει τιμές γιατί ήδη στα λάπτοπ παίρνει ήδη προβάδισμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...