Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Αυτό δεν έχει απολύτως καμία λογική και είναι παντελώς άκυρη η σύγκριση του ϊού και των τεστ με Ferrari.

Τι θα πει πόσα; Όσα περισσότερα γίνεται κάθε μέρα!
Έχουμε ποια τόσα δεδομένα από άλλες χώρες που πράττουν αναλόγως, δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε τον τροχό.

Κλείσαμε τις εκκλησιές, γιατί φοβηθήκαμε πως η θρησκεία και οι προσευχές θα υπερσκιάσουν την επιστήμη και την λογική... αλλά και η επιστήμη τελικά το έχει ρίξει στην πίστη και στις προσευχές να πάνε όλα καλά, αντί να χρησιμοποιήσει τα, εδώ και δεκαετίες, καθιερωμένα επιστημονικά πρωτόκολλα και εργαλεία.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει:
Αυτή την στιγμή στην χώρα, πηγαίνουμε πρακτικά στα τυφλά!

Ακομα και με 10 χιλιαδες τυχαία δείγματα που θα τα κανεις ολα σημερα δεν μπορείς να εκτιμήσεις σωστά την μεση τιμη αν εχει τον ιο ενας στους χιλιους. Θα βγαλεις ενα ευρος μεταξύ 0,3 στους χιλιους και 1,6 στους χιλιους. Καταλαβαινεις οτι εκτός του οτι δεν εχεις δυνατοτητα να κανεις σημερα 10 χιλιαδες τυχαια δειγματα και να τα αναλυσεις αμεσα, η πληροφορία δεν θα εχει σημαντική χρησιμοτητα. 

Ενδεχομένως στην Ιταλία που εχει αρρωστήσει μεγαλυτερο ποσοστο του πληθυσμου να μπορουσε να γινει στον βορα καποια τετοια εκτιμηση. 

Επεξ/σία από patclo
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Το θέμα είναι να κάτσεις σπίτι όσο γίνεται. Η σακούλα δεν είναι και επιφάνεια που ο ιός κάθεται πολύ ώρα πάνω. Το πολύ πολύ την βάζεις σε μία γωνία μερικές ώρες..

Μα δεν καθόμαστε μεσα, αυτό λέω. Αυτοί που κάθονται την έχουν δει διακοπές και σουλατσαρουν από εδώ και από εκεί (σίγουρα  όχι όσο πριν αλλά και πάλι αρκετά)

Οι υπόλοιποι που δουλεύουμε αναγκαστικά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. 

Ποιο είναι το νομοθετικό πλαίσιο αν εγώ νιώθω αδιαθεσία η κούραση; Που θα ξέρω αν έχω κάτι και θα πρέπει να πάω στην δουλειά; Από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο οι εργοδότες σφυρίζουν αδιάφορα. Τι θα πω στο αφεντικό μου; Δώσε μου μια δεκαπενθήμερη άδεια;. Στον βωμό του κέρδους δεν υπολογίζουν τπτ με ότι ρίσκο συνεπάγεται για τους υπόλοιπους.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Eleni220 said:

Άστα να πάνε ρε φίλε. 

Κι εγώ " ντρέπομαι" να ρωτάω για τις πανελλήνιες, δεδομένου ότι γίνονται απίστευτα και πολύ πιο σοβαρά πράγματα γύρω.. 

Τι να πεις... 

Εννοώ ότι δεν ξέρει κανείς, όχι ότι δεν θα σου απαντήσει κανείς. 

Στην χειρότερη θα χαθεί η χρονιά, στην καλύτερη θα "χαθεί" το καλοκαίρι.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Eleni220 είπε

Άστα να πάνε ρε φίλε. 

Κι εγώ " ντρέπομαι" να ρωτάω για τις πανελλήνιες, δεδομένου ότι γίνονται απίστευτα και πολύ πιο σοβαρά πράγματα γύρω.. 

Τι να πεις... 

ουτε η κεραμεως ξερει να σου πει, μιας και αμα αυτη η ιστορια πιασει Μαιο, το βλεπω δυσκολο να αρχιζουν οι πανελληνιες ιουνιο - ιουλιο.

Σε αυτη την εκδοχη θα γραψετε 1η Σεπτεμβρη.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Εννοώ ότι δεν ξέρει κανείς, όχι ότι δεν θα σου απαντήσει κανείς. 

Στην χειρότερη θα χαθεί η χρονιά, στην καλύτερη θα "χαθεί" το καλοκαίρι.

Ναι, προφανώς και θα απαντήσουν 😛 αυτό έλειπε...

Επισκέπτης
Δημοσ.

15.147 new cases στην Ιταλια, διαβαζω καλα η κατι κανω λαθος

Δημοσ.
2 ώρες πριν, FilthyGrandPa είπε

Μήνυμα Γεωργιάδη στα σούπερ μάρκετ: Βάλτε εφημερίδες στα μαγαζιά σας, αλλιώς θα βγάλουμε ΠΝΠ

Kάθε γειτονιά έχει καμιά 10ριά περίπτερα ή μαγαζιά με είδη περιπτέρου. Αυτοί δηλαδή τι θα πουλάνε; Μόνο τσίχλες; 🤔

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ανανέωσε ξανά και λέει +15000 όντως, αλλά οι θάνατοι δεν άλλαξαν. Μήπως είναι λάθος της βάσης..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fredd0 είπε

5986 new cases and 627 new deaths in Italy λεει εδω

Πριν ελεγε 15000.
Οι νεκροι αυτοι ειναι που με τρομαζουν. Πολλοι νεκροι δυστυχως.
Να τα ακουνε οι δικοι μας οι παρτακηδες αυτα. Μακαρι να βαλουν μυαλο και να γλιτωσουμε τουλαχιστον εμεις ως Ελλαδα αυτο το πραγμα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fredd0 είπε

5986 new cases and 627 new deaths in Italy λεει εδω

Ναι στο Wordometer ελεγε 15.000+ και τωρα εστρωσε !

Επαθα ενα εγκεφαλικο.

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, QuitLife είπε

15.147 new cases στην Ιταλια, διαβαζω καλα η κατι κανω λαθος

5.986

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

627 νεκροί στην Ιταλία. Πόσα μικρά ελληνικά χωριά θα χαθούν σε λίγες μέρες, αν έχουμε την ίδια κατάσταση καθώς φαίνεται;

Επεξ/σία από panostom
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...