Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TheDevilMayCare είπε

Δυστυχώς τα δικά μας "ζωάκια" ("έλα δεν βαριέσαι νέος είμαι","μια απλή γρίπη είναι ","όλη μέρα σπίτι θα την βγάλω"), θα σκιαχτούνε μόνο στις εικόνες των φέρετρων στην Ελλάδα.Οι νεότεροι κλεινόμαστε μέσα και τα μπαρμπάδια μαζί με τις γριές τρέχουν για βόλτες και κουτσομπολιό. Ελπίζω μόνο να το περάσουμε με ποιο βραδύ ρυθμό από την Ιταλια.

Oυτε οινόπνευμα(το μπλε) δεν έβρισκα σε μερικά supermarkets που κοίταξα(πάλι καλά είχα 2-3),για τις δε μάσκες/αντισηπτικά καλά αυτά και αν είναι άφαντα. Εγώ πάντως με όσα έχω δει στα ελληνικά νοσοκομεία,μόνο τρόμος με πιάνει ο συνδυασμός  τους με κορονοιο. Μένουμε μέσα και ελπίζουμε να μην είμαστε(οι δικοί μας) στο μεγάλο κύμα των ανθρώπων που θα νοσήσουν αρχικά. Για την οικονομία,ας μην το συζητήσουμε καθόλου.

Καλά το 3 χιλιάδες νεκροί της Κίνας σαν αριθμός σύνολο,πρέπει να είναι ΤΟ ψέμα. Ξεχάσαν μάλλον κάνα δυο μηδενικά...Τι να πούνε και αυτοί, χεσμένη την έχουν την φωλιά τους.

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnbond είπε

Και 5% να έφτανε οι νεκροί θα ήταν και πάλι κατά βάση ηλικιωμένοι.. Δηλαδή καταστρέφουμε την παγκόσμια οικονομία ,τη δημοκρατία την ψυχολογία των πολιτών για να δώσουμε 3 χρόνια ζωής στους ηλικιωμένους ? 

Ο Χίτλερ είχε τέτοιες ιδέες με το Aktion T4........ 

• Like 14
Δημοσ.
11 ώρες πριν, kirileman είπε

Απάντησα. Και εδώ βγαίνω για να ψωνίσω τα απαραίτητα και όταν βγαίνω, συναντάω πολύ περισσότερο κόσμο από αυτούς που θα συναντούσα εκεί. Δεν μιλάμε για κάποιο απομονωμένο νησί ή ορεινό χωριό που δεν έχει φτάσει ακόμα ο ιός, για Αττική μιλάω.

Όσο για το ότι επιζεί στον αέρα για ώρες, ένας λόγος παραπάνω για να ξεκουμπιστώ, από το να ρισκάρω να μολυνθώ από κάποιον που έβηξε στο κλιμακοστάσιο πριν από εμένα.

Από όσα διάβασα θέλω να σταθώ στο δικό σου post.  Μου έκανε εντύπωση η φράση "να μη ρισκάρω να μολυνθω".  Σε καταλαβαίνω αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ρισκάρεις να μολυνεις. Εσυ και ο κάθε επιβάτης των 23.000 αυτοκινητων της εξόδου-φυγής θεωρείτε τον εαυτό σας υγιή και σπεύσατε να σωθειτε από τους άλλους τους... βέβαιους ή έστω δυνάμει φορείς!!  Ολοι θα θελαμε να νιώθουμε περισσότερη ασφάλεια,ελευθερία και άνεση κινήσεων. Αποφασίσαμε όμως, να μείνουμε στην περιοχή μας για να μη μεταφερουμε και εν τέλει μεταδώσουμε τον ιό άθελά μας. Αυτή είναι η διάφορα στο σκεπτικό μας...το αθελα. Λυπάμαι γιατί τέτοιες ενέργειες έχουν και επικίνδυνο κοινωνικο αντίκτυπο.

