Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Koeman είπε

Πάλι δικηγόρο θα ρωτήσεις όμως αυτό εννοώ, απλά θα πάρεις 2η και 3η γνώμη και στο τέλος αποφασίζεις ο ίδιος τι θα κάνεις. Συμφωνούμε λοιπόν ότι θα απευθυνθείς σε ειδικούς.

Από λογιστές έχω κι εγώ την εμπειρία μου, όπως και από δικηγόρους και από ιατρούς. 

Σε ρώτησα όμως εσύ ποιους θεωρείς κατάλληλους να ακούσουμε σε μια πανδημία και πάλι σε εμένα καταλήξαμε. Εσύ ποιον προτεινεις να ακούσουμε σαν πολιτες;

Το θεμα παει προς την πολιτικη (και πως να μην παει αλλωστε) και επειδη εχω στο παρελθον φαει μια κατραπακια απο εδω μεσα, δεν θελω να επεκταθω πολυ.

Υπαρχουν πηγες αξιοπιστες να διαβασουμε, να δουμε, και να κανουμε μονοι μας αυτο που πρεπει. Εγω αυτο κανω. Αλλοιμονο να ακουω τον Τσιοδρα και τον καθε Τσιοδρα, τον Borris και τον καθε Borris.

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, QuitLife είπε

Σε μια πανδημια λοιπον πιστευεις οτι το πολιτικο προσωπικο και οι αυλη ειναι οι καταλληλοι. οκ.

Και πως το κρίνεις αυτό??? Φαντάζομαι εκ του αποτελέσματος... αφού οποιαδήποτε άλλη εικασία δεν σου εξασφαλίζει καλύτερο αποτέλεσμα...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kostasspil είπε

Παιδιά μην πάει η κουβέντα στα εργασιακά /οικονομικά κλπ

Σε κάνα μήνα εκεί θα πάει θέλοντας και μη.Αν συνεχίσει παραπάνω όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες την βάψαμε.

θα πέσει πολύ κλάμα.

• Like 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, QuitLife είπε

Το θεμα παει προς την πολιτικη (και πως να μην παει αλλωστε) και επειδη εχω στο παρελθον φαει μια κατραπακια απο εδω μεσα, δεν θελω να επεκταθω πολυ.

Υπαρχουν πηγες αξιοπιστες να διαβασουμε, να δουμε, και να κανουμε μονοι μας αυτο που πρεπει. Εγω αυτο κανω. Αλλοιμονο να ακουω τον Τσιοδρα και τον καθε Τσιοδρα, τον Borris και τον καθε Borris.

Δεκτό φίλε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα πλοία για τα νησιά γινόταν το περασμένο Σαβ/κο  της κακομοίρας ,ούτε Αύγουστο τόσο κόσμο ,καλά λέει ο Τσιόρδας . Η ¨εαρινή σύναξη των ηλιθίων και κρετίνων" με όλη τη σημασία της λέξης . Άσε που αν αρρωστήσουν αυτοί στα νησιά δεν υπάρχει περίπτωση να τους περιθάλψεις εκεί ούτε να τους φέρεις στην ενδοχώρα. Τι να πει κανείς ,τελικά όντως η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει πάτο. 

Για την  οικονομία τα πράγματα είναι πολύ άσχημα ,και όντως υπάρχει κίνδυνος να δούμε πολλά κανόνια  ,αφού οι επιχειρήσεις μετά από δέκα χρόνια κρίσης και σκληρής υπερφορολόγησης είναι στα όριά τους .Τα αποτελέσματα θα τα δούμε από Σεπτ/'20. Δεν βλέπω να επιβιώνουν πολλές ,παρά μόνο οι μεγάλες . 

Επεξ/σία από evkar
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tornado είπε

βλεπετε τι γινεται στα διοδια?

χαμος επι χαμου.... την κανουν ολοι για τα χωρια τους....

Και μετά θα κατηγορήσουμε τους άλλους... σαν λαός δεν θα βάλουμε μυαλό ποτέ!!!

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Και πως το κρίνεις αυτό??? Φαντάζομαι εκ του αποτελέσματος... αφού οποιαδήποτε άλλη εικασία δεν σου εξασφαλίζει καλύτερο αποτέλεσμα...

