Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Strigla είπε

Φοβάμαι μήπως χάσω την δουλειά μου;Εσείς συνεχίζεται να εργάζεστε ;

φοβαμαι, ναι. 
συνεχιζω να δουλευω, εδω κ μια εβδομαδα, απο το σπιτι. 

αεροπορικος κλαδος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

+ 31 νέα κρουσματα 

495 συνολο

20 στην ΜΕΘ 

1 λεπτό πριν, kritikos28 είπε

31 νέα κρούσματα

Ελα παμε δυναμικα!

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Strigla είπε

Ουτε που βγήκαν οι προκυρήξεις που περιμέναμε... 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι και οι συνταξεις Απριλιου πηγαινοερχονται απο τις 30 στις 27 και μετα παλι 30.

Σκεψουν οργανωση της κυβερνησης.

Καποιος εβαλε 27 του μηνα και πηγε καποιος αλλος και ειπε οτι θα γινει χαμος ολοι μαζι.

Και το πηγαν στις 30, αλλα στο Δημοσιο παει - ερχεται. Κολαση.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Strigla είπε

Τι δουλειά κάνεις; 

Έχει ανασταλεί η λειτουργία του μαγαζιού/επιχείρησής που εργάζεσαι αυτό το καιρό;

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Αυτό είναι το κακό. 

Σταματήστε (όχι εσείς προσωπικά αλλά όλοι) να διαβάζεται ότι βρίσκεται, και ότι βλακεια γράφει ο καθένας. 

Από τέτοια είμαστε σε αφθονία. Δεν χρειάζεται να είμαστε σε μια οθόνη συνέχεια και να διαβάζουμε οτιδήποτε γράφετε. 

1 αντε 2 φορες την μέρα ενημέρωση από έγκυρες πηγές και τέλος. 

Δεν εννοώ παραπληροφόρηση. Αλλά βλέπεις, ένας ακόμα νεκρός, κρούσμα σε καινούρια περιοχή, κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια (πήγα γυμναστήριο βλέπω το κινητό μου μια ώρα μετά είχαν κλείσει). 1-2 φορές είναι λίγο, γιατί όλη μέρα σπίτι είμαστε, λίγη τηλεόραση,λίγο φβ (ή και πολύ) αρκούν. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, QuitLife είπε

Μεχρι και οι συνταξεις Απριλιου πηγαινοερχονται απο τις 30 στις 27 και μετα παλι 30.

Σκεψουν οργανωση της κυβερνησης.

Καποιος εβαλε 27 το μηνα και πηγε καποιος αλλος και ειπε οτι θα γινει χαμος ολοι μαζι.

Και το πηγαν στις 30, αλλα στο Δημοσιο παει - ερχεται. Κολαση.

ακουσα οτι  σπασανε τις πληρωμες ακριβως για να μη πλακωσουν τα παπουδια στις τραπεζες ολα μαζι... 24 - 27 - 30

3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

+ 31 νέα κρουσματα 

495 συνολο

20 στην ΜΕΘ 

και 7200 τεστ που βγαινει καπου στα 655/εκ κατοικων

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lactate είπε

Δεν εννοώ παραπληροφόρηση. Αλλά βλέπεις, ένας ακόμα νεκρός, κρούσμα σε καινούρια περιοχή, κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια (πήγα γυμναστήριο βλέπω το κινητό μου μια ώρα μετά είχαν κλείσει). 1-2 φορές είναι λίγο, γιατί όλη μέρα σπίτι είμαστε, λίγη τηλεόραση,λίγο φβ (ή και πολύ) αρκούν. 

Όταν έχεις να κάνεις με πανδημία λογικό να ακούς νέα κρουσματα, ότι μια νέα περιοχή έχει κρούσματα, κ.α τέτοια, απλά το θέμα είναι, και εκεί θέλω να καταλήξω,μην διαβάζουμε όλη μέρα γ αυτό, γιατί δεν κάνει καλό 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...