tornado Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, εχω το παρακατω καταγραφικο tvt td-2104ts-cl (https://www.skroutz.gr/s/16661202/TVT-2104TS-CL.html) το οποιο ειναι σε ενα κουτι σε ταβανι και για να το φτασω πρεπει να βαλω σκαλα. Θελω να το συνδεσω με μια οθονη για να μην σκαρφαλωνω αν θελω να δω ενα αρχειο. Για να μην κανω τσαμπα αγορες, ψαχνω να βρω τι πρεπει να αγορασω. Καταρχην εχει εξοδο VGA - HDMI αρα εκει παιρνω μια απλη οθονη tft και την συνδεω με VGA, πιθανον 5μετρο να ειμαι ανετος. Πως ομως θα βαλω mouse - keyboard? φανταζομαι παιρνω ασυρματα και τα βαζω με ασυρματο adaptora στην USB? Αμα εχω μια πορτα USB βαζω ενα διπλο και τα βαζω ολα πανω? ΘΕλει κατι αλλο η με αυτα θα δω απευθειας εικονα και θα το χειριζομαι? Μηπως με καποιο αλλο τροπο μπορω να παρω προσβαση με remote dekstop? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από tornado
alex84 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δεν χρειάζεσαι πληκτρολόγιο , μόνο με ποντίκι κάνεις την δουλειά σου.Ασυρματο όπως λες. Μπορείς να εχεις πρόσβαση στο αρχείο σου από την εφαρμογή στο κινητό.Αν χρειάζεσαι να πάρεις backup τότε συνδέεις ένα usb stick και με το ποντίκι τοπικά (μέσω της οθόνης) παίρνεις το backup σου. 1
tornado Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 εννοεις οτι δεν υπαρχει κατι που να θελει να γραψεις? αρα με οθονη και ασυρματο ποντικι ειμαι ετοιμος?
alex84 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Την οθόνη την θέλεις μόνο για το αρχικό setup και για να πάρεις backup σε stick.το να βλέπεις το αρχείο που έχει το dvr καθώς και live το κάνεις και μέσω εφαρμογής και φυσικα μεσω της οθόνηςτου dvr(που εχεις συνδέσει εσύ εξωτερικα) Έχει software keyboard και επιλέγεις από εκεί.(για να ορίσεις κωδικό κλπ) Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από alex84
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα