Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kirileman είπε

Με αυτό ως γνώμονα, εγώ αποφασίζω τι είναι καλύτερο για εμάς και όχι το φόρουμ ή ακόμα και το κράτος (με το οποίο φυσικά συμφωνώ σε ό,τι αφορά την καραντίνα, μένουμε σπίτι κλπ).

Παγκοσμιος.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greed είπε

Θα πρέπει να σου τρέχουν τα σάλια και να γουργουριζει η κοιλιά σου.

Αυτο το εχω μονιμα,κερδιζω κατι; :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, talibanakos είπε

Τι ισχυει για προμηθειες,σε περιπτωση απαγορευσης κυκλοφοριας;

στην Ιταλία λένε θα αφήνουν τον καθένα μια φορά την εβδομάδα να κάνει προμήθειες.

λογικό μέτρο ακόυγεται και αναπόφευκτο για τους γείτονες.

Δημοσ.
1 minute ago, talibanakos said:

Περα απο την πλακα τωρα,η Ιταλια τι διαολο εκανε λαθος και εχει τοσους θανατους;

Ειχε στο σύνολό της, την νοοτροπία που έχουν ορισμένοι Έλληνες 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι τώρα που αρχίζουν οι αλλεργίες πως θα κάνουμε ψώνια όσοι έχουμε θέμα; Θα μας πετούν έξω από τα σούπερ μάρκετ αν μας δουν με συμπτώματα.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kostasspil είπε

Ειχε στο σύνολό της, την νοοτροπία που έχουν ορισμένοι Έλληνες 

Νομιζω οτι εμεις ειμαστε χειροτεροι σε αυτο το κομματι..

Τι θα ακολουθησει αραγε εδω..

Μόλις τώρα, eliasjuve είπε

Σκέφτομαι τώρα που αρχίζουν οι αλλεργίες πως θα κάνουμε ψώνια όσοι έχουμε θέμα; Θα μας πετούν έξω από τα σούπερ μάρκετ αν μας δουν με συμπτώματα.

Δεν ειναι συμπτωμα το φτερνισμα,ουτε η μυτη που τρεχει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, eliasjuve είπε

Είναι πρόβλημα αυτό και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι είναι και ταγάρια και δεν γνωρίζουν ότι το φτέρνισμα (που το έχω πάντα τέτοιο καιρό εγώ συγκεκριμένα) ΔΕΝ είναι στα συμπτώματα του ιού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Νομιζω οτι εμεις ειμαστε χειροτεροι σε αυτο το κομματι..

Τι θα ακολουθησει αραγε εδω..

Μόνο την ελπίδα να μη γίνει το ίδιο. 

Δυστυχώς, θα πάμε σε παρόμοιες καταστάσεις. Και μπαίνουμε όλοι σε κίνδυνο.

Γιατί δεν ανακοινώνονται και οι περιοχές που είναι τα κρούσματα;

Εγώ το aerius το έχω παντρευτεί πάλι αυτό το διάστημα

Επεξ/σία από panostom
Δημοσ.

Απορια εφοσον υπαρχει οδηγια να μεινουμε σπιτι γιατι τα καραβια ακομα κανουν δρομολογια επρεπε μονο να πηγαινουν τροφιμα και φαρμακα οχι ανθρωπους. και επισης γιατι δεν εκλεισαν τα διοδια και τους αφησαν να περασουν ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Είναι πρόβλημα αυτό και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι είναι και ταγάρια και δεν γνωρίζουν ότι το φτέρνισμα (που το έχω πάντα τέτοιο καιρό εγώ συγκεκριμένα) ΔΕΝ είναι στα συμπτώματα του ιού.

Εδώ υπάρχει καχυποψία χωρίς συμπτώματα, φαντάσου έναν συναχομένο με κόκκινα μάτια και φτέρνισμα να σκάει μπροστά σε άλλους. Φλογοβόλο θα φέρουν. 😋

Δημοσ.

κατι δεν μου κολλαει με τα τα νουμερα μεχρι πριν λιγες ημερες δεν ειχαν τεστ να κανουν ,σε ποιους εκαναν 3500 τεστ?

απο ποτε ειναι αυτα τα τεστ ? 

• Like 1
Δημοσ.
36 minutes ago, panostom said:

Τα γράφουμε έτσι απλά τα νούμερα. Αλλά συνειδητοποιούμε τι σημαίνει 600 νεκροί καθε μέρα; 600 οικογένειες χάνουν ένα μέλος τους. Κάποιες και περισσότερα

Ξέρεις πόσοι άνθρωποι πεθαιναν καθημερινά, πριν τον κορωνοϊο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgos04 είπε

Μένω επαρχία (Καλαμάτα). Η γυναίκα μου δουλεύει σε cafe βενζινάδικου(takeaway). Μου είπε ότι έρχονται εκδρομείς κατά χιλιάδες.🙄

ντοπιοι ειναι φιλαρακι ! Καλαματιανοι γεννημα θρεμα. Και αν δυστυχως κανουν την καλαματα βομβα να δω που θα πανε νοσοκομειο. Στην τεντα θα τους βαλετε σε ρατζα. 😕 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...