Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού EXTRA20, έκπτωση 20% στο outlet του sportdirect.

Ισχύει μέχρι και τις 2 Μαρτίου, 23.59(ώρα Αγγλίας).

outlet-20-off-767x811.jpg

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδια, τον ειδα και εγω τον κωδικό και ειδα και 4-5 πραγματακια που θελω αλλα εχω απορία... τώρα που το ΗΒ εφυγε απο την ΕΕ μην τυχον φαμε κανενα τελωνειο;; ή υπαρχει ακομα ελευθέρας;

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ρε παιδια, τον ειδα και εγω τον κωδικό και ειδα και 4-5 πραγματακια που θελω αλλα εχω απορία... τώρα που το ΗΒ εφυγε απο την ΕΕ μην τυχον φαμε κανενα τελωνειο;; ή υπαρχει ακομα ελευθέρας;

Για φέτος δεν έχει αλλάξει τπτ. Από 1/1/2021 ότι αποφασίσουν. Νομίζω δεν έχει αποφασίστει ακόμα. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έστειλα ένα μέιλ και ρώτησα πριν λίγο καιρό , μου απάντησαν δεν γνωρίζουν το θέμα πάνω στους φόρους

Δημοσ.

Επειδη ειμαι seller στο ebay.co.uk και αγοραζω συχνα και απο το αγγλικο AMAZON μεχρι τελος του ετους δεν αλλαζει απολυτως τιποτε στους φορους. Απο το 21 και μετα (και αν).

• Like 2
Δημοσ.

Για άλλη μια φορά μας δουλεύουν...

Επιλέγω δύο ζευγάρια παπούτσια από το outlet και όταν βάζω τον εκπτωτικό κωδικό μου επιστρέφει μήνυμα ¨EXTRA20 - Your basket does not meet the requirements of this discount code.¨...

Δημοσ.

Μάλλον βάζεις χρώμα ή νούμερο που δεν είναι must go, το μήνυμα αυτό το βγάζει μόνο όταν δεν υπάρχουν προϊόντα της προσφοράς στο καλάθι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...