Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, crupo είπε

Τιποτα δεν απαντησες. Αρλουμπες λες και εισαι ο ορισμος της ανευθυνοτητας.

Πολλες περιοχες της επαρχιας ειναι εντελως ανοχυρωτες σε θεματα υγειας.

Μεγαλες περιοχες καλυπτονται μονο απο κεντρα υγειας. Τεραστιες περιοχες καλυπτονται απο ενα μονο ασθενοφορο. Σε πολλες περιοχες μαλιστα το βραδυ δεν υπαρχει καν ασθενοφορο και αυτο πρεπει να ερθει απο 70-80 χιλιομετρα μακρυα. Τα νοσοκομεια ακομα και στις πιο μεγαλες πολεις ειναι σε μαυρα χαλια, με σοβαρες ελλειψεις υποδομες, προσωπικο και γιατρους, δεν μπορουν να ανταπεξελθουν σε τετοια περιστατικα και σιγουρα δεν μπορουν να διαχειριστουν μεγαλο ογκο ασθενων

Αν ηταν οπως τα λες φιλε μου και ηταν ολα ok, θα εβγαινε οδηγια να παρουμε τα βουνα και τα λαγκαδια. Αλλα γινεται το ακριβως αντιθετο.

Αυτοι που φευγουν σημερα ειναι ''εγκληματιες''. Και εγκληματικη ισως ειναι και η ολιγωρία της κυβερνησης που δεν προεβλεψε τον κλασσικο μ@λ@κ@ τον Ελληνα και δεν επεβαλε απαγορευση.

Η άποψή σου έχει βαρύνουσα σημασία για εμένα #not. Θα το θέσω διαφορετικά, όχι για να σε πείσω, αλλά για να μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία για αυτά που λέω, όπως και εγώ δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για εσένα! Έχω ως προτεραιότητα την υγεία της οικογένειάς μου και μετά των υπολοίπων. Με αυτό ως γνώμονα, εγώ αποφασίζω τι είναι καλύτερο για εμάς και όχι το φόρουμ ή ακόμα και το κράτος (με το οποίο φυσικά συμφωνώ σε ό,τι αφορά την καραντίνα, μένουμε σπίτι κλπ). Αν χάσω κάποιον δικό μου, εγώ θα περάσω το λούκι, για το κράτος θα είναι απλώς στατιστική και για το φόρουμ αδιάφορο, όσο αδιάφορη μου είναι η υγεία της δικής σου οικογένειας (σοκ). Άρα, αν νιώσω ότι θα είμαστε περισσότερο ασφαλείς στο απομονωμένο εξοχικό, θα την κάνω. Αν όχι, θα μείνω εδώ. Ο λόγος που δεν έχω πάει ακόμα είναι η μεγαλύτερη απόσταση από νοσοκομεία, το οποίο είναι αρκετά σοβαρό. Το μένουμε σπίτι σημαίνει αποφεύγουμε να ερχόμαστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Και στις μεγαλουπόλεις όπου επικρατεί συνωστισμός, είναι προφανές ότι ο ασφαλέστερος τρόπος να αποφύγεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο, είναι να κλειστείς στο σπίτι σου.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 3
  • Sad 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Σοβαρά τώρα και χωρίς ειρωνία, πόσο σίγουρος είσαι ότι δε θα κολλήσει απ' τις σακούλες, τις συσκευασίες των προϊόντων, τα ίδια τα προϊόντα (αν π.χ. μιλάμε για χύμα όπως ελιές, φέτες τυρί κ.λπ.);

Βασικα δεχεσαι οτι θα κολλησουν ολοι καπως καποτε, και προσπαθεις να μειωσεις τις πιθανοτητες και να τις απομακρυνεις. Ποιος ξερει ... σε 1 μηνα μπορει να υπαρχει καποια λυση.

Δημοσ.

