Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SPYRER_007 είπε

Τοτε λοιπον γιατι δεν βαζει σε καραντινα τις ευπαθείς ομάδες μονο οσοτου βρεθει το εμβολιο και να αφησει τουσ άλλους να κολλήσουν.Ο κοσμος δεν πειθαρχεί γιατι η ολη ιστορια δεν βγαζει νοημα ,ειδεικα  αν απο τον Οκτώβριο εχουμε ξανα τα ιδια

Γιατί δεν υπάρχουν ευπαθείς ομάδες... μην μπερδεύεσαι με τον μέσο όρο θανόντων... αν δεις τα στοιχεία δείχνουν ότι η ηλικιακή ομάδα που "κτυπαει" περισσότερο είναι από τα 30 ως τα 60...

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cupra20vt είπε

Αυτό με την καθολική απαγόρευση δηλαδή να αναλάβει και ο στρατός δεν είναι πιστεύω και τόσο εύκολο σε μια χώρα που έχει περάσει και μια χούντα... 

Αυτό μας έφαγε σε αυτή την ρημαδοχωρα. 

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, llldoomlll είπε

Λες και ειπε κανενα κρατικο μυστικο κανετε 

Οι βλαμμενοι μια χαρα μπορουν να βρουν την αγωγη που δινουν και αν θελουν να την παρουν ας την παρουν 

Εδώ είναι και η αντίρρηση μου... από την στιγμή που ξέρω ότι υπάρχουν ανεύθυνοι/άμυαλοι συμπολίτες μου, δεν θα δημοσιεύσω κάτι που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την ζωή τους...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

Ο κοσμος δεν πειθαρχεί γιατι η ολη ιστορια δεν βγαζει νοημα ,ειδεικα  αν απο τον Οκτώβριο εχουμε ξανα τα ιδια

Ο κοσμος δεν πειθαρχει επειδη ειναι ηλιθιος,οχι επειδη η ιστορια δεν εχει νοημα.

Ποτε δεν ακουσε κανεναν,και ποτε δεν πειθαρχησε,ουτε ακομα και με κυρωσεις.
Κοινως ειναι στα @@ τους ολα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SPYRER_007 είπε

Τοτε λοιπον γιατι δεν βαζει σε καραντινα τις ευπαθείς ομάδες μονο οσοτου βρεθει το εμβολιο και να αφησει τουσ άλλους να κολλήσουν.Ο κοσμος δεν πειθαρχεί γιατι η ολη ιστορια δεν βγαζει νοημα ,ειδεικα  αν απο τον Οκτώβριο εχουμε ξανα τα ιδια

Γιατι και για εναν υγιή ανθρωπο η πνευμονια δεν ειναι μικρο πραμα. Ετυχε και επαθε η κοπελα μου λιγο προτου γινει το μεγαλο μπαμ του ιου (πριν ενα μηνα πανω κατω?) και εμεινε 2 βδομαδες νοσοκομειο.

Σκεψου το κοστος και το κινδυνο να χεις καμια 10αρια εκατομμύρια εν δυνάμει ασθενης, και καποιο ποσοστο απ αυτους θα χει πνευμονια. Κατερευσε και η οικονομια και το συστημα υγειας και θα πεθανουν ανθρωποι που υπο αλλες συνθηκες θα επιβιωναν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, cupra20vt είπε

Αυτό με την καθολική απαγόρευση δηλαδή να αναλάβει και ο στρατός δεν είναι πιστεύω και τόσο εύκολο σε μια χώρα που έχει περάσει και μια χούντα... 

Καλά τα σενάρια με το στρατό στο δρόμο δεν νομίζω οτι θα τα δούμε στην Ελλάδα!

Άλλωστε ο στρατός αφενώς δεν έχει δουλειά να φυλάει τους πολίτες και αφετέρου έχει άλλες δουλειές να ασχοληθεί εδώ...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Τι σημαίνει "δεν πειθαρχει"; στην ζούγκλα μένει; 

Σημενει οτι δεν πιστευει οτι αυτο που γινεται θα εχει αποτελεσμα.

5 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Γιατι και για εναν υγιή ανθρωπο η πνευμονια δεν ειναι μικρο πραμα. Ετυχε και επαθε η κοπελα μου λιγο προτου γινει το μεγαλο μπαμ του ιου (πριν ενα μηνα πανω κατω?) και εμεινε 2 βδομαδες νοσοκομειο.

