Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, QuitLife είπε

αγνωστο αν αποκτας ανοσια αν τον περασεις και για ποσο.

οι κινέζοι δεν θα κάνουν σχετικά πειράματα; δεν υπάρχει κανένα δεδομένο από όσους έχουν αναρρώσει;

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bakasmarios είπε

Παιδια τα πραγματα ειναι ανησυχητικα και σε ΑΛΛΟ μετωπο. Δεν μας φτανουν ολα αυτα, υπαρχουν και κατι τυποι σαν αυτον στο λινκ παρακατω. Σε ενα αλλο ποστ, καλουσε ολους τους φαν του να βγουν για λιτανια απο εκκλησια σε εκκλησια για να "ξορκισουν" το κακο. Το χειροτερο ειναι οτι εχει κοντα 3000 ατομα. αν ακομα και το 1/10 τον ακολουθησουν σε οτι τρελα παρουσιασει, θα εχουμε τεραστιο προβλημα ! 

τουλαχιστον δε θα φοραν μασκες, εχουν το 666 πανω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sanjuro είπε

@logistoulisΜπα, αυτά θα είναι για τα παιδιά μου όταν θα γίνει ο κόσμος Elysium απ'την κλιματική αλλαγή.

σωστά εμείς που είμαστε μεγαλωμένοι κάτω από τον πράσινο ήλιο δεν είμαστε για πολλά πολλά, θέλει τουλάχιστον παιδιά της κρίσης 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Το οποίο είναι νούμερο νέων κρουσμάτων που έχει ξεπεράσει μόνο η Ιταλία (σήμερα) κι η Κίνα, αν δεν κάνω λάθος

+99 cases οι ΗΠΑ πριν 2 λεπτα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bakasmarios είπε

Τα νούμερα των ΗΠΑ είναι να τα παίρνεις λιγότερο στα σοβαρά και απ'της Τουρκίας.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Τότε σταμάτα να χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα το score.  

Τα συνολικά, τα σημερινά είναι +4200 και +39

Αφού αυτό είναι το θέμα εδώ. Το score. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, bakasmarios είπε

καλα realtime το ανανεωνουν ? 

Σε λιγο θα βγαλουν και κανα παραγωγο για τον ιο 🤣

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, mp123 said:

Αφού αυτό είναι το θέμα εδώ. Το score. 

Νot sure if meme...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Η εποχή της γρίπης κρατάει πέντε μήνες και υπάρχει εμβόλιο.

Αλλά οκ και τι έγινε.

ναι αλλά φαντάσου και οοοοταν βγει εμβόλιο για τον chinese virus να έχουμε πάλι 22000 νεκρούς και να το αντισηπτικό πλέον να μας έχει λιώσει τα χέρια από τον πανικό

Δημοσ.

Ρε παιδιά όσοι δεν έχουμε προσωπικό γιατρό που απευθυνόμαστε για πληροφορίες αυτή την περίοδο; Εγώ πχ τις προηγούμενες μέρες είχα λίγο βηχαλάκι και καταρροή(όχι πυρετό), είμαι καραντίνα κανα 5-6 μέρες και τώρα δεν ξέρω αν είναι σωστό να δω πχ την κοπέλα μου ή κανα φίλο και για πόσο καιρό, εννοείται πως δεν θα πάρω στο 1135 για κάτι τέτοιο :P

• Moderators
Δημοσ.

Για δεν κάνει δειγματοληπτικό έλεγχο στην Ελλάδα ο ΕΟΔΥ;

Άμα κάνει 10k random tests και βγουν θετικά τα 6-7-8k, τότε δεν χρειάζονται μέτρα, συνεχίζουμε τη ζωή μας κανονικά.

Άμα βγουν θετικά τα 100-200, ok να το παλέψουμε.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

Ρε παιδιά όσοι δεν έχουμε προσωπικό γιατρό που απευθυνόμαστε για πληροφορίες αυτή την περίοδο; Εγώ πχ τις προηγούμενες μέρες είχα λίγο βηχαλάκι και καταρροή(όχι πυρετό), είμαι καραντίνα κανα 5-6 μέρες και τώρα δεν ξέρω αν είναι σωστό να δω πχ την κοπέλα μου ή κανα φίλο και για πόσο καιρό, εννοείται πως δεν θα πάρω στο 1135 για κάτι τέτοιο :P

Εδω τι κανουμε μπρικια κολλαμε ? 🤣

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, splanis said:

Ρε παιδιά όσοι δεν έχουμε προσωπικό γιατρό που απευθυνόμαστε για πληροφορίες αυτή την περίοδο;

Στον ΕΟΔΥ.

Που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Στον ΣΚΑΙ είπαν πως τα πραγματικά κρούσματα είναι 10.000-15.000!!

το θέμα είναι να προλάβουν να πάνε και κάποιοι από αυτούς στα νησιά πριν σκάσει η απαγόρεψη, γιατί με τόσα νησιά δεν είναι και τόσο εύκολο να απλωθεί 

5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Για δεν κάνει δειγματοληπτικό έλεγχο στην Ελλάδα ο ΕΟΔΥ;

Άμα κάνει 10k random tests και βγουν θετικά τα 6-7-8k, τότε δεν χρειάζονται μέτρα, συνεχίζουμε τη ζωή μας κανονικά.

Άμα βγουν θετικά τα 100-200, ok να το παλέψουμε.

αυτά τα κινητά συνεργεία που είπαν ότι θα πάρουν/βγάλουν πότε θα είναι έτοιμα; γραφειοκρατεία ftw ή θα γίνει σχετικά σύντομα; 

αλλά ναι αυτό που λες είναι λογικό, αν βγάζουν  τα 7 στα 10 θετικά μετά θα πρέπει να πάμε όλοι για μπάνιο , αλλά αν βγάζει τόσα πόσοι θα έχουν φύγει είναι το θέμα και τι θα γίνεται στα νοσοκομεία 

επίσης θα έχει σημασία να υπάρχουν και τεστ να φαίνεται και πόσοι το έχουν περάσει (από αντισώματα υποθέτω) , γιατί αν κάποιος έχει τώρα και κάνουν μαζικά τεστ μετά από 3 μήνες ας πούμε θα φαίνεται τίποτα σημαντικό; 

Επεξ/σία από logistoulis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...