Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε

Ε τότε σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που θα πάνε. 

απλά απαράδεκτοι.. πάνε μάλιστα και σε ώρες αιχμής όλοι μαζί... τι να πούμε...

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

35 νέα σοβαρά κρούσματα. Συνολικά δεν ξέρουμε..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgeγ είπε

δεν την κοβω για σημερινη,μουφα μου φαινεται για πολλους λογους

που βρεθηκαν τοσοι πολλοι ανθρωποι σε μια μικρη παραλια,αναλογικα αλλες θα ηταν γεματες που δεν ηταν

να σου κανω και τεχνικη αναλυση 😀

η συγκεκριμενη παραλια βλεπει την Δυση, αν κρινω απο την κατευθυνση των σκιων των ανθρωπων ειναι τραβηγμενη αργα το απογευμα μετα τις 6

μετα τις 6 μαρτη μηνα εχει βραδιασει σχεδον 😂

σωστός, είναι απογευματινή η φωτογραφία στο συγκεκριμένο μέρος...

• Moderators
Δημοσ.

Έχω αρχίσει και πιστεύω πραγματικά ότι τα νούμερα που αναφέρει ο Τσιόδρας είναι random εντελώς. Δεν γίνεται να αυξάνονται τα νέα κρούσματα γραμμικά και παράλληλα να αυξάνονται και τα «ορφανά» κρούσματα γραμμικά.

Κάτι δεν κολλάει.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ant_ είπε

Kαι παλι αμφιβαλλω αν ειναι σημερινη η φωτογραφια

τα βιντεο που οντως ειναι σημερινα δειχνουνε ελαχιστο κοσμο στην παραλια αναλογικα με της φωτο

απίστευτο το να πλασάρουν παλιά φωτογραφία για σημερινή...

όλα για τα κλικ κ τις αναγνώσεις...

κίτρινη κάρτα στην συγκεκριμένη εφημερίδα...

• Like 1
Δημοσ.

Τσιοδρας, 27% θνητότητα για τους από 80 ετών και άνω. 

1 λεπτό πριν, Locke_John είπε

Ο κος. Τσιόδρας εμφανώς λυπημένος, καταβεβλημένος, απογοητευμένος... :(

Οντως. 

• Sad 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έχω αρχίσει και πιστεύω πραγματικά ότι τα νούμερα που αναφέρει ο Τσιόδρας είναι random εντελώς. Δεν γίνεται να αυξάνονται τα νέα κρούσματα γραμμικά και παράλληλα να αυξάνονται και τα «ορφανά» κρούσματα γραμμικά.

Κάτι δεν κολλάει.

λογικοτατο ειναι. Τα ιχνηλατημενα καποια στιγμη, αφου εφαρμοζεται καραντινα, θα "στερεψουν" και η μοναδικη πηγη κρουσματων θα ειναι τα ορφανα, αυτα που τσιμπησαν ιο απο αγνωστο, μεχρι τα ορφανα να μεταδωσουν στους οικειους τους

Επεξ/σία από fredd0
Δημοσ.

Και σήμερα δυστυχώς άλλοι 3 νεκροί εκεί που είχαμε μερικές μέρες στασιμότητα,αρχίσανε να ανεβαίνουν τις τελευταίες μέρες σε αριθμό τα θύματα ελπίζω να μην συνεχιστεί αυτό,είδα τους γείτονες στήν Ιταλία και με έπιασε η ψυχή μου .... δυστυχώς εκτός απο τους Πανηλίθιους και εγκληματικά ανεύθυνους που βγήκαν για ταξίδια και εκδρομές έχουμε και χιλιάδες ανεξέλενκτους "μετανάστες"που ούτε Ελληνικά δεν ξέρουν και ούτε και Αγγλικά σε πολλές περιπτώσεις και κατακλύζουν ακόμη πλατείες και γειτονίες.. με αυτούς τι θα γίνει ? Κάντε μια βόλτα στήν Πλ Βικτωρία Ομόνοια κλπ Θα πάρει μέτρα η κυβέρνηση ??? δεν βλέπω επίσης μέτρα ΑΜΕΣΑ που έπρεπε να έχουν παρθεί ήδη,για να υποστηρίξουν το ανάπηρο σύστημα με τα κλειστά τμήματα κλίνες και ΜΕΘ και υποστελέχωση απο Γιατρούς στα νοσοκομεία,τα έλεγε για κάποια απο αυτά που είναι χρόνια θέματα και ελλείψεις ο πρόεδρος του Ευαγγελισμού αυτά είναι 10 χρόνια σχεδόν γνωστά οχι τώρα που έχουμε πανδημία,ΠΟΤΕ θα πάρουν επιτέλους Προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης,κυρίως με άμεση πρόσληψη σε Γιατρούς κάθε ειδικότητας και όχι μόνο 2χιλιάδες το νοσηλευτικό προσωπικό που και πολύ λίγο είναι και ακόμη δεν έχουν λάβει θέσεις και θα χρειαστεί και διάστημα εκπαίδευσης !

