Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα αίτηση φορητότητας από Vodafone σε Nova. Η αίτηση έγινε ΕΚΤΟΣ καταστήματος.
Χθες 26/2 έστειλα με e-mail υπογεγραμμένη την αίτηση και μετά από 2 ώρες, αφού δέχτηκα αντιπροσφορά από Vodafone, έκανα αίτηση υπαναχώρησης-ακύρωσης στη Nova. Σήμερα, 27/2 το πρωί έλαβα μήνυμα από Nova ότι έλαβαν την αίτηση υπαναχώρησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει απάντηση από Nova. Δε φαίνεται πουθενά δηλαδή ότι "εγκρίνεται" η αίτηση.

Μιλώντας με το chat τους δε μου δίνουν απάντηση, μόνο ότι έχει "δρομολογηθεί" η ακύρωση.

Στην αίτηση ενεργοποίησης είχα δηλώσει ότι αποποιούμαι του δικαιώματος υπαναχώρησης αλλά από ότι βλέπω από την ΕΕΤΤ δεν υπάρχει κάποιο θέμα:
Εάν ο συνδρομητής έχει ζητήσει με αίτησή του η ενεργοποίηση της σύνδεσης να γίνει πριν την πάροδο των 14 ημερολογιακών ημερών και έχει αποδεχθεί
ρητά ότι θα απωλέσει το δικαίωμα υπαναχώρησης με την ενεργοποίηση της σύνδεσης, τότε, εφόσον η ενεργοποίηση πραγματοποιηθεί πριν τις 14 ημέρες,
μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης μέχρι την ενεργοποίηση της σύνδεσης.

Ημ. ενεργοποίησης δεν έχουν ακόμα στη Nova. Τι λέτε; Θα έχω πρόβλημα με την υπαναχώρηση;

Επεξ/σία από kkatzos
Δημοσ.

Όχι, δεν θα έχεις. Ισχύει αυτό που γράφει η ΕΕΤΤ, απλά δεν γίνεται άμεσα. Σε κάθε περίπτωση η Vodafone θα το μάθει άμεσα όταν ακυρωθεί η φορητότητα, αφού όλα γίνονται online σε πληροφοριακό σύστημα που έχουν πρόσβαση όλοι οι πάροχοι.

• Thanks 1
Δημοσ.

ADSL 24άρι

Απεριόριστα τηλέφωνα σε εθνικά σταθερά

9 ώρες σε κινητά

+ 2 ώρες δώρο κάθε μήνα στο καρτακινητό μου Vodafone

με 16€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, janus5555 είπε

πολύ καλή προσφορά πήρες! και τί πακέτο είχες πριν/ τί πλήρωνες πες μας ;)

Α, ξέχασα και τα 3 πάγια δώρο.😁

Πριν είχα μόνο internet 24αρι στα 15,5€, το οποίο βέβαια είχε λήξει πριν από 10 μέρες και είχε ανέβει στα 20+

Επεξ/σία από kkatzos
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Α, ξέχασα και τα 3 πάγια δώρο.😁

Πριν είχα μόνο internet 24αρι στα 15,5€, το οποίο βέβαια είχε λήξει πριν από 10 μέρες και είχε ανέβει στα 20+

Τι ηθελα και σε ρωτησα μου λες? Εγω για τα ιδια πανω κατω δινω 25ε.(δεν εχω καρτ voda)  Πολυ καλη προσφορα! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...