Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Υποθέτεις... 😛

Απλή αναφορά-παράθεσή τους ναι, σχολιασμός/συζήτηση/απορίες όχι. Οπότε από την στιγμή που είπε "σχολιάζουμε" δεν...

Απλή αναφορά: Έχω 2 ΚΑΔ, Δραστηριότητες Αρχιτεκτόνων και Υπηρεσίες Μεσιτικού γραφείου. Έξω και τα 2 από τη σχετική λίστα για τα 800 ευρώ και πρέπει φυσικά να πληρώσω κανονικά τις υποχρεώσεις μου σε εφορία, ΕΦΚΑ κλπ.

Σχόλιο: ...

ΥΓ. Ελπίζω το ΤΕΕ να σταθεί στο ύψος του (όσο τους έχει απομείνει) και να απέχουν οι μηχανικοί από τα πάντα! Καμία πράξη, κανένα συμβόλαιο, καμία άδεια, καμία βεβαίωση. Για το μεσιτικό κλάδο δεν συζητώ καν, ανύπαρκτοι.

Επεξ/σία από kirileman
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

672056266_.png.971c50f0d8594e4643f87ece8854a337.png

Θα ήταν χρήσιμο αν μπορούσες να βάλεις και τα κρούσματα που αναρρώνουν και αυτά που καταλήγουν στον πίνακα.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, kirileman said:

Απλή αναφορά: Έχω 2 ΚΑΔ, Δραστηριότητες Αρχιτεκτόνων και Υπηρεσίες Μεσιτικού γραφείου. Έξω και τα 2 από τη σχετική λίστα για τα 800 ευρώ και πρέπει φυσικά να πληρώσω κανονικά τις υποχρεώσεις μου σε εφορία, ΕΦΚΑ κλπ.

ΥΓ. Ελπίζω το ΤΕΕ να σταθεί στο ύψος του (όσο τους έχει απομείνει) και να απέχουν οι μηχανικοί από τα πάντα. Για το μεσιτικό κλάδο δεν συζητώ καν, ανύπαρκτοι.

Η αναφορά που λέω είναι των μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση, γενικόλογα, σαν είδηση. Όχι προσωπικές περιπτώσεις του καθενός, θα πήξει το topic κι αναπόφευκτα όλο και κάποιος θα σχολιάσει/απαντήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kirileman είπε

ΥΓ. Ελπίζω το ΤΕΕ να σταθεί στο ύψος του (όσο τους έχει απομείνει) και να απέχουν οι μηχανικοί από τα πάντα. Για το μεσιτικό κλάδο δεν συζητώ καν, ανύπαρκτοι.

Είπαν θα συνεχίζουν να βάζουν κι άλλους καδ τις επόμενες μέρες

Λεφτά στην αρχή λέγανε πρώτο 10ημερο σήμερα διάβασα μέχρι τέλη Απρίλη.. έχουμε  χρόνο να δούμε πως θα πάει αυτό

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, papp0us είπε

Οι Γερμανοί τα πάνε εξαιρετικά πάλι, ή τη βγάζεις, ή πεθαίνεις, θέση σε MEΘ δεν πιάνεις. 16 θύματα χθες, 9 σήμερα, 2 όλοι και ολοι σοβαρά :P 

Τα γερμανικα νουμερα ειναι λιγο φολκσβαγκεν φαση ... δεν ανακοινωνουν επισημα ποσοι νοσουν σοβαρα/ειναι στις ΜΕΘ. Αυτοι οι δυο προερχονται απο δημοσιευμα εφημεριδας πριν καμια βδομαδα. Μπορει να μη ζουν πια. Μπορει να αυτη τη στιγμη να παιζουν ποδοσφαιρο σε καποια αλανα.

Και υπαρχουν και αρκετες υποψιες οτι και οι νεκροι ειναι μονο οσοι νοσηλευονταν με διαγνωση κορωνοιου πριν αποδημησουν

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Λεφτά στην αρχή λέγανε πρώτο 10ημερο σήμερα διάβασα μέχρι τέλη Απρίλη.. έχεις χρόνο

Κάπου πήρε και μένα το μάτι μου ότι η λίστα είναι δυναμική, θα δούμε.

Επεξ/σία από kirileman
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, ThReSh said:

Η αναφορά που λέω είναι των μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση, γενικόλογα, σαν είδηση. Όχι προσωπικές περιπτώσεις του καθενός, θα πήξει το topic κι αναπόφευκτα όλο και κάποιος θα σχολιάσει/απαντήσει.

3 minutes ago, logistoulis said:

Λεφτά στην αρχή λέγανε πρώτο 10ημερο σήμερα διάβασα μέχρι τέλη Απρίλη.. έχουμε  χρόνο να δούμε πως θα πάει αυτό

1 minute ago, kirileman said:

Κάπου πήρε και μένα το μάτι μου ότι η λίστα είναι δυναμική, θα δούμε.

Ούτε στημένο να ήταν για να επιβεβαιωθώ. 😛

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, papp0us είπε

Οι Γερμανοί τα πάνε εξαιρετικά πάλι, ή τη βγάζεις, ή πεθαίνεις, θέση σε MEΘ δεν πιάνεις. 16 θύματα χθες, 9 σήμερα, 2 όλοι και ολοι σοβαρά :P 

Ενω εμεις μια χαρα παμε. Ειμαστε μαλλον η Κινα #2 στα στατιστικα. Η μαλλον η Τουρκια. Μακαρι βεβαια.

Για ποσα γατακια μας εχουν τελικα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Teras1 είπε

Δηλαδή βοηθάς τους αδύναμους και τους ευπαθείς για να σου κάνουν τη ζωή ποδήλατο; Λάθος επάγγελμα διάλεξες τότε..

Οτι να'ναι

Επισκέπτης
Δημοσ.

1 000 000 προβολες ,και εις ανωτερα😝

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ούτε στημένο να ήταν για να επιβεβαιωθώ. 😛

Αναφορά στο τι διαρρέει από κυβερνητικές πηγές κάνουμε και μάλιστα θετικής είδησης. Θες και λινκ;

Edit: Αφού στενοχωριέσαι, πάρε λινκ χωρίς σχόλιο. https://web.tee.gr/eidisis/kai-oi-michanikoi-tha-enischythoyn-os-plittomenoi-apo-tin-krisi/

Επεξ/σία από kirileman
  • Sad 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ant_ είπε

Ο τσιορδας με τον αλλον ειναι σαν καλος και κακος αστυνομικος

τα λεει ησυχα ο πρωτος και ηρεμα

και μετα αρχιζει ο αλλος το "κραξιμο" και το χωσιμο 

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιορδας συνεντεξη

ΕΠΟΣ ΤΥΠΕ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...