Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, QuitLife είπε

Αφηστε τα αυτα, καλοπερασακηδες. Εδω ερχεται η Αποκαλυψη .....

10 και πολλα σας ειναι. Θα εισηγηθω στον Αδωνη να παει στα 5.

Εγώ ρε φίλε της ώρες αιχμής δουλειά είμαι με 10 και απογεύματα με την 100αρα μου, δε βλέπω πουθενά κάτι παράξενο

Επεξ/σία από logistoulis
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο τσιορδας με τον αλλον ειναι σαν καλος και κακος αστυνομικος

τα λεει ησυχα ο πρωτος και ηρεμα

και μετα αρχιζει ο αλλος το "κραξιμο" και το χωσιμο 

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιορδας συνεντεξη

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Πού μπορούμε να σχολιάσουμε τα περί αναστολής συμβάσεων εργασίας και όλα τα υπέροχα που ανακοίνωσαν σήμερα οι υπουργοί; Να υποθέσω πουθενά;

Εδώ όχι πάντως στο λέω από πρώτο χέρι 

• Like 1
Δημοσ.

Μια δραματικη αφηγηση της καταστασης στα Ιταλικα νοσοκομεια απο εναν που τα ζει απο μεσα. Για οσους ξερουν Ιταλικα βεβαια. Η Αγγλικη μεταφραση της google απο οτι ειδα ειναι αρκετα καλη.

• Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kirileman είπε

Πού μπορούμε να σχολιάσουμε τα περί αναστολής συμβάσεων εργασίας και όλα τα υπέροχα που ανακοίνωσαν σήμερα οι υπουργοί; Να υποθέσω πουθενά;

E εδώ υποθέτω, Ανήκουν στο πλαίσιο των μέτρων για τον Κορονοιό. 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, pontez2 said:

E εδώ υποθέτω, Ανήκουν στο πλαίσιο των μέτρων για τον Κορονοιό. 

Υποθέτεις... 😛

Απλή αναφορά-παράθεσή τους ναι, σχολιασμός/συζήτηση/απορίες όχι. Οπότε από την στιγμή που είπε "σχολιάζουμε" δεν...

Δημοσ.

Και εδω δεν παμε ιδιαιτερα καλα. 20 διασωληνομενοι και 3 νεκροι ειναι αυξητικη ταση. Μην το παιρνουμε χαλαρα. Το ιδανικο θα ηταν τις επομενες μερες να μην δουμε να ανεβαινει πανω απο αυτο το νουμερο ο αριθμος νεκρων ανα ημερα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, margaritagr είπε

Ε ναι ειναι λύση του δέρματος 

Εγω παλι γιατι νομιζω οτι οχι και θελει εισοδο ματια/μυτη/στομα μόνο? Ενδιαφερουσα απορια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, NotebookFreak είπε

Παιδιά απο ανοιχτές πληγές στα χέρια κολλάς το κορονοιο?

Ρε ήρεμα με τα αντισηπτικά (βέβαια κι εγώ μέχρι να μάθω τότε που έμαθα είχα φοβερό θέμα)

2 λεπτά πριν, PostHelper είπε

Εγω παλι γιατι νομιζω οτι οχι και θελει εισοδο ματια/μυτη/στομα μόνο? Ενδιαφερουσα απορια.

Μπορείς να πάθεις άλλες μολύνσεις αν έχεις ανοικτές πληγές στα χέρια

Θέλει συνετή χρήση το όλο πράγμα

Μέσα στο σπίτι στον προσωπικό σου χώρο ειδικά δεν βρίσκω το λόγο να χρησιμοποιούνται άντε μόλις μπαίνεις μέσα και μετά τέλος

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, PostHelper είπε

Σε γενικές γραμμες οι λύσεις τους δέρματος επιτρέπουν την είσοδο των μικροοργανισμών, γι αυτο απαντησα.... Αν κάποιος γνωρίζει κατι αλλο ας μας πει 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PostHelper είπε

γιατι παει στα πνευμονια, οχι στο αιμα.

Δημοσ.

Οι Γερμανοί τα πάνε εξαιρετικά πάλι, ή τη βγάζεις, ή πεθαίνεις, θέση σε MEΘ δεν πιάνεις. 16 θύματα χθες, 9 σήμερα, 2 όλοι και ολοι σοβαρά :P 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο Χαρδιαλιάς σε 2-3 μέρες θα αρχίσει να ρίχνει παναγίες έτσι όπως το πάει :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...