Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ParhsG είπε

Αν δε δουλεψουν mpitsobara και ολα τα συναφη θα κλαψουν πολλοι.

Αυτό είναι δεδομένο ότι θα κλάψουν πολλοί,

το σημαντικό όμως είναι να επιβιώσουμε και να περάσουμε την πανδημία όσο ποιο ανώδυνα γίνεται σαν χώρα μήπως και βγούμε καλύτεροι από αυτό γιατί αν έχουμε τους αριθμούς της Ιταλίας την κάτσαμε άσχημα

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, daPro είπε

Για ποιο λόγο να πάρεις webcam ενώ όλα τα smartphone έχουν selfie camera

Desktop, εργασία απ'το σπίτι. Δε ξέρω τι γίνεται με τις τιμές στις καλές κάμερες αλλά οι φτηνιάρικες 640x480 παίζουν στα 10-12 ευρώ (4-5 ευρώ από Κίνα), ενώ γι'αυτή που έχω εδώ και 11 χρόνια είχα δώσει 16.90.

camera.jpg

Στα του μάρκετ, πήγα σήμερα και δεν υπήρχε ξηρή μαγιά ούτε για δείγμα... άκυρο το κέικ. Πήραν όλοι τόσο πολύ αλεύρι και τώρα κάθονται και ζυμώνουν ψωμί να μην τους ψυριάσει.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Κεικ με φαρινα η απλο αλευρι και baking powder οχι μαγια.

Καποιος πονηρος αναρωτηθηκε μπας και εκει στην Ιταλια εχουν να κανουν με κατι πιο θανατηφορο απο cov 2

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, opera είπε

Πληρης ημερων,θεμα χρονου να φυγει απο γηρατεια,καλυτερα γεροι παρα νεοι να πεθαινουν,δεν εχω τη πολυτελεια να ειμαι ευαισθητος με τους υπερηλικες τετοιες στιγμες.

αν ηταν συγγενής σου?θα είχες την ίδια αντιμετώπιση?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, konstantin79 είπε

Ναι εχω τη γιαγια στα 96 της με ανοια ουτε το πατερα μου δεν αναγνωριζει,μερες μετραει συμφωνα με τη λογικη,δε θα με πειραξει πραγματικα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

Το πρόβλημα δεν είναι απλώς ότι πεθαίνουν, αλλά ότι πεθαίνουν και μόνοι.

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kirileman είπε

Το πρόβλημα δεν είναι απλώς ότι πεθαίνουν, αλλά ότι πεθαίνουν και μόνοι.

Δεδομενων των συνθηκων που δε τις λες φυσιολογικες.

Δημοσ.
2 minutes ago, citiz said:

Ναι

Και γιατι στα ιδιωτικά σου ζητάνε μέχρι και το 300 εύρω για την εξέταση; Γιατί όλοι δεν πάμε αύριο να δώσουμε αίμα μαζικά;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε

Κεικ με μαγιά??? Δεν σου βγάζει την ξινιλα της?

Τσουρεκάτο με κανέλλα

13 λεπτά πριν, mindreader είπε

Εχει νοημα να παραγγειλει κανεις μασκες απο Κινα, πχ απο ebay;  Η' θα ειναι 'γεματες' κορονοιο;;;;

Καλα, λεμε τωρα βεβαια, γιατι και να παραγγειλεις σημερα, θα σου ερθουν σε κανα διμηνο, με τα Ελτα που εχουν βαρεσει διαλυση...

Το έγραψα σε προηγούμενες σελίδες... οι μόνες μάσκες που κάνουν για κορωνοϊό είναι αυτές που μπορούν να φιλτράρουν σταγονίδια έως και 3nm (FFP3). Oι κινεζομάσκες δε κάνουν δουλειά, αλλιώς δε θα υπήρχαν αποθέματα. Θα τις πουλούσαν εγχώρια.

9 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Αν δώσεις αιμα, μπορεί να φανεί εάν είσαι θετικός στον ιό;;

Αν ήταν έτσι θα πήγαιναν όλοι να δώσουν αίμα, για τσάμπα έλεγχο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...