• Like 20
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnbond είπε

Και 5% να έφτανε οι νεκροί θα ήταν και πάλι κατά βάση ηλικιωμένοι.. Δηλαδή καταστρέφουμε την παγκόσμια οικονομία ,τη δημοκρατία την ψυχολογία των πολιτών για να δώσουμε 3 χρόνια ζωής στους ηλικιωμένους ? 

Ναι ρε για να δώσουμε ακόμα και  μια μέρα ζωής σε οποίον δήποτε άνθρωπο στο κόσμο το κάνουμε αυτό και λίγα έχουμε κάνει ως τώρα. Έχεις κάποιο πρόβλημα σε αυτό?

• Like 12
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kOzanitisV είπε

ισχυρος σεισμος πριν λι γο 5.6 ριχτερ στην Πρεβεζα

να θα βγουνε τωρα ολοι εξω στους δρομους και θα σκορπισουν τον ιο.

Κοντά στην Πάργα ηταν

1 ώρα πριν, tsipakis είπε

τι λες ρε ασχετε , που εισαι υπερ της απαγορευσης κυκλοφοριας.  εαν θελω να παω καπου  και ειμαι καλα , θα παω. 

Άντε ρε φίλε με τους μαλακές επιτέλους. :P

Δημοσ.

Οι ΗΠΑ μόλις πέρασαν το Ιράν και πλέον είναι κοντά στα 20k κρούσματα συμπληρώνοντας το Top 5.

Κάτι μου λέει ότι οι ΗΠΑ θα γίνουν το επίκεντρο της πανδημίας σύντομα.

Η Ιταλία νομίζω θα ωχριά μπροστά στο μακελειό που έχει να γίνει στις ΗΠΑ.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε

Οι ΗΠΑ μόλις πέρασαν το Ιράν και πλέον είναι κοντά στα 20k κρούσματα συμπληρώνοντας το Top 5.

Κάτι μου λέει ότι οι ΗΠΑ θα γίνουν το επίκεντρο της πανδημίας σύντομα.

Η Ιταλία νομίζω θα ωχριά μπροστά στο μακελειό που έχει να γίνει στις ΗΠΑ.

να συμπληρώσω ότι στις ΗΠΑ δεν έχουν όλοι ιατρική περίθαλψη. το κόστος εξέτασης είναι ~500 δολάρια αν έχεις κάλυψηε και 2++ χιλιάδες αν δεν έχεις . 

Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα και δεν το ξέρουμε ακόμα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, headbanger είπε

να συμπληρώσω ότι στις ΗΠΑ δεν έχουν όλοι ιατρική περίθαλψη. το κόστος εξέτασης είναι ~500 δολάρια αν έχεις κάλυψηε και 2++ χιλιάδες αν δεν έχεις . 

Οι κινέζοι το στήσανε αυτό με τον κορονοιο ακριβώς για να φάνε τους αμερικανους

Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, headbanger είπε

Περάσανε από το κογκρέσσο δωρεάν εξετασεις για όλους προχθες. Δεν νομίζω να περάσαν κάτι αντίστοιχο για νοσηλεία όμως.

Δημοσ.

Εγώ δηλαδή που είμαι κλειδαμπαρωμένος δέκα μέρες, και βγήκα για πρώτη φορά χθες για να πετάξω τα σκουπίδια, μάλλον έχω προβλημα, σύμφωνα με διάφορα που έχω διαβάσει εδώ μέσα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, llldoomlll είπε

προφανως βοηθαει το λογιστηριο να κλεισει ο μηνας και μετα να σας διωξουν?

Από ότι έμαθα θα κάνουν αίτηση στην κυβέρνηση ότι η εταιρία θέλει να κλίσει για  Χ καιρό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, headbanger είπε

Αυτα που λες δεν ισχυουν, επισης τα κοστη στην Αμερικη εξαρτωνται απο το που ακριβως εισαι ποια ειναι η ασφαλιστικη σου και τι πλανο εχεις

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...