Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kOzanitisV είπε

Κολπος Βουλιαγμενης !!!

Καθολικο Lockdown τωρα !!! δεν υπαρχει σωτηρια λεμε !!!

boula.jpg

Αφού έλαβαν εντολη να κλείσουν οι παραλιες....... 

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, panosilio είπε

Απαντάω ξανά, χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας. Το λάθος που κάνεις εσύ, και όλοι μας εν προκειμένω, είναι πως λές "να κολλήσω". Το θέμα δεν είναι να μην κολλήσεις εσύ, εγώ κλπ ο καθένας μας προσωπικά δηλαδή. Η καραντίνα δεν είναι για να μην κολλήσει ο καθένας μας ξεχωριστά. Είναι αναπόφευκτο να κολλήσουν αρκετοί άνθρωποι. Αυτό που πρέπει να διαφυλάξουμε όμως είναι να μην γίνει ενξέλεγκτη διασπορά του ιού, βλ  Ιταλία. Δεν πρέπει να λογίζουμε τους εαυτούς μας ως υγιείς. 

ακριβώς αυτό. ο καθένας θεωρεί ότι είναι υγιής και ότι οι άλλοι θα τον μολύνουν. Σε κανέναν δε περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να έχει ήδη μολυνθεί και να μολύνει και τους άλλους. Είπαμε ότι μπορεί να μολύνουμε τους άλλους χωρίς να έχουμε συμπτώματα. Αν και όσον αφορά τον Έλληνα, αμφιβάλλω αν τον ενδιαφέρει να μη κολλήσει τον διπλανό του. Τοσο παρτάκηδες είμαστε.

Περιστατικό πριν λίγες μέρες.

Πάω σε φίλο μου να πάρω κάτι που του είχα δανείσει. Αυτός έλειπε οπότε ανοίγει η μάνα του. Η γυναίκα από απόσταση. μιλάμε λίγο και μου λέει εμφανώς τρομαγμένη να μείνουμε σε απόσταση.

Ok, παίρνω αυτό που είχα δανείσει και φεύγω.

θα μου πείτε καλά έκανε και πρόσεχε. Άλλα όταν επέστρεφε ο γιος της /φίλος μου στο σπίτι θα του έλεγε τα ίδια; Θα του έλεγε μείνε σε απόσταση; ή επειδή είναι γιος της δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει; μήπως ο ιος δε κολλάει μεταξύ συγγενών; Αμφιβάλλω αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Και εγώ και ο φίλος μου πηγαίνουμε κανονικά στη δουλειές μας και δεν έχουμε επαφή με κόσμο. (κλεισμένος σε γραφείο). Έχουμε και οι 2 ίσες πιθανότητες να κολλήσουμε.

Το αναφέρω άπλα όχι επειδή με πείραξε άλλα για να δείξω ότι δε σκεφτόμαστε με βάση τη λογική σε πολλά θέματα και επηρεαζόμαστε από συναισθήματα και εγωισμούς.

Άλλος φίλος μου γύρισε πριν κάποιες μέρες από χώρα του εξωτερικού με μηδενικά κρούσματα (τότε) τη στιγμή που η Ελλάδα είχε ήδη κρούσματα. όταν λοιπόν γύρισε μεταξύ σοβαρού και αστείου άρχισαν να του λένε για τον ιό και καλά μη τους κολλήσει. Βέβαια πιθανότερο ήταν να κολλήσουν αυτοί στον φίλο μου παρά αυτός σε αυτούς. Αλλά ξέρετε πως πάει.. οι άλλοι φταίνε, οι άλλοι θα μας κολλήσουν......

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Τις οργανωμένες. Αυτή δεν μου φαίνεται και οργανωμένη..

Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Και που ξέρεις ότι δεν υπάρχουν αρκετοί που είναι διασωληνωμένοι αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έχουν διαγνωστεί με τον COVID-19;

Ο 6ος νεκρός στην Ελλάδα διαγνώστηκε αφότου είχε καταλήξει.

Εντάξει ναι, αλλά σε σχέση με τον αριθμό των κρουσμάτων ο αριθμός των διασωληνωμένων είναι περισσότερο αξιόπιστος. Την καλύτερη στατιστική ανάλυση προσπαθούμε να κάνουμε, δεν έχουμε god vision να ξέρουμε με 100% ακρίβεια όλα τα νούμερα..

17 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Η Ισπανία μετράει 285 νεκρούς σήμερα. Μέχρι τα μεσάνυχτα θα ξεπεράσουν τους 300. Δραματική η κατάσταση. Ελπίζω να είναι η τελευταία χώρα που φτάνει τόσο μεγάλους αριθμούς.

Είναι και το UK..

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

το συγκεκριμένο μέρος είναι ελεύθερη παραλία... Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι σημερινή η φωτογραφία αυτή...

Δημοσ.

Kαι παλι αμφιβαλλω αν ειναι σημερινη η φωτογραφια

τα βιντεο που οντως ειναι σημερινα δειχνουνε ελαχιστο κοσμο στην παραλια αναλογικα με της φωτο

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Locke_John είπε

το συγκεκριμένο μέρος είναι ελεύθερη παραλία... Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι σημερινή η φωτογραφία αυτή...

Ε τότε σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που θα πάνε. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Ο Ομιλος χειμερινων κολυμβητων ειναι, κατω απο το σαρδελακι

πολύ ωραίο μέρος, αλλά όχι κατάλληλη εποχή για βόλτες...

ας την "πείτε"  όσο μπορείτε αν έχετε γνωστούς και φίλους που εκδράμουν σα να εχουμε διακοπές...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kOzanitisV είπε

Κολπος Βουλιαγμενης !!!

Καθολικο Lockdown τωρα !!! δεν υπαρχει σωτηρια λεμε !!!

boula.jpg

δεν την κοβω για σημερινη,μουφα μου φαινεται για πολλους λογους

που βρεθηκαν τοσοι πολλοι ανθρωποι σε μια μικρη παραλια,αναλογικα αλλες θα ηταν γεματες που δεν ηταν

να σου κανω και τεχνικη αναλυση 😀

η συγκεκριμενη παραλια βλεπει την Δυση, αν κρινω απο την κατευθυνση των σκιων των ανθρωπων ειναι τραβηγμενη αργα το απογευμα μετα τις 6

μετα τις 6 μαρτη μηνα εχει βραδιασει σχεδον 😂

• Like 9
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...