Φιλε να με συγχωρεις αλλα μυαλο δεν εχουμε; Λογικη δεν εχουμε ; Κριση δεν εχουμε ο καθενας μας;

Οταν σου λενε πχ οτι οι μασκες δεν κανουν τιποτα επειδη δεν εχουν μασκες, το χαβεις;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akpe είπε

Μόλις διάβαζα αυτό: https://www.newsit.gr/ygeia/nea-aimatologika-test-tha-apokalyptou/2997512/

«Διάφορα ερευνητικά εργαστήρια και εταιρείες ανά τον κόσμο, σύμφωνα με το “Science”, έχουν αποδυθεί σε ένα αγώνα να αναπτύξουν τέτοια τεστ αντισωμάτων. Ήδη λίγα έχουν δοκιμαστεί σε μικρές μελέτες και έχουν λάβει έγκριση, ιδίως στην Κίνα. Όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει μεγάλης κλίμακας τέτοια τεστ, που π.χ. να δείχνουν ποιο ποσοστό των κατοίκων της Γουχάν, του επικέντρου της πανδημίας, έχει πια ανοσία στον ιό. Οι επιστήμονες ευελπιστούν ότι τέτοια τεστ αντισωμάτων θα αρχίσουν σταδιακά να χρησιμοποιούνται ευρύτερα».

πάλι καλά.. 

αυτά είναι πραγματάκια απλά και λογικά πάντως, κάτι να γίνεται να μαθαίνουμε πού είμαστε

και επίσης αν είναι να τον πιούμε να μας μείνει τουλάχιστον η ανοσία.. χαίρομαι πάντως που ενώ αρχικά έλεγαν δε ξέρω αν θα υπάρχει ανοσία, θα δούμε κτλ.. τώρα συζητιέται όλο και περισσότερο 

όπως και ο ορός για τα αντισώματα νομίζω αναφέρθηκε 

• Super Moderators
Δημοσ.

Γεια σας! Περαστικός είμαι για να δω αν συνεχίζονται οι "επιστημονικές" αναλύσεις από τους "ειδικούς" του insomnia! Όπως βλέπω ...κρατάτε γερά!

Πάντως να το ξέρετε πως περισσότεροι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα από τις αυτοσχέδιες μάσκες και τα χάπια για την Ελονοσία που προλάβατε να αγοράσετε, παρά από τον Κορωνοϊό... 😛 

https://www.visualcapitalist.com/history-of-pandemics-deadliest/ 

deadliestpandemics-infographic-12.jpg

• Like 9
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, QuitLife είπε

Οταν σου λενε πχ οτι οι μασκες δεν κανουν τιποτα επειδη δεν εχουν μασκες, το χαβεις;

Μπορεις να μου πεις από όλους τους γιατρούς πόσοι υποστηρίζουν το ένα και πόσοι το άλλο???

Δημοσ.
5 minutes ago, mp123 said:

Σε κάνα μήνα εκεί θα πάει

Σε κανα μηνα να ανοιξουμε αλλο θεμα να τα λεμε εκει. Στο 2ο σκελος δυστυχως συμφωνω

• Like 2
Δημοσ.

σκεφτομαι τους πιτσιρικαδες που δινουν φετος πανελληνιες και στο βαθμο που αυτη η βαλιτσα θα παει μακρια,

με τι κουραγιο και ψυχολογια και επαρκες διαβασμα θα πανε φετος να δωσουν πανελληνιες?

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Peleus17 είπε

Λες ε; Θα ρωτήσω αύριο την γραμματεία 😅

προφανως βοηθαει το λογιστηριο να κλεισει ο μηνας και μετα να σας διωξουν?

Δημοσ.

Σημερα βλεπω αρκετή κινηση παραπανω απο τις αλλες μερες στη γειτονια. Περνανε συνεχως αυτοκίνητα. Σκεφτείτε μόνο οτι οι αντοχες ολων δοκιμαζονται ηδη στην 1η εβδομάδα. Πως θα ειμαστε αραγε σε ενα μηνα? Νομίζω δεν θα αντέξει ο κοσμος, θα λαλησει αν κρατησει τοσο και δεν θα υπακούσει σε κανενα μετρο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...