Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, mathewgx είπε

Επειδή πολλοί δεν καταλαβαίνουν τα νούμερα...

Ο αριθμός νέων κρουσμάτων στην Ιταλία τις τελευταίες μέρες αυξάνεται, αλλά  με μειούμενο ρυθμό.

Το ίδιο συνέβη και σήμερα.

Ονειρευεσαι? Ακομα αυξανεται ο ρυθμος.
Αυξηση κρουσματων σε Ιταλια σε σχεση με την προηγουμενη ημερα,  ανα ημερα:
Ακομα παραμενει κυρτη δυστυχως.....

1
17
58
78
72
94
147
185
234
239
573
335
466
587
769
778
1247
1492
1797
977
2313
2651
2547
3497
3590
3233
3526
4207
5322
5986
6557
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgeγ είπε

ειναι επικινδυνο να δημοσιευεις φαρμακα μη εγκεκριμενα για αυτη την ασθενεια μπορει να διωχθεις και ποινικα σβηστα ανθρωπε

Αναδημοσίευση ειναι από public δημοσίευση επιστήμονα. Η πορεία της εξέλιξης των ερευνων δε νομίζω οτι διωκεται ποινικά.

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Προς όσους δεν έχουν πειστεί ακόμη για την σοβαρότητα της κατάστασης απλά δείτε αυτό https://www.news247.gr/koinonia/koronoios-dikografia-se-varos-toy-mitropoliti-kythiron-gia-paraviasi-ton-metron.7607210.html

Πραγματικά τώρα τα είδα όλα. Αφού έγινε και αυτό σε μία τόσο οπισθοδρομική χώρα, εντάξει..

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Σουρεαλιστικές εικόνες βγαλμένες λες και είναι από ταινία στη Σλοβακία. Η πρόεδρος της Σλοβακίας αποδέχεται τη παραίτηση του πρωθυπουργού της χώρας.

haipq963yyn41.jpg?width=640&crop=smart&a

Μα γιατί φοράνε ολοι μάσκες αφού οι υγιείς δε χρειάζεται! Εκτός αν ολοι το πρωί είχαν βήχα....

ΥΓ: ναι μου κόλλησε 

ΥΓ2: ουτε εγώ θεωρώ σωστό να μη γίνονται τεστ. Καταλαβαίνω οτι γινεται λόγω έλλειψης πόρων. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δεν είπε αυτό, είπε ότι δεν ήμαστε γιατροί... εσύ πως θα αντιδράσεις αν χάρη αυτού που δημοσίευσες πάθει κάποιος κάτι από αυτά τα φάρμακα που αναφέρονται???

"Τονίζω οτι παραθέτω φάρμακα (εγκεκριμένα για κυκλοφορία αλλα και πειραματικά) και οχι εμβόλια (που θα αργήσουν λιγο να έρθουν). Ο σκοπός της δημοσιευσης ειναι καθαρά για ενημέρωση και σε καμια περίπτωση οδηγια θεραπευτικού ή προφυλακτικού σχήματος, αφού οι γιατροί και οι κλινικοί ερευνητές ειναι οι μόνοι αρμόδιοι και οι μόνοι που εμπιστεύομαι."

Αν οι mods θεωρουν οτι ειναι λάθος τέτοιες κοινοποιήσεις τα σβηνω.

Επεξ/σία από pontez2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, pontez2 είπε

"Τονίζω οτι παραθέτω φάρμακα (εγκεκριμένα για κυκλοφορία αλλα και πειραματικά) και οχι εμβόλια (που θα αργήσουν λιγο να έρθουν). Ο σκοπός της δημοσιευσης ειναι καθαρά για ενημέρωση και σε καμια περίπτωση οδηγια θεραπευτικού ή προφυλακτικού σχήματος, αφού οι γιατροί και οι κλινικοί ερευνητές ειναι οι μόνοι αρμόδιοι και οι μόνοι που εμπιστεύομαι."

Νομίζεις ότι επειδή αυτός το έγραψε και εσύ το άφησες σε κάνει λιγότερο υπεύθυνο από αυτούς που δημοσιεύουν θεραπείες τύπου αρώματα κλπ ή έχεις την εντύπωση ότι ολοι έχουμε την ωριμότητα να κρίνουμε ότι δεν είμαστε γιατροί...?

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, pontez2 είπε

χρειαζεσαι mods ρε φιλε να σου πουν οτι ειναι λαθος τετοιες κοινοποιησεις;

κουκουτσι μυαλο δεν εχετε ρε συ να κρινετε τι ειναι αυτα που διαδιδετε;

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Νομίζεις ότι επειδή αυτός το έγραψε και εσύ το άφησες σε κάνει λιγότερο υπεύθυνο από αυτούς που δημοσιεύουν θεραπείες τύπου αρώματα κλπ ή έχεις την εντύπωση ότι ολοι έχουμε την ωριμότητα να κρίνουμε ότι δεν είμαστε γιατροί...?

αν δεν εχουν την ωριμοτητα τοτε φυσικη επιλογη.

ε τοτε κλειστε το το ρημαδι ,μην γραφουμε ουτε νουμερα διοτι μπορει οι ανωριμοι να πανικοβληθουν ,μην κλεινομαστε μεσα διοτι οι ανωριμοι μπορει να πανικοβληθουν κλπ κλπ κλπ

Επεξ/σία από Perseus1966
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, BLISS είπε

Επανέρχομαι 10 μέρες μετά, για να σε ενημερώσω ότι από τις 8.514 υποθέσεις που ήταν ανοιχτές τότε (και 631 νεκροί)
στο ενδιάμεσο κατέληξαν επιπλέον 4194

Ναι. Σοβαρά....

