Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντί να κάτσουν να δοθεί η μάχη στα σίγουρα με καραντίνα 15 μερες, έφυγαν να σώσουν το τομάρι τους με κίνδυνο να έχουν κολλήσει και να πάρει ο διάολος όλη την κοινότητα που θα πάνε τώρα να σκάσουν μύτη.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι πρόβλημα έχουν ορισμένοι με το να πάρω το αυτοκίνητο και να πάω με την οικογένεια να κλειστώ στο εξοχικό; Είναι καλύτερα να είμαι στην Αθήνα σε πολυκατοικία με 10 ή 20 οικογένειες, που για να πάω στο φούρνο πρέπει να μπω στο ασανσέρ ή να ανεβοκατέβω τις σκάλες, που στο δρόμο θα συναντήσω σίγουρα κόσμο και που στο τέλος θα πρέπει να στηθώ σε μια ουρά με αποστάσεις ασφαλείας από το να πάω στο εξοχικό που δεν υπάρχει σπίτι σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων, που θα παίζει το παιδί μου με ασφάλεια σε μια περιφραγμένη έκταση και που θα μπορώ να βγω για περπάτημα χωρίς να συναντήσω ψυχή; Τι λέτε ρε;

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, adi32 είπε

https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-maziki-fygi-aneythynotitas

Γέμισαν διόδια καράβια κλπ

Απαγόρευση κυκλοφορίας τώρα 

Εγώ πάλι είμαι λίγο επιφυλακτικός. Είναι σίγουρο οτί ισχύει αυτη η είδηση; Πως ξέρω οτί οι φωτό δεν είναι προπέρσινες η περσινές; Τα κανάλια και τα ΜΜΕ πολλές φορές έχουν κάνει τέτοια κολπάκια για να διχάσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Εννοείται βέβαια οτί και έτσι να είναι τα πράγματα, ο Ρωμιός ελλαδίτης δεν βάζει μυαλό.

Αν όντως ισχύει όλο αυτό, το πιθανότερο είναι να περάσουμε σε πολύ σκληρότερα μέτρα και όχι απλά απαγόρευση μετακινήσεων.

Επεξ/σία από baiosss
  • Confused 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, logistoulis είπε

τουλάχιστον έχω αρκετά μεγάλο και ευήλιο μπαλκόνι να βγαίνω με το βρακί να λιάζομαι 

🤣🤘

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Τι πρόβλημα έχουν ορισμένοι με το να πάρω το αυτοκίνητο και να πάω με την οικογένεια να κλειστώ στο εξοχικό; Είναι καλύτερα να είμαι στην Αθήνα σε πολυκατοικία με 10 ή 20 οικογένειες, που για να πάω στο φούρνο πρέπει να μπω στο ασανσέρ ή να ανεβοκατέβω τις σκάλες, που στο δρόμο θα συναντήσω σίγουρα κόσμο και που στο τέλος θα πρέπει να στηθώ σε μια ουρά με αποστάσεις ασφαλείας από το να πάω στο εξοχικό που δεν υπάρχει σπίτι σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων, που θα παίζει το παιδί μου με ασφάλεια σε μια περιφραγμένη έκταση και που θα μπορώ να βγω για περπάτημα χωρίς να συναντήσω ψυχή; Τι λέτε ρε;

Αν ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ με γεια σου και χαρα σου. Μακαρι να ειχα και εγω χωριο το ξαναλεω. Αν αρχισεις να κολλας το χωριο επειδη δεν προσεχες ολες αυτες τις ημερες, και αρχισεις τα tea party στον τυρναβο που υπο αλλες συνθηκες θα ηταν πιο χαλαρα τα πραματα λεω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kirileman είπε

Με αυτο που περιγραφεις κανενα προβλημα συμφωνω μαζι σου, και εγω εχω τα παιδια κλλεισμενα και εχουν αρχισει και σαλταρουν και σκεφτομουν να τους παω και εγω στο χωριο, αλλα δεν εχουν ολοι την νοημοσυνη την δικια σου να πανε στο χωριο και να κλειστουν στην αυλη τους, εκει ειναι το θεμα, οπως κανουν μλκιες εδω θα τις κανουν και στο χωριο, εκει ειναι το προβλημα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ειπώθηκε οτι στις ΗΠΑ αγοράζουν σαν τρελοί χαρτιά υγείας γιατί είναι ένα φτηνό είδος που πιάνει χώρο ώστε να νιώθουν οτι έχουν κάνει "καβάντζα" για περίπτωση lockdown σε "προμήθειες" κτλ. Εγώ σε 2 ΣΜ που πήγα είχε κάτι ποσότητες ΝΑ με το συμπάθιο και σε προσφορά κίολας... Οι δε Ολλανδοί λένε οτι έχουν ποσότητα για 10 χρόνια να χ...ν χαχα

Επεξ/σία από zygorito
Δημοσ.

Ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται, αν πάρεις τα παιδια και πας στο βουνό στον Όλυμπο να κάτσεις οκ όλα καλά, αν ομως, αν λέω έχεις κολλήσει εσύ η το παιδί και είναι ασυμπτωματικο σε πήρε ο διάολος, δεν σε σώζουν ούτε οι 12 θεοί του Ολύμπου.

• Like 1
Δημοσ.

Στο χωριό δε θα βγείτε να ψωνίσετε? 

Τα πιτσιρίκια δε θα πάνε στην πλατεία? 

Αυτά είναι αστεία 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, baiosss είπε

Εγώ πάλι είμαι λίγο επιφυλακτικός. Είναι σίγουρο οτί ισχύει αυτη η είδηση; Πως ξέρω οτί οι φωτό δεν είναι προπέρσινες η περσινές; Τα κανάλια και τα ΜΜΜ πολλές φορές έχουν κάνει τέτοια κολπάκια για να διχάσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Εννοείται βέβαια οτί και έτσι να είναι τα πράγματα, ο Ρωμιός ελλαδίτης δεν βάζει μυαλό.

Αν όντως ισχύει όλο αυτό, το πιθανότερο είναι να περάσουμε σε πολύ σκληρότερα μέτρα και όχι απλά απαγόρευση μετακινήσεων.

είναι ίσως  κάτι ανάλογο με τις παραλίες και τον έναν πάνω στον άλλον 

επειδή είχα κάνει σχετικό διάλογο που κατέληξε σε διαφωνία  με άτομο που τα είδε από την τηλεόραση και εγώ ο ίδιος έφτασα μέχρι τη βάρκιζα με το αυτοκίνητο (δεν μου έκανε κέφι να κάτσω, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν ο ένας πάνω στον άλλον μέσα σε ένα super market νιώθω πολύ περισσότερο την απειλή) 

βέβαια για περιπτώσεις όπως της βουλιαγμένης δεν αμφιβάλλω μεν, αλλά δεν μπορώ να ξέρω από τη στιγμή που δεν πήγα εκεί ο ίδιος 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zygorito είπε

Νομίζω ειπώθηκε οτι στις ΗΠΑ αγοράζουν σαν τρελοί χαρτιά υγείας γιατί είναι ένα φτηνό είδος που πιάνει χώρο ώστε να νιώθουν οτι έχουν κάνει "καβάντζα" για περίπτωση lockdown σε "προμήθειες" κτλ. Εγώ σε 2 ΣΜ που πήγα είχε κάτι ποσότητες ΝΑ με το συμπάθιο και σε προσφορά κίολας... Οι δε Ολλανδοί λένε οτι έχουν ποσότητα για 10 χρόνια να χ...ν χαχα

Στην Αγγλία που έχω φίλους δε βρίσκουν εύκολα όπως και πολλά τρόφιμα. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kirileman είπε

Μαζί σου.

Πολλοί, έχουν κλειστεί στο σπίτι από τη προηγούμενη Τετάρτη που έκλεισαν τα σχολεία. Έχουν περάσει δηλαδή 9 μέρες. Το πιθανότερο ειναι να ειναι κανεις οκ για να μετακινηθεί αλλά το καλύτερο ειναι να περάσουν 14 ημέρες.

Ο σκοπός ειναι να μη μεταφέρεις τον ιό και στην επαρχία, αφου κάποια στιγμη θα αναγκαστείς να βγεις να ψωνίσεις π.χ. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, adi32 είπε

Στο χωριό δε θα βγείτε να ψωνίσετε? 

Τα πιτσιρίκια δε θα πάνε στην πλατεία? 

Αυτά είναι αστεία 

Μέσα στον πανικό τους κάνανε γκέλα να δούμε μην αποβεί μοιραία για όλους. Όποιος είναι τυχερός και δεν έχει κολλήσει οκ, άλλοι που εφυγαν με ασυμπτωματικα παιδιά κλπ θα τα ακούσουμε σε 1 εβδομάδα περίπου. Και όσοι κόλλησαν μέσα στα καράβια πίτα στον κόσμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, kirileman είπε

Για σένα καλύτερα είναι. Για τον υπόλοιπο πληθυσμό όμως όχι.

Με άλλα λόγια ο ορισμός του παρτακια.

Το 1ο μέτρο που έπρεπε να έχει ληφθει ειναι ακριβώς αυτό. Απαγόρευση μετακινήσεων χωρις σοβαρό λόγο από πόλη σε πόλη.

Επεξ/σία από crupo
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...