Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nemesiskp είπε

Με την λογικη ομως οτι πρεπει να βγαινουμε για να απολυτως απαραιτητα που λετε εδω παλι θα κολλησουμε.Εγω το ακολουθαω.Ειμαι σπιτι μια εβδομαδα και βγηκα σημερα για super makret. Ε εκει μεσα εγω πως θα προστατευθω για να μην κολλησω τους δικους μου;Οι μασκες χειρουργειου δεν κανουν τιποτα και πλεον δεν βρισκεις ουτε για αστειο. Τα 99% του κοσμου που τις φοραει τις χρησιμοποιει λαθος.Το ιδιο και τα γαντια.Ο χωρος ειναι κλειστος αρα θεωρητικα αν υπαρχει καποια φορτιο ιου εκει μεσα θα ειναι ψιλο.

Τα τροφιμα που φαινεται σπιτι μετα τα πλακωνεται στο οινοπνευμα;

Δηλαδη οκ κολλαει ευκολα.Αλλα αν κολλαει τοσο ευκολα οσο του παω στο φουρνο και επειδη βλεπω τον φουρναρη τον κολλησα ε ας μην ξαναβγουμε ποτε και οσο αντεξουμε.

Δεν λεω οτι ειναι σωστο που τρεχουν σαν παλαβοι στα νησια και στα χωρια τους αλλα υπερβολες του τυπου μην πας στο χωραφι που εισαι εσυ και τα γελαδια γιατι ειναι επικινδυνο δεν στεκουν.

Θεωρητικα παντως οσοι εχουν παει σουπερ εχουν κολλησει αν μεταδιδεται τοσο ευκολα με τον αερα.Δεν ειναι σωστα τα μετρα που εχουν παρει.

Κόσμος θα συνεχίσει να κολλάει όσο προσεκτικοί και να είμαστε άλλα άλλο να κολλάει κάθε φορέας 1,5 άτομα και άλλο 2,5 άτομα κατά μέσο όρο. Το πρώτο θα ελεγχθεί και ενδεχομένως θα μηδενίσει με την καλυτέρευση του καιρού, στο δεύτερο θα κολλήσει όλη η Ελλάδα. Η μετακίνηση του πληθυσμού εσωτερικά (όταν πχ πάει ένας στο χωριό του) αυξάνει την μεταδοτικότητα αποδεδειγμένα κατά πολύ. Γι αυτό συστήνουν να μην γίνεται.

• Like 3
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cupra20vt είπε

Εγώ άλλο παρατηρώ τώρα που κοιτάω τα πρωτοσέλιδα, δείτε τι γράφει η εφημερίδα μακελειό.. Πως μετά να μην εξαφανιστεί το φάρμακο από τα φαρμακεία... Ας βγουν να μας πουν τότε αν είναι αλήθεια και έχουμε τα συμπτώματα παίρνετε από 1 την ημέρα για 5 ημέρες και όλα τέλεια!!!! Kill covid19 μαλάκια του Έλληνα απύθμενη... 

Αυτο το πράγμα ειναι βιολογικός παράγοντας και το παίρνουν άνθρωποι με σοβαρά προβληματα υγείας, οπως καρκινοπαθείς, λυκος, ρευματοειδη αρθριτιδα κτλ κτλ. 

Και γενικά αυτά τα φάρμακα έχουν επιπτώσεις στον οργανισμό. Μακρυά απο υγιής οργανισμούς.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cupra20vt είπε

Εγώ άλλο παρατηρώ τώρα που κοιτάω τα πρωτοσέλιδα, δείτε τι γράφει η εφημερίδα μακελειό.. 

Σοβαρά τώρα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, baiosss είπε

Τόσοι νεκροί σε ολόκληρο τον κόσμο και μία κηδεία δεν έχουμε δεί σε κάποιο ρεπορτάζ, κάποια εικόνα, κάποιο βίντεο κλπ.

Και άντε, κηδείες πες δεν γίνονται επείδη θα μαζευτεί κόσμος σε αυτές και είναι επικίνδυνο λόγω μετάδοσης του ιού.

Τι κάνουνε; Τους αποτεφρώνουν τους νεκρούς; Και που είναι τα "βαζάκια" με τις στάχτες;

Η τελικά τους θάβουν σε ομαδικούς τάφους σε διάφορα σημεία;

Αλλά και πάλι. Ούτε μια εικόνα, ένας δημοσιογράφος να καλύψει το γεγονός;

Εγω που δεν βλεπω και πολυ τηλεοραση ειχα δει αρκετες κηδειες στην Ιταλια προ μιας εβδομαδας. Βαζανε καθημερινα στην αρχη.
Τωρα λεει δεν τους κηδευουνε στην Ιταλια και τους θαβουνε μαζικα. Λογικο αφου καθε μερα μιλαμε για 400 τουλαχιστον ατομα στα βορεια της Ιταλιας.

Απο την αλλη γιατι αυτη η απορια? Τοσο πολυ θελεις να παρακολουθεις κηδειες?

Επεξ/σία από PostHelper
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mathewgx είπε

Και ξαφνικά οι Έλληνες ανακάλυψαν τους κανόνες υγιεινής...

Και ως συνήθως έγιναν και ειδικοί.

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

Με ξερεις και απο εχτες και λες οτι ανακαλυψα τωρα τους κανονες υγιεινης; Ασε λοιπον την ειρωνια.