Τραγικά πράγματα και δυστυχώς εκτός απο τα διαγγέλματα που καλά κάνουν για τον κόσμο και επιτέλους κάποιο έλενχο έστω και τόσο αργά σε αεροδρόμια κλπ ακόμη δεν βλέπω να λάμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα στα νοσοκομεία,έχουν βάλει ιδιωτικές κλινικές για υποστήριξη στο σύστημα,όμως ακόμη βλέπουμε πχ τόν Ευαγγελισμό και σε άλλα νοσοκομεία υποστελεχωμένα να συνωστίζονται και να περνάει ο κόσμος που ασθενεί απο τον ιό και να βρίσκεται για αρκετό διάστημα στα ίδια μέρη με τους άλλους που έχουν μπεί στο νοσοκομείο για το οτιδήποτε !

Σίγουρα ο καθένας πρέπει να συμμορφωθεί αυστηρά στα μέτρα και να μην κυκλοφορεί παρά μόνο για απόλυτη ανάγκη λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας που μπορεί,όμως επιτέλους Οργανωθείτε και στόν Τομέα τις υγείας ρε παλικάρια της κυβέρνησης,πρόεδροι κλπ στα δύσκολα φαίνεται η αξία του καθενός και ποιός είναι ποιός 🙄

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να παίρνει μια κυβέρνηση περισσότερα μέτρα από αυτά που χρειάζονται δεν γίνεται ούτε σε ταινίες του χόλιγουντ. Πείστε τον περίγυρο σας να σοβαρευτεί. Δεν τρελάθηκαν όλοι οι υπουργοί και πρωθυπουργοί της υδρογείου που σας λένε καθίστε στα σπίτια σας ενάντια στα συμφέροντα τους να λειτουργεί η οικονομία και να εισπράττουν φόρους. Έχουν θορυβηθεί και οι ίδιοι από την ενημέρωση που έχουν από τους ειδικούς.  

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συμφορουμίτες, ας επηρεάσει ο καθένας μας όπως μπορεί γνωστούς και φίλους του...

Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση αυτή...

Σας αναφέρω επιγραμματικά για εμένα, ότι , ανήκοντας σε ένα από τα επαγγέλματα που δεν πρόκειται να σταματήσω να δουλεύω προς όφελος της κοινωνίας,

οι έξοδοί μου τις τελευταίες 10ημέρες είναι αποκλειστικά και μόνο για μετάβαση προς και από την εργασία μου.

Τα σκουπίδια μου τα πέταξα βγαίνοντας για να πάω στην εργασία μου σήμερα το πρωί και επιστρέφοντας αφού σχόλασα, πριν μπώ στο σπίτι μου, αγόρασα 2 φραντζόλες ψωμί.
Δεν παραγγέλνω καθόλου delivery, μαγειρεύω, προσαρμόζομαι στην πραγματικότητα. Μου τελείωσαν οι μπανάνες αλλά μπορώ να ζήσω μερικές ημέρες και εβδομάδες και χωρίς αυτές... Δεν θα πάω ούτε λαϊκή ούτε σουπερμαρκετ, όσο έχω τρόφιμα στο ψυγείο και στο σπίτι μου. Προτιμώ να  ξεβολευτώ από την κανονικότητά μου παρά να κυκλοφορώ έξω ενώ μπορώ να το αποφύγω...

Γνωστοί μου, έριχναν μέχρι και προχθές ιδέες να πάμε για τρέξιμο και για περπάτημα ενώ στον κανονικό καιρό δεν σηκώνονταν από καναπέδες και καρέκλες...Απογοητευτικό...

Στο παραπάνω μέρος της Βουλιαγμένης συνήθιζα να πηγαίνω κάθε εβδομάδα, αλλά τώρα έχω να πάω 14ημέρες... Ας μείνουμε υγιείς και εκέι θα βρίσκεται, δεν θα βουλιάξει...
Απ' τους παππούδες μας ζήτησαν να πάνε στον πόλεμο, εμάς απλά μας ζητάνε να μείνουμε στα σπίτια μας...

Επεξ/σία από Locke_John
  • Like 13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...