kostaskalamatas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα σας. Πρόσφατα αγόρασα ενα πάρκινγκ αυτοκινήτου μαζί με αποθήκη, η οποία απέχει από την οικία μου περί τα 150 μέτρα. Αποφάσισα λοιπόν να αγοράσω μια κάμερα ασφαλείας με σιμ για να μπορώ να παρακολουθώ το πάρκινγκ μου απομακρυσμενα. Έχω κάποιες απορίες για τις συγκεκριμένες κάμερες και αν κάποιος γνωρίζει, θα μπορούσε να μου τις λύσει. 1ον. Αν βάλω σιμ με κάρτα, ο τρόπος ανανέωσης της κάρτας, μπορεί να γίνεται απομακρυσμενα, η θα πρέπει να βγάζω τη σιμ από την κάμερα, να την τοποθετω σε κάποιο κινητό ώστε να κάνω ανανέωση? 2ον. Η κατανάλωση δεδομένων γίνεται 24/7? Η μόνο οταν συνδέομαι με την εφαρμογή από το κινητό μου? 3ον. Μιας και η κάμερα διαθέτει συναγερμό κίνησης, Σκέφτομαι να κλειδώσω ανοιχτή την εφαρμογή μου στο κινητό, ώστε να λαμβανω μήνυμα σε περίπτωση ενεργοποίησης. Σε αυτη την περίπτωση, ποία πιστευετε θα είναι η κατανάλωση δεδομένων μηνιαία στο περίπου? Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στην περίπτωση μου, δεκτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα