Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
53 minutes ago, Exodia The Forbidden One said:

160 ατομα δεν τα λες και λιγα αυτο το νουμερο ειχε

δεν λέει κάτι το νούμερο, εγώ επιλέγω να πάω σε Hyper Market που παίρνει πάνω από 1500 άτομα/χαρτάκια χαλαρά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπόν, σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω και γω Ελλάδα να επισκεφτώ τα πάτρια εδαφη.

Τα εισιτήρια της Aegean άλλωστε, είναι πάμφθηνα.

Ότι πρέπει για σύντομες διακοπουλες.

Μου λειψατε ατιμουλικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To νουμερο για τα νεα κρουσματα εινα ανευ ουσιας.Αφορα ατομα που ειναι σε ομαδες υψηλου κινδυνου,εχουν συμπτωματα και τους κανουν το τεστ.Στους υπολοιπους ΔΕΝ γινεται κανενας ελεγχος/τεστ για αυτο λεμε 10κ-15κ πιθανους φορεις.Ουσιαστικα δεν ξερουμε ποσοι ειναι οι φορεις,γι αυτο λενε μεινετε σπιτια σας.Μπορει να υπαρχουν φορεις του ιου που δεν εχουν συμπτωματα και ειναι εξω ,συναναστρεφονται κοσμο.Καληνυχτα και καλη τυχη.

Επεξ/σία από chris456
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, unameit είπε

Λοιπόν, σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω και γω Ελλάδα να επισκεφτώ τα πάτρια εδαφη.

Τα εισιτήρια της Aegean άλλωστε, είναι πάμφθηνα.

Ότι πρέπει για σύντομες διακοπουλες.

Μου λειψατε ατιμουλικα.

ελα να γινουμε πολλοι μυστη μου

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chris456 είπε

To νουμερο για τα νεα κρουσματα εινα ανευ ουσιας.Αφορα ατομα που ειναι σε ομαδες υψηλου κινδυνου,εχουν συμπτωματα και τους κανουν το τεστ.Στους υπολοιπους ΔΕΝ γινεται κανενας ελεγχος/τεστ για αυτο λεμε 10κ-15κ πιθανους φορους.

Οχι φιλε ελεος, οχι αλλους φορους. Please.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chris456 είπε

To νουμερο για τα νεα κρουσματα εινα ανευ ουσιας.Αφορα ατομα που ειναι σε ομαδες υψηλου κινδυνου,εχουν συμπτωματα και τους κανουν το τεστ.Στους υπολοιπους ΔΕΝ γινεται κανενας ελεγχος/τεστ για αυτο λεμε 10κ-15κ πιθανους φορους.Ουσιαστικα δεν ξερουμε ποσοι ειναι οι φορεις,γι αυτο λενε μεινετε σπιτια σας.Μπορει να υπαρχουν φορεις του ιου που δεν εχουν συμπτωματα και ειναι εξω ,συναναστρεφονται κοσμο.Καληνυχτα και καλη τυχη.

εσυ λες 10-15 χιλιαδες, ο Τσιοδρας (με ομαδα πισω του των οποιων η δουλεια ειναι ακριβως να κανουν αυτες τις αναγωγες) λεει 2-3000

μη το παρεις προσωπικα, ειμαι βεβαιος οτι εισαι φερεγγυο νικ, αλλα πιστευω τον Τσιοδρα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zernex201 είπε

Τρελοί είναι μωρέ ;

Οι μάσκες FFP2 (Δεν μιλάμε καν για P3) , 1.5 μύριο. Η κανονική τιμή (προ-πανδημίας) ήταν το πολύ στα 8 ευρώ ανα μάσκα..

Με την ποσότητα που αναφέρει, η τιμή θα έβγαινε περίπου στα 12.000. Το 1.500.000 που το βρήκαν ? από μαυραγορήτες ψωνίζουνε ;

μπέρδεψες τα μηδενικά

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Beefeater είπε

ελα να γινουμε πολλοι μυστη μου

Εχω να κατεβω κατι χρονια.

Ιδανικη η περισταση τωρα . 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chris456 είπε

To νουμερο για τα νεα κρουσματα εινα ανευ ουσιας.Αφορα ατομα που ειναι σε ομαδες υψηλου κινδυνου,εχουν συμπτωματα και τους κανουν το τεστ.Στους υπολοιπους ΔΕΝ γινεται κανενας ελεγχος/τεστ για αυτο λεμε 10κ-15κ πιθανους φορους.Ουσιαστικα δεν ξερουμε ποσοι ειναι οι φορεις,γι αυτο λενε μεινετε σπιτια σας.Μπορει να υπαρχουν φορεις του ιου που δεν εχουν συμπτωματα και ειναι εξω ,συναναστρεφονται κοσμο.Καληνυχτα και καλη τυχη.

Αυτό το 10 με 15 χιλιάδες από που βγαίνει;Εάν ήταν τόσοι πολλοί θα είχαν γεμίσει τα νοσοκομεία.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελα να κοβονται και οι 100αρες και 50αρες VDSL στα 10mbit.

Ελα σιγα σιγα.

🤣

Δημοσ.
Μόλις τώρα, QuitLife είπε

Οχι φιλε ελεος, οχι αλλους φορους. Please.

Ευχαριστω φιλε μου,μου αρεσει να διορθωνομαι.Κλαιω απο τα γελια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...