Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, player_xyz είπε

... για τον ίδιο φυσικά - καταλαβαίνω το επιχείρημά σου απόλυτα ....

😉

Η κατάσταση καραντινας θα έχει παράπλευρες απώλειες για όλους μας.  Όμως δεν είναι η κατάλληλη ώρα για ανανέωση σχέσεων, αποφυγη διαζυγίων,βόλτες για τον αερα, πέταγμα χαρταετού κτλ.  Αυτά είναι προσωπικά προβλήματα, που ο καθένας οφείλει να βρει λυσεις μόνος του και όχι εις βάρος άλλων. 

Σημασια έχει το σοβαρό να μη γίνει επειγον. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην γραφετε ολοι τα ιδια. Το διαβασαμε για την Ιταλια οκ. Τρελο outbreak

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε

Κόλαση χωρίς τέλος η Ιταλία. Και αν δούμε την εκθετικοτητα της καμπύλης όχι μόνο για Ιταλία, τα κρούσματα θα αυξηθούν παντού. 

Dantes inferno :) 

Δημοσ.
2 minutes ago, Zerg13 said:

Μην γραφετε ολοι τα ιδια. Το διαβασαμε για την Ιταλια οκ. Τρελο outbreak

Ολα ηταν ταυτοχρονα λογικο.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ftroop είπε

Παιδια εγω δουλευω σε τηλεφωνικο κέντρο εβαλαν τους μισους να δουλευουν απο το σπιτι γιατι λενε οτι δεν τους σήκωνει ο σερβερ ολους και εχουμε μείνει 25 ατομα σε 40 τ.μ. Εγω δυστυχώς είμαι απο αυτους που πανε στην δουλειά και χρησιμοποιώ λεωφορείο και μετρο πραγματικά η εβδομαδα που περασε ηταν εφιαλτική γιατι προσπαθουσα ολοι την ωρα να κανω ισορροπία στα μμμ,και η μασκα μου δημιουργεί τρομερό πονοκέφαλο.. Την Δευτέρα σκέφτομαι να μην παω καν και ας κανουν οτι νομιζουν.. Αλλα ειναι αστειο να λεμε για απαγόρευση συναθροισεων και εγω να δουλευω με αλλα 30 ατομα παρεα!!

https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/235503_i-teleperformance-shediazei-na-diahorisei-toys-ygieis-ap-toys-astheneis

Teleperformanceσχεδιάζει να διαχωρίσει τους υγιείς απ' τους ασθενείς εργαζόμενους»

Δημοσ.

Μήπως μπορεί να μας πει κάποιος από αυτούς που "τρέχουν" να ανεβάσουν πρώτοι αριθμούς νεκρών, πόσοι πεθαίνουν από καρκίνο στην Ελλάδα και πόσοι σε όλο τον κόσμο; (κάθε χρόνο)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, filipN είπε

Μήπως μπορεί να μας πει κάποιος από αυτούς που "τρέχουν" να ανεβάσουν πρώτοι αριθμούς νεκρών, πόσοι πεθαίνουν από καρκίνο στην Ελλάδα και πόσοι σε όλο τον κόσμο; (κάθε χρόνο)

Αντε παλι....

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filipN είπε

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filipN είπε

τι νοημα εχει? αυτους δεν μπορουμε να τους σωσουμε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...