kkatzos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έκανα αίτηση φορητότητας από Vodafone σε Nova. Η αίτηση έγινε ΕΚΤΟΣ καταστήματος. Χθες 26/2 έστειλα με e-mail υπογεγραμμένη την αίτηση και μετά από 2 ώρες, αφού δέχτηκα αντιπροσφορά από Vodafone, έκανα αίτηση υπαναχώρησης-ακύρωσης στη Nova. Σήμερα, 27/2 το πρωί έλαβα μήνυμα από Nova ότι έλαβαν την αίτηση υπαναχώρησης. Μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει απάντηση από Nova. Δε φαίνεται πουθενά δηλαδή ότι "εγκρίνεται" η αίτηση. Μιλώντας με το chat τους δε μου δίνουν απάντηση, μόνο ότι έχει "δρομολογηθεί" η ακύρωση. Στην αίτηση ενεργοποίησης είχα δηλώσει ότι αποποιούμαι του δικαιώματος υπαναχώρησης αλλά από ότι βλέπω από την ΕΕΤΤ δεν υπάρχει κάποιο θέμα: Εάν ο συνδρομητής έχει ζητήσει με αίτησή του η ενεργοποίηση της σύνδεσης να γίνει πριν την πάροδο των 14 ημερολογιακών ημερών και έχει αποδεχθεί ρητά ότι θα απωλέσει το δικαίωμα υπαναχώρησης με την ενεργοποίηση της σύνδεσης, τότε, εφόσον η ενεργοποίηση πραγματοποιηθεί πριν τις 14 ημέρες, μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης μέχρι την ενεργοποίηση της σύνδεσης. Ημ. ενεργοποίησης δεν έχουν ακόμα στη Nova. Τι λέτε; Θα έχω πρόβλημα με την υπαναχώρηση; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από kkatzos
jkoukos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Όχι, δεν θα έχεις. Ισχύει αυτό που γράφει η ΕΕΤΤ, απλά δεν γίνεται άμεσα. Σε κάθε περίπτωση η Vodafone θα το μάθει άμεσα όταν ακυρωθεί η φορητότητα, αφού όλα γίνονται online σε πληροφοριακό σύστημα που έχουν πρόσβαση όλοι οι πάροχοι. 1
kkatzos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Ενημερώνω για εξέλιξη. Έγινε κανονικά η ακύρωση στη Nova χωρίς παρατράγουδα οπότε και επιστρέφω στη Voda.
mixalis95320 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Καλο θα ηταν ετσι για το γαμωτο να μας πεις και τι αντιπροσφορα πηρες..
kkatzos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 ADSL 24άρι Απεριόριστα τηλέφωνα σε εθνικά σταθερά 9 ώρες σε κινητά + 2 ώρες δώρο κάθε μήνα στο καρτακινητό μου Vodafone με 16€
janus5555 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 πολύ καλή προσφορά πήρες! και τί πακέτο είχες πριν/ τί πλήρωνες πες μας
kkatzos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, janus5555 είπε πολύ καλή προσφορά πήρες! και τί πακέτο είχες πριν/ τί πλήρωνες πες μας Α, ξέχασα και τα 3 πάγια δώρο.😁 Πριν είχα μόνο internet 24αρι στα 15,5€, το οποίο βέβαια είχε λήξει πριν από 10 μέρες και είχε ανέβει στα 20+ Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από kkatzos
mixalis95320 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, kkatzos είπε Α, ξέχασα και τα 3 πάγια δώρο.😁 Πριν είχα μόνο internet 24αρι στα 15,5€, το οποίο βέβαια είχε λήξει πριν από 10 μέρες και είχε ανέβει στα 20+ Τι ηθελα και σε ρωτησα μου λες? Εγω για τα ιδια πανω κατω δινω 25ε.(δεν εχω καρτ voda) Πολυ καλη προσφορα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα