Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Baator είπε

Αν είναι δυνατόν...Δεν ανέβηκαν απλά, σχεδόν διπλασιάστηκαν! 

Για ποιο λόγο να πάρεις webcam ενώ όλα τα smartphone έχουν selfie camera

• Confused 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, georgeγ είπε

τι σημαινει αυτη η απαντηση-εκφραση;

ισοδυναμει με 92 ετων δεν τρεχει τιποτα;

Πληρης ημερων,θεμα χρονου να φυγει απο γηρατεια,καλυτερα γεροι παρα νεοι να πεθαινουν,δεν εχω τη πολυτελεια να ειμαι ευαισθητος με τους υπερηλικες τετοιες στιγμες.

• Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, opera said:

Θα τη καταλαβαινες αν σε μια θεση ΜΕΘ επελεγαν για νοσηλεια τον 40χρονο αντι τον 90 χρονο;

Άμα κάποιοι παλουκωθουν σπίτια τους θα αποφύγουμε τέτοια διλήμματα, μην λέμε τα ίδια και τα ίδια

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, opera είπε

Πληρης ημερων,θεμα χρονου να φυγει απο γηρατεια,καλυτερα γεροι παρα νεοι να πεθαινουν,δεν εχω τη πολυτελεια να ειμαι ευαισθητος με τους υπερηλικες τετοιες στιγμες.

Δεν καταλαβαίνουν, έχουν φάει φρίκη με τους αριθμούς, έχουν δει τόσα charts και τόσους πίνακες σε 1-2 βδομάδες που έχουν χάσει τη μπάλα.

Γενικότερα παίζει μια αριθμοτρομολαγνεία στο νήμα εδώ και κάμποσες μέρες.

Κάποιοι φτιάχνουν δικά τους charts και κάποιοι κάνουν αγώνα πόσο γρήγορα θα postάρουν τα νέα νούμερα.

• Like 4
Δημοσ.

Καποιος ειπε οτι ζουμε στιγμες που θα αλλαξουν το κοσμο,οπως εγινε με την 11-9, το τι θα ακολουθησει ειναι το σημαντικο και οχι η ασθενεια με τις μερικες χιλιαδες νεκρους.

• Like 2
Δημοσ.
9 minutes ago, opera said:

εσυ δεν εχεις το αναπνευστικο προβλημα? να σε ενημερωσω οτι στην ιδια κατηγορια με του 90χρονους εισαι ,μεταξυ υγειους 40 και εσενα  το κρεββατι θα το παρει ο αλλος.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Perseus1966 said:

εσυ δεν εχεις το αναπνευστικο προβλημα? να σε ενημερωσω οτι στην ιδια κατηγορια με του 90χρονους εισαι ,μεταξυ υγειους 40 και εσενα  το κρεββατι θα το παρει ο αλλος.

Μαλλον ο 40ρης προηγειται ειμαι 49

Διαχειριση κρισεων λεγεται και συμφωνω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, opera είπε

Καποιος ειπε οτι ζουμε στιγμες που θα αλλαξουν το κοσμο,οπως εγινε με την 11-9, το τι θα ακολουθησει ειναι το σημαντικο και οχι η ασθενεια με τις μερικες χιλιαδες νεκρους.

Έλα εγώ το είπα πριν καμία βδομάδα...

Δημοσ.

2 λεπτά πριν, opera είπε

αυτες τις στιγμες που λες και εσυ πεθαινουν κυριως ηλικιωμενοι

και εσυ μας λες οτι προτιμας να πεθαινουν ηλικιωμενοι παρα νεοι

λες και καποιοι πρεπει να πεθαινουν οπωσδηποτε αλλα αφου πεθαινουν ηλικιωμενοι οκ δεν πειραζει

τι να πω ρε φιλε δεν μπορω να σε καταλαβω

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, opera είπε

Μαλλον ο 40ρης προηγειται ειμαι 49.

οποιος εχει περισσοτερες πιθανοτητες τοτε ,εγω ειμαι 55 αλλα δεν εχω κανενα προβλημα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Perseus1966 είπε

οποιος εχει περισσοτερες πιθανοτητες τοτε ,εγω ειμαι 55 αλλα δεν εχω κανενα προβλημα.

Ο νεωτερος πρηγειται.

Δημοσ.

Σε αλλα νεα:

You are not invincible (=ανικητοι), WHO warns young people λεει ο ΠΟΥ, δεν ειστε αορατοι (invisible) μεταφραζει το ΑΠΕ-ΜΠΕ (κ ολα τα υπολοιπα ειδησεογραφικα που ψωνιζουν απο κει).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgeγ είπε

αυτες τις στιγμες που λες και εσυ πεθαινουν κυριως ηλικιωμενοι

και εσυ μας λες οτι προτιμας να πεθαινουν ηλικιωμενοι παρα νεοι

λες και καποιοι πρεπει να πεθαινουν οπωσδηποτε αλλα αφου πεθαινουν ηλικιωμενοι οκ δεν πειραζει

τι να πω ρε φιλε δεν μπορω να σε καταλαβω

Οταν μεγαλωσεις και ζησεις και θανατους θα καταλαβεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...