Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, DrLo είπε

Αυτό δεν έχει να κάνει με το θέμα.

Φυσικά και ως Έλληνες πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα να έρθουν όποτε γουστάρουν στη χώρα τους.

Ίσα ίσα τώρα που μπορεί να τους χρειάζεται η οικογένειά τους ή να έχουν μεγαλύτερη ανυσηχία για τους γονείς/παιδιά τους κλπ.

Πως φαντάζεσαι να τους το απαγόρευε η Ελλάδα;

Δεν ξέρω σε τι που έγραψα ακριβώς απαντάς. Τρια πουλάκια κάθονταν.

• Like 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Στην συγκεκριμένη περίπτωση που έχουμε πανδημία δεν είναι ώρα για ταξιδάκια...

Εμένα ο πατέρας μένει κοντά... και δεν πηγαίνω καν σπίτι για επισκέψεις. Του αφήνω ότι ψώνια χρειάζεται στο χολ και φεύγω γιατί είναι κάποιας ηλικίας.

Το να έρχεται κάποιος δυνητικός φορέας... ο οποίος έχει περάσει από αεροδρόμια με εκατοντάδες άλλους ανθρώπους καταλαβαίνεις φαντάζομαι πόσο επικίνδυνο είναι...

φίλε επειδή δεν καταλαβαίνεις.

δεν ειναι ταξιδάκι να επιστρέφει κάποιος στη χώρα του.

Απλά δε μπορείς να του πεις τίποτα. Είναι δικαίωμα του που οφείλει το κράτος του να του το εξασφαλίσει. Δεν έφυγε από την Αγγλία να πάει Μπαχάμες διακοπάρες.

Μπορεί να τον πιάσει και να τον χώσει 20 μέτρα απο τη γη μετά , αλλά να του πει σου απαογρευω να έρθεις δε μπορεί να το πει.

Επίσης, επειδή δε ξέρεις ΄για πιο λόγο έρχονται (πχ όπως είπα μπορεί να απολύθηκαν κάποιοι ή κάποιος πχ να αρώστησε η μάνα του πχ) δεν το λες "τακιδάκι", δεν έρχεται για να πάει μύκονο.

το τι κάνεις εσύ αυτή τη στιμγή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ.

3 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Δεν ξέρω σε τι που έγραψα ακριβώς απαντάς. Τρια πουλάκια κάθονταν.

Καλά σαράντα.

Επεξ/σία από DrLo
Επισκέπτης
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, DrLo είπε

Αυτό δεν έχει να κάνει με το θέμα.

Φυσικά και ως Έλληνες πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα να έρθουν όποτε γουστάρουν στη χώρα τους.

Ίσα ίσα τώρα που μπορεί να τους χρειάζεται η οικογένειά τους ή να έχουν μεγαλύτερη ανυσηχία για τους γονείς/παιδιά τους κλπ.

Πως φαντάζεσαι να τους το απαγόρευε η Ελλάδα;

Οποτε γουσταρουν οχι. Γιατι το ιδιο θα σου πω και εγω οταν γινει απαγορευση κυκλοφοριας: θα βγαινω οποτε γουσταρω.

Εδω οι συνθηκες ειναι εκτακτες και τα γουσταρω ειναι για τα γηπεδα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, QuitLife είπε

Οποτε γουσταρουν οχι. Γιατι το ιδιο θα σου πω και εγω οταν γινει απαγορευση κυκλοφοριας: θα βγαινω οποτε γουσταρω.

Εδω οι συνθηκες ειναι εκτακτες και τα γουσταρω ειναι για τα γηπεδα.

Ρε παιδιά μιλάμε ΚΙΝΕΖΙΚΑ ή ελληνικά ;

1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

2. Και απαγόρευση κυκλοφορίας να υπάρχει είναι αυτό "κυκλοφορίας" δε μπορεί ένα κράτος (δε μιλάμε ξέρωγω για χούντα) να αρνηθεί από έναν πολίτη του να μπει στα σύνορά του. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ... τελεία. Μπορεί αφού μπει να του απαγορέψει την κυκλοφορία.

Τι από αυτό δεν κατλαβαίνεις;

• Confused 1
Δημοσ.

Πρόσεξα το εξής : Μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις κρουσμάτων έχει η Γερμανία ,ΑΛΛΑ έχει τους λιγότερους θανάτους από όλες τις χώρες , μόλις 44 μέχρι σήμερα .Τυχαίο ? Δεν νομίζω . Άλλες χώρες .άλλα συστήματα ,άλλες υποδομές . Αφού η Βαυαρία έχει κυρήξει γενικό αποκλεισμό από χτες εμείς  έπρεπε να το είχαμε κάνει από την αρχή ,δεδομένου και του "ανυπότακτου" λαού που έχουμε , καθότι "του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει". Και μη χειρότερα …...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γι' αυτό και θα οδηγηθούμε τελικά σε πλήρες κλείσιμο συνόρων και πλήρης απαγόρευσης. Γιατί ο κόσμος δεν κατανοεί την έννοια της πανδημίας και το γιατί πρέπει κάποιος να μείνει σπίτι.

