efkola Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού EXTRA20, έκπτωση 20% στο outlet του sportdirect. Ισχύει μέχρι και τις 2 Μαρτίου, 23.59(ώρα Αγγλίας). 5 1
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Ρε παιδια, τον ειδα και εγω τον κωδικό και ειδα και 4-5 πραγματακια που θελω αλλα εχω απορία... τώρα που το ΗΒ εφυγε απο την ΕΕ μην τυχον φαμε κανενα τελωνειο;; ή υπαρχει ακομα ελευθέρας; 1
Jake07 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, paylidis είπε Ρε παιδια, τον ειδα και εγω τον κωδικό και ειδα και 4-5 πραγματακια που θελω αλλα εχω απορία... τώρα που το ΗΒ εφυγε απο την ΕΕ μην τυχον φαμε κανενα τελωνειο;; ή υπαρχει ακομα ελευθέρας; Για φέτος δεν έχει αλλάξει τπτ. Από 1/1/2021 ότι αποφασίσουν. Νομίζω δεν έχει αποφασίστει ακόμα. 3 1
iSAD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Έστειλα ένα μέιλ και ρώτησα πριν λίγο καιρό , μου απάντησαν δεν γνωρίζουν το θέμα πάνω στους φόρους
louben Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Επειδη ειμαι seller στο ebay.co.uk και αγοραζω συχνα και απο το αγγλικο AMAZON μεχρι τελος του ετους δεν αλλαζει απολυτως τιποτε στους φορους. Απο το 21 και μετα (και αν). 2
nk9 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Για άλλη μια φορά μας δουλεύουν... Επιλέγω δύο ζευγάρια παπούτσια από το outlet και όταν βάζω τον εκπτωτικό κωδικό μου επιστρέφει μήνυμα ¨EXTRA20 - Your basket does not meet the requirements of this discount code.¨...
johnkok1 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μάλλον βάζεις χρώμα ή νούμερο που δεν είναι must go, το μήνυμα αυτό το βγάζει μόνο όταν δεν υπάρχουν προϊόντα της προσφοράς στο καλάθι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα