Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Irene.j είπε

Ανθρώπινες για ποιον???  

... για τον ίδιο φυσικά - καταλαβαίνω το επιχείρημά σου απόλυτα ....

😉

• Like 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Τι στοίχημα βάζετε ότι αν το κράτος έβγαινε και μας έλεγε ότι πρέπει να βγούμε όλοι μα όλοι έξω από τα σπίτια μας, οι περισσότεροι θα έμεναν μέσα; Τόσο μακάκες είμαστε και τόσο μαλωμένοι με την υπευθυνότητα και την συλλογική συνείδηση! 🤬

Αυτό. Αν έλεγε το κράτος "βγείτε να κολλήσετε, αλλά να ξέρετε οι καπνιστές θα πεθάνετε" να δεις για πότε όλοι θα κλειστούν στα δωμάτιά τους και δεν θα βγαίνουν παρά για την τουαλέτα.

Το είδα στον πατέρα μου. Δεν τον τρόμαξε το 1ο εγκεφαλικό ούτε το 2ο να κόψει το κάπνισμα. Στο 3ο που το έκοψε ήταν αργά μιας και το 6μηνο τον βάρεσε το 4ο και τέλος. Εκεί τρόμαξε και ο αδελφός του και το έκοψε. 

Επεξ/σία από Apoll
Δημοσ.

Έτσι θα έπρεπε να ελέγχονται δειγματοληπτικά ένα ποσοστό του πληθυσμού. Λιγότερο από δύο λεπτά υπόθεση.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν δαγκωνα καλυτερα την γλωσσα μου εχθες. Μολις επιβεβαιωθηκε κρουσμα στην ευρυτερη περιοχη που μενω, ανατολικη Κρητη. Ορφανο το κρουσμα απο οσο λενε. Την πανε Ηρακλειο ΓΙΑΤΙ  ΜΕΘ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΑΔΙΑ. Σημερα σε αεροδρομιο της Κρητης αεροπλανο γεματο απο Αθηναιους και εναν απο Γερμανια. Κανενας ελεγχος. Εγκληματικο.

• Sad 1
Δημοσ.

Καλησπέρα

Ειλικρινά δεν ξέρω, με τα σημερινά δεδομένα και την κατάσταση την οποία βιώνουμε, αν ντρέπονται έστω και λίγο οι μεγαλοδημοσιογράφοι του ραδιοφώνου του Sky 100.3 για όσα έλεγαν πριν από μερικούς μήνες. Παρακαλώ ακούστε το συνημμένο ηχητικό απόσπασμα, έτσι για να μην θεωρούν ορισμένοι ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. 
Δεν έχουν όμως πια αυτοί καμία ανάγκη, ειδικά τώρα που ο ένας της παρέας είναι και βουλευτής. Μια χαρά περνάνε...

Ο Άσπρος Γάτος

Sky1003_Public_Hospitals.mp3

• Sad 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thomasG4 είπε

Έτσι θα έπρεπε να ελέγχονται δειγματοληπτικά ένα ποσοστό του πληθυσμού. Λιγότερο από δύο λεπτά υπόθεση.

και η φάση με τις εξόδους θα ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikos1984 είπε

Δεν δαγκωνα καλυτερα την γλωσσα μου εχθες. Μολις επιβεβαιωθηκε κρουσμα στην ευρυτερη περιοχη που μενω, ανατολικη Κρητη. Ορφανο το κρουσμα απο οσο λενε. Την πανε Ηρακλειο ΓΙΑΤΙ  ΜΕΘ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΑΔΙΑ. Σημερα σε αεροδρομιο της Κρητης αεροπλανο γεματο απο Αθηναιους και εναν απο Γερμανια. Κανενας ελεγχος. Εγκληματικο.

Εγκληματίες είναι αυτοί στο αεροπλάνο και όχι το κράτος. Αυτούς να κυνηγήσετε..... 

Δημοσ.

