Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostas1966 είπε

Νοιάστηκε ποτέ κανείς για τα μικρομάγαζα; δε λες να πουν κι ευχαριστώ που τους επέτρεψε να παραμείνουν ανοιχτά ;

Όλοι στα σ/μ. Έχουν τα πάντα. Κι ότι δεν έχουν (βλ.εφημερίδες) να η ευκαιρία να το βάλουν.

Nα βάλουν και περιοδικά δηλαδή; Να περιμένεις απ'έξω να ψωνίσεις τρόφιμα και οι κυρίες μέσα να σκέφτονται αν θα αγοράσουν Cosmopolitan ή Μarie Claire?

• Like 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, panostom είπε

627 νεκροί στην Ιταλία. Πόσα μικρά ελληνικά χωριά θα χαθούν σε λίγες μέρες, αν έχουμε την ίδια κατάσταση καθώς φαίνεται;

θα γινει μεγαλη ζημια δυστηχως και εχω την εντυπωση οτι τα δικα μας μπορει να ειναι και χειροτερα

Δημοσ.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που αναμένεται να δημοσιευθεί αύριο, αποφασίζεται η παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, καθώς και η αναστολή όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών εσωτερικού και εξωτερικού, έως  και τις 10 Απριλίου, λόγω κορωνοϊού. Η απόφαση ελήφθη μετά από εισήγηση της εθνικής επιτροπής προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, covid-19.

https://www.protothema.gr/greece/article/987023/koronoios-parateinetai-to-louketo-sta-sholeia-eos-tis-10-apriliou/

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Χαθηκε η μπαλα και ακομα δεν ειδαμε το peak. Σκεφτειτε να εχουμε 10-20 χωρες σε λιγες μερες σαν την Ιταλιαμε 500-600 νεκρους τη μερα. Ο ιος ειναι αμειλικτος οπως φαινεται. Στο μεταξυ η Κινα του 1.5δις ειναι καλυτερα απο ποτε απο οταν ξεκινησε ο ιος. 

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png

Ποια σελιδα ειναι αυτη?
Καθε μερα βλεπω αυτη την εικονα ...βαλτε ενα url

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kirileman είπε

Η άποψή σου έχει βαρύνουσα σημασία για εμένα #not. Θα το θέσω διαφορετικά, όχι για να σε πείσω, αλλά για να μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία για αυτά που λέω, όπως και εγώ δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για εσένα! Έχω ως προτεραιότητα την υγεία της οικογένειάς μου και μετά των υπολοίπων. Με αυτό ως γνώμονα, εγώ αποφασίζω τι είναι καλύτερο για εμάς και όχι το φόρουμ ή ακόμα και το κράτος (με το οποίο φυσικά συμφωνώ σε ό,τι αφορά την καραντίνα, μένουμε σπίτι κλπ). Αν χάσω κάποιον δικό μου, εγώ θα περάσω το λούκι, για το κράτος θα είναι απλώς στατιστική και για το φόρουμ αδιάφορο, όσο αδιάφορη μου είναι η υγεία της δικής σου οικογένειας (σοκ). Άρα, αν νιώσω ότι θα είμαστε περισσότερο ασφαλείς στο απομονωμένο εξοχικό, θα την κάνω. Αν όχι, θα μείνω εδώ. Ο λόγος που δεν έχω πάει ακόμα είναι η μεγαλύτερη απόσταση από νοσοκομεία, το οποίο είναι αρκετά σοβαρό. Το μένουμε σπίτι σημαίνει αποφεύγουμε να ερχόμαστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Και στις μεγαλουπόλεις όπου επικρατεί συνωστισμός, είναι προφανές ότι ο ασφαλέστερος τρόπος να αποφύγεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο, είναι να κλειστείς στο σπίτι σου.

Δεν λεμε κατι διαφορετικο ουσιαστικα.

Και εγω αυτο ειπα. Πως βαζεις τον εαυτο σου πανω το συνολικο καλο.

Φαντασου μονο να ηταν περισσοτεροι σαν και εσενα τι θα γινοταν. Ή μαλλον δες την Ιταλια που ειχε αρκετους σαν εσενα.

Επεξ/σία από crupo
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, crupo είπε

Δεν λεμε κατι διαφορετικο ουσιαστικα.

Και εγω αυτο ειπα. Πως βαζεις τον εαυτο σου πανω το συνολικο καλο.

Φαντασου μονο να ηταν περισσοτεροι σαν και εσενα τι θα γινοταν.

Ό,τι πεις.

Δημοσ.

Πρόταση αντί για ντουντουκιες ας ξεκινήσουν τα πυρ. Να ξεμπερδευουμε μια ώρα νωρίτερα.

Λιγότερα "ζώα" στο πλανήτη καλός θα μας κάνει.

Βγήκα λέει γιατί στο σπίτι δεν αισθάνομαι καλά χαχα

Δημοσ.

φανταζομαι ποσα ποστ θα γραφτουν εδω, οταν φτασουμε στο πηκ...

χιλια ποστ την ωρα μινιμουμ λεμε...

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, talibanakos said:

Τι ισχυει για προμηθειες,σε περιπτωση απαγορευσης κυκλοφοριας;

Δεν ξέρουμε, θα τα ανακοινώσουν μαζί λογικά.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, talibanakos είπε

Τι ισχυει για προμηθειες,σε περιπτωση απαγορευσης κυκλοφοριας;

Θα πρέπει να σου τρέχουν τα σάλια και να γουργουριζει η κοιλιά σου.

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...