Κάρτες πλαστικοποιημενες οι οποιες θα απολυμαινονται ειπε η Κυβερνηση. Γκε-γκε;

Οπως λοιπον τηρω τους κανονες που μου επιβαλλει η Κυβερνηση ετσι περιμενω και απο τους αλλους.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

Αυτο το πράγμα ειναι βιολογικός παράγοντας και το παίρνουν άνθρωποι με σοβαρά προβληματα υγείας, οπως καρκινοπαθείς, λυκος, ρευματοειδη αρθριτιδα κτλ κτλ. 

Και γενικά αυτά τα φάρμακα έχουν επιπτώσεις στον οργανισμό. Μακρυά απο υγιής οργανισμούς.

Το γνωρίζω αγαπητέ, σε αυτούς που πήγαν να αγοράσουν πες τα... 

2 λεπτά πριν, DrLo είπε

Σοβαρά τώρα ;

Σε τι αναφέρεστε? Στο τι γράφει η φυλλάδα αυτή η στο ότι την διάβασα εγώ??? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KalishBioloid είπε

nm.jpg

0.075μm = 75nm

Mη πετάτε τα λεφτά σας... για τον κορωνοϊό χρειάζεται μάσκα 3nm (FFP3)

Ο κορονοιός δεν ταξιδεύει αυτούσιος στην ατμόσφαιρα, αλλά μέσα σε μικροσταγονίδια, τα οποία είναι αρκετά μεγάλα για να τα πιάσει η μάσκα, ακόμη και η απλή χειρουργική.  Δεν είναι βλάκες τόσοι γιατροί που τις φοράνε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, mathewgx είπε

Και ξαφνικά οι Έλληνες ανακάλυψαν τους κανόνες υγιεινής...

Και ως συνήθως έγιναν και ειδικοί.

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

Μην ειρωνευεσαι ρε μαν. Δεν θελω αντιπαραθεση αλλα τι του εμεινε απο το σχολιο σου ? 
Αν εισαι πιο εξυπνος εξηγησε του οτι αν ηταν να απολυμαινουν το καθε χαρτακι, επρεπε να κανουν το ιδιο και με ολα τα προιοντα στα ραφια.
Οτι ακομα και αν εχει εμπολα το χαρτι, ειναι δικη του ευθυνη να φοραει το γαντι του σωστα και να μην πιανει τα μουτρα του μετα.
Οτι ο ρημαδης ο ιος δεν κολλαει αν πιασεις ενα μολυσμενο κωλοχαρτο. Κολλαει αν το γλυψεις ! :-) 
Σου ευχομαι και εσενα μια ευχαριστη καραντινα !

@nikos1984  τι καταλαβαινεις και εσυ? α κατσ α μαλωεις ?  😛  Αυτο που λες ειναι σωστο, αλλα εδω γινονται τερατα.
Το χαρτακι ειναι λεπτομερεια που μπορεις να φροντισεις και εσυ πολυ ευκολα για αυτο. 

Επεξ/σία από papageord
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, phanispal είπε

Άλλος ένας που γνωρίζει εκ των έσω ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ θα εξελίσσονταν τα πράγματα, ΑΝ...

Δεν γνωρίζω τίποτα από πουθενά, εκτός αν εσύ θεωρείς πως όποιος πάει να φύγει στην επαρχία δεν έχει κολλήσει τον ιό. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PostHelper είπε

Εγω που δεν βλεπω και πολυ τηλεοραση εχα δει αρκετες κηδειες στην Ιταλια προ μιας εβδομαδας. Βαζανε καθημερινα στην αρχη.
Τωρα λεει δεν τους κηδευουνε στην Ιταλια και τους θαβουνε μαζικα. Λογικο αφου καθε μερα μιλαμε για 400 τουλαχιστον ατομα στα βορεια της Ιταλιας.

Απο την αλλη γιατι αυτη η απορια? Τοσο πολυ θελεις να παρακολουθεις κηδειες?

Όχι, απλά μου κάνει εντύπωση που τα βοθροκάναλα δεν έχουν παίξει τόσο πολύ ακόμα με τον πόνο του κόσμου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papageord είπε

Μην ειρωνευεσαι ρε μαν. Δεν θελω αντιπαραθεση αλλα τι του εμεινε απο το σχολιο σου ? 
Αν εισαι πιο εξυπνος εξηγησε του οτι αν ηταν να απολυμαινουν το καθε χαρτακι, επρεπε να κανουν το ιδιο και με ολα τα προιοντα στα ραφια.
Οτι ακομα και αν εχει εμπολα το χαρτι, ειναι δικη του ευθυνη να φοραει το γαντι του σωστα και να μην πιανει τα μουτρα του μετα.
Οτι ο ρημαδης ο ιος δεν κολλαει αν πιασεις ενα μολυσμενο κωλοχαρτο. Κολλαει αν το γλυψεις ! :-) 
Σου ευχομαι και εσενα μια ευχαριστη καραντινα !

Έχεις δίκιο.

Σε όλα.

Δυστυχώς και στο τελευταίο.

• Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, nikos1984 είπε

Σε εμας στην επαρχια υπαρχει περιορισμος λογικα και σε ολη την Ελλαδα.

Ασχετο τα χαρτακια προτεραιοτητας ηταν χαρτινα, τα παιρνεις απο ενα κουτακι και μετα τα ξαναφηνεις εκει. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

πηγα χθες σκλαβενιτη δεν ειδα καμια διαφορα μονο μας εδιναν χαρτακια στην εισοδο κατα τα αλλα ιδια

Επισκέπτης
Δημοσ.

2η Ιταλία η Ισπανία. +2335 σήμερα και +210 νεκρούς. Οι Γερμανοί μας δουλεύουν; +2422 σήμερα και 4 θανάτους ενώ τα critical είναι μόνο 2 συνολικά..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...