Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο γκρουπ!Εχω ενα acer aspire 3 με ryzen 3200u εδω και 6 μηνες..Επειδη τον τελευταιο καιρο δουλευω πολυ photoshop lightroom αποφασισα να ανεβασω την ραμ στα 12 Gb για αρχη καθως δεν εχω χρηματα αυτην την περιοδο ..(πριν ηταν 8 )

Βρηκα λοιπον μεχρι ποσα υποστηριζει το συστημα βρηκα την συχνοτητα τα βολτ και αγορασα την Crucial DDR4 2666mhz 8Gb και πηγα στα 12..την υποστηριζει κανονικα βλεπω παντου 12Γβ ολα κομπλε..Ομως στην χρηση δεν ειδα καμια διαφορα μην πω πως κολλαει και παραπανω τωρα..γιατι γινεται αυτο;

Δημοσ.

Πόσα slot έχει το laptop σου ;

Τώρα έχεις μια 4gb και μια 8gb;

Αν ναι για αυτό κολλάει

Καλό είναι αν έχει δυο slot να πας σε 2 ίδιες πχ 2 * 4gb ή 2 * 8gb

Δημοσ.

Καλησπερα σε ευχαριστω για την απαντηση..Ναι εχω 2 slot μια 8 μια 4..αρα να ξαναβλαω την 4αρα μεχρι να παρω αλλη 8αρα λες;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pavlospao13 είπε

Καλησπερα σε ευχαριστω για την απαντηση..Ναι εχω 2 slot μια 8 μια 4..αρα να ξαναβλαω την 4αρα μεχρι να παρω αλλη 8αρα λες;

Ναι πάρε καλύτερα άλλη μια ίδια 8ρα και βάλε πίσω την 4αρα για τώρα μέχρι να σου έρθει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, skar1983 είπε

Ναι πάρε καλύτερα άλλη μια ίδια 8ρα και βάλε πίσω την 4αρα για τώρα μέχρι να σου έρθει.

εγινε σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skar1983 είπε

Ή κρατα την 8 αρα και πετα την 4 αρα 😛

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

Αυτό γίνεται γιατί από dual channel όταν έβαλες την ram έγινε single channel!

δεν το γνωριζα ξαναεβαλα την παλια μεχρι να παρω αλλη μια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα θελω να ρωτησω και κατι αλλο..αυτην την στιγμη στο λαπτοπ εχω εναν ssd 256Gb της Sk hynix.Επειδη σκεφτομαι για περισσοτερο χωρο λεω να βαλω εναν 512..Εαν βαλω της samsung ας πουμε σε αποδοση θα εχω καμια διαφορα?

Επεξ/σία από pavlospao13
Δημοσ.
8 ώρες πριν, pavlospao13 είπε

Για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα θελω να ρωτησω και κατι αλλο..αυτην την στιγμη στο λαπτοπ εχω εναν ssd 256Gb της Sk hynix.Επειδη σκεφτομαι για περισσοτερο χωρο λεω να βαλω εναν 512..Εαν βαλω της samsung ας πουμε σε αποδοση θα εχω καμια διαφορα?

Φυσικά ....αλλά είναι ακριβώς ο Samsung ...

Άμα.ψαχνεις για 500ρι δες τον crucial mx500

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...