Σκεψου το κοστος και το κινδυνο να χεις καμια 10αρια εκατομμύρια εν δυνάμει ασθενης, και καποιο ποσοστο απ αυτους θα χει πνευμονια. Κατερευσε και η οικονομια και το συστημα υγειας και θα πεθανουν ανθρωποι που υπο αλλες συνθηκες θα επιβιωναν.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ειτε τωρα ειτε αργοτερα αυτο ειναι το προβλημα.Η οικονομοια ετσι και αλλιος εχει καταρευσει .

Επεξ/σία από SPYRER_007
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Εδώ είναι και η αντίρρηση μου... από την στιγμή που ξέρω ότι υπάρχουν ανεύθυνοι/άμυαλοι συμπολίτες μου, δεν θα δημοσιεύσω κάτι που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την ζωή τους...

Αλλο να αναπαραγεις κατι γνωστο και εγκεκριμενο απο τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και αλλο να δημοσιευεις οτι γαργαρες με φωτιστικο οινοπνευμα σε προστατευει απο τον ιο χωρις καμια πηγη

ατομικη ευθυνη ειπαμε, σε λιγο θα μας πειτε οτι πρεπει να προσεχουν και με τα μαχαιρια μη κοπουν τωρα που καθονται σπιτι

μην το περνεις προσωπικα απλα το οτι του την πεσαν ετσι με πειραξε και τυχαια quotara εσενα αστεριξ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Ο κοσμος δεν πειθαρχει επειδη ειναι ηλιθιος,οχι επειδη η ιστορια δεν εχει νοημα.

Ποτε δεν ακουσε κανεναν,και ποτε δεν πειθαρχησε,ουτε ακομα και με κυρωσεις.
Κοινως ειναι στα @@ τους ολα.

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ένα 10% ειναι που δεν πειθαρχεί. Οι υπόλοιποι σπιτια τους ειναι.

• Like 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ένα 10% ειναι που δεν πειθαρχεί. Οι υπόλοιποι σπιτια τους ειναι.

Πως κατεληξες σε αυτο το ποσοστο;
Γιατι εγω απο οπου περναω,ολοι εξω τριγυριζουν.
Εκτος και αν εννοεις το βραδυ που κοιμουνται.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, talibanakos είπε

Πως κατεληξες σε αυτο το ποσοστο;
Γιατι εγω απο οπου περναω,ολοι εξω τριγυριζουν.
Εκτος και αν εννοεις το βραδυ που κοιμουνται.

Από που περνάς και έχει τόσο κόσμο; Να ξέρουμε να μην έρθουμε, σοβαρά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

Το 10% ποιο ειναι ακριβως?
Ειδες τι εγινε χθες στα διόδια?
Αυτοι φανταζομαι ειναι στο 10% σου

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

Σημενει οτι δεν πιστευει οτι αυτο που γινεται θα εχει αποτελεσμα.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ειτε τωρα ειτε αργοτερα αυτο ειναι το προβλημα.

Δεν με ενδιαφέρει το τι πιστεύει ο καθένας, είμαι υποχρεωμένος να κινηθώ σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου υγείας και των υπολοίπων κρατικών μηχανισμών. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Κι εγώ έπαθα τον Φλεβάρη το χω ξαναγράψει, και έμεινα μια βδομάδα στο νοσοκομείο. Και απο τις αντιβιωσεις άλλαξα 4 φορές φλέβα (θέση φλεβοκαθετηρα δηλαδή) με πόνους στις φλέβες απο τις αντιβιωσεις έντονους , κι ακόμα μια φλέβα στο αριστερό χέρι ειναι σκληρή. 

Επισης δεν ειχα όρεξη να φάω και ένιωθα μεγάλη αδυναμία και κόπωση.

Για να συνέλθεις απο την πνευμονια θες πανω κάτω μήνα, και δε μιλάμε καν για πιο σοβαρές περιπτώσεις πνευμονίας δηλαδή να χρειαστείς οξυγόνο κλπ.

Οποίος νομίζει οτι ειναι παιχνίδι κοιμάται τον ύπνο του δικαιου

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...