Το πού θα κάτσει η μπίλια επί των κλειστών υποθέσεων, όταν δεν θα υπάρχουν πλέον ανοιχτές,
ουδείς γνωρίζει.
Από το 38,6% προ 10ημέρου πάντως, σήμερα είναι στο 44%

Ναι. Σοβαρά....

Δε θα κατσουμε να λεμε παλι τα ιδια

τα ξαναλεμε στο τελος ολου αυτου και οταν τελειωσει με ολα τα νουμερα συγκεντρωμενα

κρατα αρχειο κανε οτι θες δεν εχει νοημα.δε προκυται να αλλαξεις αποψη ουτε και γω.

τα λεμε σε κανα τριμηνο(ελπιζω λιγοτερο) με ολους τους αριθμους για να δουμε τι ακριβως εγινε μιας και οπως λες και συ ουδεις γνωριζει.

μονο ενα πραγμα θα σου πω.αυτο το ποσοστο δεν εχει καμια σχεση με την θνητοτητα του ιου

εκει απλα πεθαινουν επειδη δεν εχουν τροπο να τους περιθαλψουν ολους

επισης στα συγκεντρωτικα που ειπες πριν αν θες υπολογιζουμε και τα νουμερα παγκοσμιος γιατι εισαι ικανος να μας πεις σε λιγο οτι σε ολες τις υποθεσεις που κλεισουν παγκοσμιος θα πεθανει το 44%

λοιπον τα λεμε σε ενα τριμηνο,και δε μιλαω ειρωνικα ουτε αποφευγω

θα εχουμε καλυτερη εικονα τοτε και συζηταμε οτι θες

Δημοσ.

Έβγαλε το Star έναν ψυχολόγο να μιλήσει για το τι να κάνουμε κλεισμένοι στο σπίτι και λέει εκείνος να κρατάμε το μυαλό μας απασχολημένο, να μην μένουμε κολλημένοι στις ειδήσεις στο ίντερνετ και στα δελτία...

Το αποτέλεσμα ήταν να τον κόψει με συνοπτικές διαδικασίες.

Έκλαψα λίγο.. 😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί λέξεις όπως  "καθαρή ενημέρωση", "αρμοδιοι για φάρμακα ειναι μόνο οι γιατροί", αλλά παράλληλα δεν έχει κανένα προβλημα να επιβραβεύει την άποψη χρηστών που υποστηρίζουν οτι ειναι γιατροί (το πιθανότερο ειναι να ειναι, το αντιλαμβάνεσαι από τον τρόπο που γράφει κάποιος), τότε δεν έχω πρόβλημα.

Πολύ πρόσφατα η άποψη μέλους του φόρουμ (γιατρού), είχε γινει pinned. Χωρις κάποιες πηγές. Απλώς η άποψή του. (προς Θεού δε τον κατηγορώ τον άνθρωπο, ίσα ίσα. Κι εγω του έχω κάνει ερωτήσεις πολλές φορές και σέβομαι την αποψή του)

Εδω σας κοινοποιώ μια έρευνα, με επιστημονικές πηγές, καθαρά για ενημερωτικο σκοπό ωστε να δειτε σε τι φάση βρισκομαστε διοτι ολοι τα ιδια ρωτάνε και οι απαντήσεις ειναι συνήθως υποθετικές. 

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 14
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δηλαδή θέλεις να συγκρίνουμε δύο θεωρίες που η μια γίνεται πράξη ενώ ή άλλη παραμένει θεωρία...

Και η αρχική τακτική του Μπόρις δε Μπλέιντ γινόταν πράξη για κάποιες μέρες, αλλά μια χαρά την (κατα)κρίναμε. Την τακτική του Τσιόδρα γιατί δεν πρέπει να την κρίνουμε και να τη συγκρίνουμε; Επειδή είναι ψάλτης;

Επίσης, από πού και ως πού μπορούν θεωρητικά να προσφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα;

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Perseus1966 είπε

αν δεν εχουν την ωριμοτητα τοτε φυσικη επιλογη.

Ανθρωπιστική προσέγγιση σε μια κατάσταση που η ατομική ευθύνη θα έπρεπε να είναι το κύριο μέλημα...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Μα γιατί φοράνε ολοι μάσκες αφού οι υγιείς δε χρειάζεται! Εκτός αν ολοι το πρωί είχαν βήχα....

ΥΓ: ναι μου κόλλησε 

ΥΓ2: ουτε εγώ θεωρώ σωστό να μη γίνονται τεστ. Καταλαβαίνω οτι γινεται λόγω έλλειψης πόρων. 

εχω μια διαφωνια με αρκετους γνωστους που παπαγαλιζουν το γνωστο οτι η μασκα δεν προστατευει τον υγιη και πως αν δεν ξερεις να βγαλεις την μασκα σωστα θα την πιασεις και θα κολλησεις τον ιο

η απαντηση μου ειναι πως αφου ο ιος εκατσε στην μασκα αυτο σημαινει πως αν δεν την φοραγα σιγουρα θα τον ειχα εισπνευσει

• Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Ο φίλος μου ο Ορέστης Αργυρός, είναι μοριακός βιολόγος που εργάζεται εδώ και χρόνια στο Λονδίνο. Έχει μεγάλη εμπειρία στην έρευνα των φαρμάκων και αυτή τη στιγμή η έρευνα της ομάδας του είναι και στα φάρμακα για τον συγκεκριμένο ιό ή τα εμβόλια. Η γνώμη του έχει βαρύτητα κατά την άποψή μου.

Αντιγράφω τη τελευταία του ενημέρωση

under no circumstances a therapeutic or condom method, since doctor.

????????????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...