Παιδια εγω δουλευω σε τηλεφωνικο κέντρο εβαλαν τους μισους να δουλευουν απο το σπιτι γιατι λενε οτι δεν τους σήκωνει ο σερβερ ολους και εχουμε μείνει 25 ατομα σε 40 τ.μ. Εγω δυστυχώς είμαι απο αυτους που πανε στην δουλειά και χρησιμοποιώ λεωφορείο και μετρο πραγματικά η εβδομαδα που περασε ηταν εφιαλτική γιατι προσπαθουσα ολοι την ωρα να κανω ισορροπία στα μμμ,και η μασκα μου δημιουργεί τρομερό πονοκέφαλο.. Την Δευτέρα σκέφτομαι να μην παω καν και ας κανουν οτι νομιζουν.. Αλλα ειναι αστειο να λεμε για απαγόρευση συναθροισεων και εγω να δουλευω με αλλα 30 ατομα παρεα!!

• Like 11
  • Sad 8
Δημοσ.

μετά  την σημερινή εικόνα με τις παραλίες και τους λουόμενους να επιδεικνύουν τα κορμιά τους  Μάρτη μήνα , κάτι σαν Σαρβτσενέγκερ και Ναόμι Κάμπελ ένα πράμα , αν η κυβέρνηση δεν διατάξει γενική απαγόρευση κυκλοφορίας από Δευτέρα θα έχει κάνει μεγάλο λάθος .

Α, και να καταγραφούν όσοι κάνουν τους παλληκαράδες, και αν αρρωστήσουν το  νοσοκομείο και την ιατρική φροντίδα να την πληρώσουν από την τσέπη τους , όχι σε βάρος των υπολοίπων φορολογούμενων. Τοχω ξαναγράψει "η εαρινή σύναξη των ηλιθίων"   κατά παράφραση του τίτλου της ταινίας , είναι πολύ επίκαιρη. 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, evkar είπε

μετά  την σημερινή εικόνα με τις παραλίες και τους λουόμενους να επιδεικνύουν τα κορμιά τους  Μάρτη μήνα , κάτι σαν Σαρβτσενέγκερ και Ναόμι Κάμπελ ένα πράμα , αν η κυβέρνηση δεν διατάξει γενική απαγόρευση κυκλοφορίας από Δευτέρα θα έχει κάνει μεγάλο λάθος .

Α, και να καταγραφούν όσοι κάνουν τους παλληκαράδες, και αν αρρωστήσουν το  νοσοκομείο και την ιατρική φροντίδα να την πληρώσουν από την τσέπη τους , όχι σε βάρος των υπολοίπων φορολογούμενων. Τοχω ξαναγράψει "η εαρινή σύναξη των ηλιθίων"   κατά παράφραση του τίτλου της ταινίας , είναι πολύ επίκαιρη. 

Τα ειπες ΟΛΑ σε 3 γραμμες!!!!! Ποιος ακουει ομως

Επεξ/σία από Rpanagos
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ftroop είπε

Παιδια εγω δουλευω σε τηλεφωνικο κέντρο εβαλαν τους μισους να δουλευουν απο το σπιτι γιατι λενε οτι δεν τους σήκωνει ο σερβερ ολους και εχουμε μείνει 25 ατομα σε 40 τ.μ. Εγω δυστυχώς είμαι απο αυτους που πανε στην δουλειά και χρησιμοποιώ λεωφορείο και μετρο πραγματικά η εβδομαδα που περασε ηταν εφιαλτική γιατι προσπαθουσα ολοι την ωρα να κανω ισορροπία στα μμμ,και η μασκα μου δημιουργεί τρομερό πονοκέφαλο.. Την Δευτέρα σκέφτομαι να μην παω καν και ας κανουν οτι νομιζουν.. Αλλα ειναι αστειο να λεμε για απαγόρευση συναθροισεων και εγω να δουλευω με αλλα 30 ατομα παρεα!!

κουράγιο φίλε και καλή τύχη ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...