Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kirileman είπε

Το πρόβλημα δεν είναι απλώς ότι πεθαίνουν, αλλά ότι πεθαίνουν και μόνοι.

Και θάβονται και μόνοι...

Προχτές ένα παλιό φίλο με πολλά προβλήματα υγείας και ανοια...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dolcegusto04 είπε

Υπάρχει κάτι που με έχει προβληματισει εάν θέλετε πείτε μου την γνώμη σας . Εφόσον αυτός ο ιός έχει αναταραξει ολόκληρο τον πλανήτη καθώς ποτέ δεν έχουμε δει να γίνεται ουσιαστικά pause του πλανήτη και εάν η μόνη ελπίδα είναι ένα εμβόλιο το οποίο θα αργήσει είναι σαν να μας λένε μείνετε σπίτι μέχρι τότε?

Και επίσης αν αρθουν τα μέτρα πχ Ιούνιο και έχουμε νέο κύμα ξανά Οκτωβρίο θα ξαναπερασουμε τα ίδια?

(Μην μου απαντήσετε ότι μένουμε για να μην υπάρξει διασπορά αυτό το έχω καταλάβει,η απορία μου είναι ότι θέλοντας και μη η ζωή πρέπει να συνεχιστει)

Φοβαμαι οτι κει θα παμε οποιος ζησει εζησε,βαστα μην  μεταλλαχτει (πραγμα πολυ πιθανο αφου οι αλλοι το κανουν)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KilliK είπε

λες να εχουμε κατάρρευση του ανθρωπινου πολιτισμου; 

Κατάρρευση όχι, αλλαγές μεγάλες ναι. Έχω ξαναγράψει ότι μου φαίνεται απίθανο να το αφήσουν έτσι, δεν μπορεί να μην υπάρχει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης. 

Θα γίνει κάποιου είδους επανεκκίνηση.

Αν δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο δεν ξέρω τι θα γίνει.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

23.000 αυτοκίνητα πέρασαν τα διόδια σήμερα μόνο στην Αττική, που να βάλουμε και τις άλλες πόλεις δηλαδή. Ένα μεγάλο χειροκρότημα για την μεγαλοπρεπή βλακεία που τους δέρνει!! 👏👏

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Κατάρρευση όχι, αλλαγές μεγάλες ναι. Έχω ξαναγράψει ότι μου φαίνεται απίθανο να το αφήσουν έτσι, δεν μπορεί να μην υπάρχει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης. 

Θα γίνει κάποιου είδους επανεκκίνηση.

Αν δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο δεν ξέρω τι θα γίνει.

Πότε έγινε τελευταία φορά;

Δημοσ.

Seasonal flu from October 2019 to 19th January 2020 : 240 deaths from 2,768,000 lab confirmed cases. Case fatality rate of lab confirmed cases 0.0087%

COVID-19 from February 2020 to 20th March 2020 : 3405 deaths from 41035 lab confirmed cases. Case fatality rate of lab confirmed cases 8.3%.

COVID-19 has been nearly 1000x more deadly than seasonal flu for Italy based on these numbers.

Just the flu bro?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Πότε έγινε τελευταία φορά;

Ποιο εννοείς; 

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει για να ξέρουμε κι αν έχει ξαναγίνει.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, opera είπε

Εισαι εκτος θεματος.

Για τον κορωνοιο καλά δεν πάρκαρα?  

Η να παω κανα στενο παρακατω?

Δημοσ.

Κάτι που δυσκολεύομαι να καταλάβω.

O ιός απ΄ότι φαίνεται δεν δυσκολεύεται από τη ζέστη.Αυτό σημαίνει πως είτε τώρα, είτε σε 3 μήνες, η μεταδοτικότητα θα είναι η ίδια.

Τι κάνουμε λοιπόν? Μπαίνουμε σε καραντίνα ένα μήνα και έχουμε μετά κλειστά τα σύνορα μέχρι να βρεθεί εμβόλιο?

Μένουμε σε καραντίνα για 1-2 χρόνια μέχρι να βρεθεί εμβόλιο?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

23.000 αυτοκίνητα πέρασαν τα διόδια σήμερα μόνο στην Αττική, που να βάλουμε και τις άλλες πόλεις δηλαδή. Ένα μεγάλο χειροκρότημα για την μεγαλοπρεπή βλακεία που τους δέρνει!! 👏👏

Ετοιμαστειτε για νεο διαγγελμα Μητσοτακη απο Δευτερα...με πληρη απαγορευση κυκλοφοριας...

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...