Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 minute ago, talibanakos said:

Εχω πονταρει εδω και 5 μερες οτι απο δευτερα ειμαστε Lockdown.

Το συζητούν για 1 μήνα εδώ και 1 εβδομάδα....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, talibanakos είπε

Πως θα αγοραζουμε προμηθειες;

• Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Οπως καταλαβαίνετε, ειναι κάτι που τωρα το μαθαίνουμε. Διότι αν το ήξεραν θα ειχαν αποκλείσει τα πάντα.

Δεν μπορεις να εχεις τον μπαμπουλα απο πανω σου να σου κλεινει καθε λιγο και απο κατι για να συμορφωθεις
Απλη λογικη ειναι.
Οκ δεν ηξερες και τωρα εμαθες...γιατι συννεχιζεις να βγαινεις σε παραλιες και σε παρκα λοιπων.?!

Πρόστιμα λοιπων !!!!
Και οσοι ειναι αυτοι που γελανε και λενε σιγα ειναι αξιοι της μοιρας τους.

• Thanks 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

Σημενει οτι δεν πιστευει οτι αυτο που γινεται θα εχει αποτελεσμα.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ειτε τωρα ειτε αργοτερα αυτο ειναι το προβλημα.Η οικονομοια ετσι και αλλιος εχει καταρευσει .

Ααααασε και πιστευα ειχα ανοσια :P

Η οικονομια δεν εχει καταρευσει, μια τρικλοποδια δεχτηκε, καμια σχεση με τι θα μπορουσε να γινει.

Επισης, οπως σου ειπα δεν ειναι μονο η οικονομια αλλα και οι "τζαμπα" θανατοι

Επισης, αλλο να κολλησεις φετος και αλλο του χρονου που μαλλον θα γει βγει εμβολιο ωστε να μειωθει η βαρυτητα (= δεν χρειαζονται μεθ = καλυτερη φροντιδα στους βαρια ασθενης)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zerg13 είπε

Ρε παιδιά έλεος.. καθίστε να γίνει,  ΑΝ γίνει να είστε σίγουροι ότι θα μας πουν και τον τρόπο.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, talibanakos είπε

Τα ρέστα μου για μετά την 25ή

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zerg13 είπε

Υποθετω οτι θα μπορεις να πας σουπερμαρκετ,αλλα οχι να κοβεις βολτες.

Καμια βολτα με κανα σκυλι και δρομολογιο που να δικαιολογει οτι εισαι απο σπιτι προς μαρκετ και το αντιστροφο.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, Zerg13 said:

Θα επιτρέπεται η κυκλοφορία για προμήθειες(πώς θα το αποδεικνύεις δε ξέρω)  και από/προς εργασία (με κάποιο χαρτί προφανώς) 

(Φαντάζομαι και προς/από γιατρό)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ObeyWario! είπε

Τα ρέστα μου για μετά την 25ή

Αυτη θα τη γιορτασουμε στα μπαλκονια,τραγουδοντας περηφανα τον υμνο.

Δημοσ.

Ελληνίδα γιατρός στο Παρίσι:
«Φροντίζουμε να φεύγουν από τη ζωή χωρίς πόνο και χωρίς αίσθημα έλλειψης οξυγόνου»
http://www.docmed.gr/ellinida-giatros-sto-parisi-frontizoyme-na-feygoyn-apo-ti-zoi-choris-pono-kai-choris-aisthima-elleipsis-oxygonoy/?fbclid=IwAR2cUoNCQg14Scla5fG-qQutE5k0MiC07epmZDwDDNa9oPtH5-t0JLaioHk
«Ουσιαστικά στην ανατολική Γαλλία που έχει πολύ μεγάλο όγκο περιστατικών έχει ξεκινήσει η επιλογή ασθενών που θα πάρουν ένα κρεβάτι με αναπνευστήρα».Υπάρχουν άνθρωποι, λέει η κ. Παπαγεωργίου, που με βάση την ηλικία, τα συνοδά νοσήματα και τη βαρύτητα της νόσου, έχουν πολύ μικρότερη προοπτική να καταφέρουν να βγουν από τη μονάδα εντατικής, από ασθενείς που είναι μικρότεροι ή από ασθενείς με λιγότερα προβλήματα υγείας. «Έχουν συσταθεί συμβουλευτικές επιτροπές βιοηθικής από το υπουργείο Υγείας, ώστε να μας βοηθήσουν να πάρουμε απόφαση για το πως θα γίνεται η επιλογή των ασθενών. Οι οδηγίες του triage (διαλογής) είναι οι στάνταρ οδηγίες που δίνονται σε έκτακτες καταστάσεις, καταστροφές, πολεμικές συρράξεις».

Στην Ελλάδα πρέπει να απαγορευθεί η κυκλοφορία
Τι συγκρίσεις μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή με την Ελλάδα; «Θεωρώ ότι στην Ελλάδα πήρατε μέτρα νωρίς. Νομίζω όμως ότι πρέπει να απαγορευθεί η κυκλοφορία.
Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στη φάση 2, γιατί αν «μπουκώσουν» τα νοσοκομεία θα είναι πιο καταστροφικά τα αποτελέσματα απ’ ό,τι εδώ, λόγω έλλειψης ΜΕΘ και προσωπικού».
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, talibanakos said:

Αυτη θα τη γιορτασουμε στα μπαλκονια,τραγουδοντας περηφανα τον υμνο.

Ή το Bella Ciao που ναι και της μόδας

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, d_gkal είπε

Θα επιτρέπεται η κυκλοφορία για προμήθειες(πώς θα το αποδεικνύεις δε ξέρω)  και από/προς εργασία (με κάποιο χαρτί προφανώς) 

(Φαντάζομαι και προς/από γιατρό)

Στην Ιταλια ειχα καποιου ειδους χαρτι,υπευθυνη δηλωση η κατι τετοιο.

Γενκοτερα ισως κατι στη λογικη του δακτυλιου.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε

Ααααασε και πιστευα ειχα ανοσια :P

Η οικονομια δεν εχει καταρευσει, μια τρικλοποδια δεχτηκε, καμια σχεση με τι θα μπορουσε να γινει.

Επισης, οπως σου ειπα δεν ειναι μονο η οικονομια αλλα και οι "τζαμπα" θανατοι

Επισης, αλλο να κολλησεις φετος και αλλο του χρονου που μαλλον θα γει βγει εμβολιο ωστε να μειωθει η βαρυτητα (= δεν χρειαζονται μεθ = καλυτερη φροντιδα στους βαρια ασθενης)

Δεν το λες και τρικλοποδιά τόσες απολύσεις που έχουν γίνει αλλά και θα γίνουν στην χώρα μας..Ο τουρισμός καταστράφηκε.. μπορώ να σου πω και άλλους ακόμη κλάδους που αμφιβάλω αν θα σηκώσουν κεφάλι..Μιλαμε για Ελλάδα που σχεδόν δεν παράγει τίποτα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...