Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, mp123 said:

Εμένα δεν με φοβίζει το score 

Τότε σταμάτα να χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα το score.  

17 minutes ago, mp123 said:

Η εποχιακή γρίπη σκοτώνει πιο πολλούς και κανείς δεν κάνει έτσι.

5 minutes ago, bakasmarios said:

13523 cases 189 deaths , USA

Τα συνολικά, τα σημερινά είναι +4200 και +39

• Like 3
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mp123 είπε

Οκ και τι έγινε. Η εποχιακή γρίπη σκοτώνει πιο πολλούς και κανείς δεν κάνει έτσι.

FB114E58-B7DE-481E-87F5-B08B55768445.jpeg

Έχουμε κλειστεί στα σπίτια μας, στρατός στις πόλεις της Ευρώπης και ακόμη και έτσι έχουμε τους μισούς θανάτους από τη γρίπη. Αν αφήναμε ριν κορωνοϊο ελεύθερο, όπως γίνεται με την γρίπη, πόσους νεκρούς λες να είχαμε;

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, bakasmarios said:

Nαι συγγνωμη. Δεν σκεφτηκα να το σημειωσω. 

Το οποίο είναι νούμερο νέων κρουσμάτων που έχει ξεπεράσει μόνο η Ιταλία (σήμερα) κι η Κίνα, αν δεν κάνω λάθος

Δημοσ.

Μη

5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εμένα δεν με φοβίζει το score αλλά πως θα είμαστε οικονομικά μετά όλο αυτό το σκηνικό.δεν είμαστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι.

Μήπως γνωρίζεις πόσους σκότωσε η εποχική γρίπη σήμερα στην Ιταλία; Ο κορονοιός 427, γι'αυτό και μας τρομάζει το score

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια τα πραγματα ειναι ανησυχητικα και σε ΑΛΛΟ μετωπο. Δεν μας φτανουν ολα αυτα, υπαρχουν και κατι τυποι σαν αυτον στο λινκ παρακατω. Σε ενα αλλο ποστ, καλουσε ολους τους φαν του να βγουν για λιτανια απο εκκλησια σε εκκλησια για να "ξορκισουν" το κακο. Το χειροτερο ειναι οτι εχει κοντα 3000 ατομα. αν ακομα και το 1/10 τον ακολουθησουν σε οτι τρελα παρουσιασει, θα εχουμε τεραστιο προβλημα ! 

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Έχουμε κλειστεί στα σπίτια μας, στρατός στις πόλεις της Ευρώπης και ακόμη και έτσι έχουμε τους μισούς θανάτους από τη γρίπη. Αν αφήναμε ριν κορωνοϊο ελεύθερο, όπως γίνεται με την γρίπη, πόσους νεκρούς λες να είχαμε;

Κι εγώ αυτή την απορία έχω. μήπως τα κάνουμε χειρότερα έτσι;

• Confused 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mp123 είπε

Οκ και τι έγινε. Η εποχιακή γρίπη σκοτώνει πιο πολλούς και κανείς δεν κάνει έτσι.

Διοτι κανεις δεν εχει ανοσια στον ιο αυτο, ενω στην γριπη με το ενα η αλλο τροπο (εμβολιο η ανοσια αφου την περασεις, η και μεσω DNA λενε καποιοι) εχουμε.

Επισης ειναι ενας N (νεος) ιος και αγνωστος. Αγνωστο αν ειναι εποχιακος, αν εχει σχεση με τον καιρο (κρυο ζεστη), αγνωστο αν αποκτας ανοσια αν τον περασεις και για ποσο.

Αυτο που γραφεις και εσυ και αλλοι, ειναι τραγικα ανευθυνη και αντικοινωνικη αποψη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Το οποίο είναι νούμερο νέων κρουσμάτων που έχει ξεπεράσει μόνο η Ιταλία (σήμερα) κι η Κίνα, αν δεν κάνω λάθος

Σωστος
Και η Αγγλια στα ιδια χναρια βαδιζει νομιζω

Δημοσ.

1 λεπτό πριν, Γιαούρτι είπε

Κι εγώ αυτή την απορία έχω. μήπως τα κάνουμε χειρότερα έτσι;

Αφού δεν θα το κάνει η Αγγλία τότε δεν θα μάθουμε ποτέ. Α

• Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, mp123 said:

Η εποχή της γρίπης κρατάει πέντε μήνες και υπάρχει εμβόλιο.

Αλλά οκ και τι έγινε.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Σκέφτομαι τι μέτρα πρέπει να πάρω σε προσωπικό επίπεδο. Όχι, δεν εννοώ να τρέξω να αγοράσω κώλοχαρτα και ντεπον. :P 

το επόμενο βήμα είναι ξεκάθαρα κάτι τέτοιο 

max_lead.jpg

Επεξ/σία από logistoulis
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Η Αγγλια ειναι αρκετα πισω σε μερες απο τις χωρες που ανεφερες οπως και εμεις. Αγγλια με Αμερικη θα την πατησουν περισσοτερο απο Ιταλια/Ισπανια. Το peak τους θα αργησει.

και αυστραλια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@logistoulisΜπα, αυτά θα είναι για τα παιδιά μου όταν θα γίνει ο κόσμος Elysium απ'την κλιματική αλλαγή.

Αναφορά σε κείμενο

Soon after he offered public assurances that the government was ready to battle the coronavirus, the powerful chairman of the Senate Intelligence Committee, Richard Burr, sold off a significant percentage of his stocks, unloading between $582,029 and $1.56 million of his holdings on Feb. 13 in 29 separate transactions.

As the head of the intelligence committee, Burr, a North Carolina Republican, has access to the government’s most highly classified information about threats to America’s security.

https://www.propublica.org/article/senator-dumped-up-to-1-6-million-of-stock-after-reassuring-public-about-coronavirus-preparedness

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Greenleaf said:

Αφού δεν θα το κάνει η Αγγλία τότε δεν θα μάθουμε ποτέ. Α

Ρε γμτ, χάσαμε την ευκαιρία για άπειρα όμορφα memes. :(

nl6tksoh8en41.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...