Μήπως εδώ δεν έχουν κλείσει όλα τα καταστήματα; Δεν έχουν μείνει πολλοί χωρίς εισόδημα; 

Στην Ιταλία πεθαίνουν εκατοντάδες και δεν τους θάβουν καν... δεν κάνουν κηδείες. Γιατί και αυτοί έκαναν ότι γουστάρουν.

ασε που θα χρειαστεί να χαραμίσουμε 400 τεστ κορωνοιού, που θα μπορούσαν να τα κάνουν πιο σοβαρές περιπτώσεις..

Επεξ/σία από The_Judas
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, evkar είπε

Τυχαίο ? Δεν νομίζω . Άλλες χώρες .άλλα συστήματα ...

...άλλα κριτήρια του τι σημαίνει "θάνατος από κορωνοϊο" κατά πάσα πιθανότητα.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδες καλό ειναι να φιλτραρετε λιγακι τα οσα διαβαζετε. Καλώς ή κακως αρκετοι "δημοσιογραφοι" θα προσπαθησουν να δημιουργησουν clickbait αρθρα για να εξηπηρετησουν σκοπους κ να μαζεψουν χρημα απο διαφημίσεις... 

Στα των σουπερ μαρκετ, η κινηση σιγά σιγα επανερχεται σε φυσιολογικά επιπεδα κ μακριά απο την τρέλα των προηγουμενων ημερων (εχω 2 κοντα μου κ το ενα μεσοτοιχια σχεδον). ο αδερφος μου εχει αποθηκη με χαρτικα-απορρυπαντικα. Συνεχιζει ο κοσμος να ψαχνει σαν τρελος για μασκες/αντισηπτικα υγρα/οινοπνευμα/οτιδηποτε γραφει dettol πανω... 

Τις πρώτες μέρες εψαχναν σαν τρελοι μονο για υγρα αντισηπτικα, μολις εξαφανιστηκαν, εψαχναν για λοσιόν οινοπνευμα κ μολις τελειωσε κ αυτο, για φωτιστικο... Παραλληλα οτι εγραφε dettol, απο πανακια επιφανειων μεχρι σπρέι, εξαφανιστηκαν μεσα σε 2 μερες. Μολις εξαφανιστηκαν οτι εχει να κανει με ρευστη μορφη απο το Σαββατο, σε αντισηπτικα, ολοι το εριξαν σε πανακια αντισηπτικα κ φουλ γαντια... 9 στους 10 ψαχνουν για μασκα/οινοπνευμα/αντισηπτικα κ δεν υπαρχουν σχεδον πουθενα.

Δεν ξερω πώς λενε στις ειδησεις οτι θα υπαρξει φουλ επαρκεια σε αντισηπτικα υγρα κ πανακια, όταν πχ απο μεγαλο προμηθευτη του παραγγελνεις 15 κιβωτια γαντια κ σου στελνει μονο 4, 1 σε καθε νουμερο. Μασκα δε, με το ζορι του εδωσε 2 τεμαχια καλης ποιοτητας,ισα ισα για να μπορει να προφυλαχθει, στον φοβο μην κολλησει, μιας κ στο σπιτι εχει ατομο καρκινοπαθη..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

...άλλα κριτήρια του τι σημαίνει "θάνατος από κορωνοϊο" κατά πάσα πιθανότητα.

Αυτό ακριβώς είπε και ένας Γερμανός ειδικός στο DW χτές.

Συν διαφορετικά δειγματα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DrLo είπε

Ρε παιδιά μιλάμε ΚΙΝΕΖΙΚΑ ή ελληνικά ;

1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

2. Και απαγόρευση κυκλοφορίας να υπάρχει είναι αυτό "κυκλοφορίας" δε μπορεί ένα κράτος (δε μιλάμε ξέρωγω για χούντα) να αρνηθεί από έναν πολίτη του να μπει στα σύνορά του. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ... τελεία. Μπορεί αφού μπει να του απαγορέψει την κυκλοφορία.

Τι από αυτό δεν κατλαβαίνεις;

1. Κινεζικα

2. Ναι Δεν υπαρχει

3. Οχι γιατι εδω δεν εχουμε Κρατος και θα μπουν και θα πανε σε παρτυ ιδιωτικα ολα τα "αγγλακια¨

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, QuitLife είπε

1. Κινεζικα

2. Ναι Δεν υπαρχει

3. Οχι γιατι εδω δεν εχουμε Κρατος και θα μπουν και θα πανε σε παρτυ ιδιωτικα ολα τα "αγγλακια¨

Καλά εντάξει παρέρχομαι το ρατσιστικο σου χαρακτηρισμό και δε συνεχίζω.

Μάθαμε όλοι να κρίνουμε τώρα γιατί ο άλλος θέλει να έρθει στη χώρα του.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, DrLo είπε

Φίλε καταλαβαίνεις ότι δε μπορεί μια χώρα να κλείσει τα σύνορα στους ίδιους τής τους πολίτες ή θα κάνουμε κουβεντα μακελειού;

7 λεπτά πριν, DrLo είπε

Ξύπνησα απότομα από κάτι βλάκες που γράφουν για μακελειό και άλλες μπαρούφες.

Πολύ διαφήμιση του κάνεις;;😊

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...