Με όλη αυτή την κατάσταση, κοιτάς το κινητό σου και σε μισή ώρα μαθαίνεις κάτι καινούριο (κυρίως κακό). Όλο κάτι καινούριο. Νιώθω λες και διαβάζω βιβλίο και έχω αγωνία τι θα γίνει. Είναι τόσο πρωτόγνωρη η κατάσταση. Με την κρίση λέγαμε πχ ότι. είναι σαν την κατοχή που δεν είχαν οι παππούδες μας να φάμε πχ. Τώρα είναι όλα πρωτόγνωρα. Τουλάχιστον μπορούμε να έχουμε υπολογιστές, τηλεόραση, βιβλία, θέρμανση, όσοι τα έχουν τέλος πάντων.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lactate είπε

Με όλη αυτή την κατάσταση, κοιτάς το κινητό σου και σε μισή ώρα μαθαίνεις κάτι καινούριο (κυρίως κακό). Όλο κάτι καινούριο.

Αυτό είναι το κακό. 

Σταματήστε (όχι εσείς προσωπικά αλλά όλοι) να διαβάζεται ότι βρίσκεται, και ότι βλακεια γράφει ο καθένας. 

Από τέτοια είμαστε σε αφθονία. Δεν χρειάζεται να είμαστε σε μια οθόνη συνέχεια και να διαβάζουμε οτιδήποτε γράφετε. 

1 αντε 2 φορες την μέρα ενημέρωση από έγκυρες πηγές και τέλος. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ThReSh είπε

https://www.in.gr/2020/03/20/greece/koronaios-kleinoun-pedion-areos-lofos-finopoulou-kai-attiko-alsos/?fbclid=IwAR1XZfAAAT7XUjsYaOBX3ncs_PAdofh0nAq4isl-iIgdW1uqvPDJaum_kbg

Κλείνουν Πεδίον Άρεως, Λόφος Φινόπουλου και Αττικό Άλσος και είσοδοι Υμηττού

Ελα παμε δυναμικά..!!!!

NEKROTAFEIA.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να τι θα γινει και εδω και ηδη μαλλον γινεται

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Αυτό είναι το κακό. 

Σταματήστε (όχι εσείς προσωπικά αλλά όλοι) να διαβάζεται ότι βρίσκεται, και ότι βλακεια γράφει ο καθένας. 

Από τέτοια είμαστε σε αφθονία. Δεν χρειάζεται να είμαστε σε μια οθόνη συνέχεια και να διαβάζουμε οτιδήποτε γράφετε. 

1 αντε 2 φορες την μέρα ενημέρωση από έγκυρες πηγές και τέλος. 

Αυτο ακριβως.

Συν οτι το 90% ειναι μαλακιες απο σελιδες τυπου τρωκτικου,που μετα απο λιγο φευγουν απο το προσκηνιο και εμφανιζονται πιο εγκυρες σελιδες.

Στο τελος της ημερας ξερεις ποιες 2-3 σελιδες να εμπιστευτεις.

Μόλις τώρα, QuitLife είπε

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!

Ειχα πονταρει οτι θα γινει μεχρι τη δευτερα,μπας και μαζευτουν οι ηλιθιοι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κόντεψα να πνιγώ από τα γέλια. Γράφει ο άλλος (και είναι και μανατζαρεος πανάθεμά τον) στο fb:

"Ηλίθιοι, ζώα, δε κάθεστε σπίτια σας. Θα μολύνετε όλο τον κόσμο. Απαγόρευση κυκλοφορίας τώρα"            στην τοποθεσία Νεοχώρι

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Strigla είπε

Φοβάμαι μήπως χάσω την δουλειά μου;Εσείς συνεχίζεται να εργάζεστε ;

Θα τη χασεις,μη φοβασαι.

Εχουμε αλλο προβλημα..

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Strigla είπε

Φοβάμαι μήπως χάσω την δουλειά μου;Εσείς συνεχίζεται να εργάζεστε ;

Θα ζησεις απο τις καταθεσεις..

Δημοσ.

Ρεεε ... μας ψεκαζουν, και με τη βουλα πλεον.... Μηχανημα του δημου περασε και ψεκαζει τα παντα. Σε νορμαλ δρομο με κατοικιες, ουτε παρκο εχει ουτε πλατεια, ουτε τιποτα. Πεζοδρομια και φραχτες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, QuitLife είπε

To 40% είναι κινητικό και βγαίνει έξω κανονικά στη Βόρεια Ιταλία που είναι το επίκεντρο και μετά από όλα αυτα που βλέπουμε.

Φαντάσου το ποσοστό στην Ελλάδα. Και μερικοί απορούν γιατί θα πρέπει να πάρουμε ακόμη πιο αυστηρά μέτρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...