Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tornado είπε

αν καταλαβα καλα,

απο δευτερα κομμενες και βολτες και τα παω να παρω καθαρο αερο και εγω δεν παω εκει που ειναι κοσμος κλπ κλπ...

καθολικη απαγορευση τελεια

Και στο ίντερνετ θα πέσει κόφτης...

• Confused 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά ο γώγος ο καθηγητής είπε ότι μόνο διαλύματα με τουλάχιστον 70 % αλκοόλη (οινόπνευμα) σκοτώνουν τον Ιό. Άρα ολα αυτα τα μαντηλάκια με 20% αλκοόλη δεν κάνουν τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koulkos είπε

Ωραίο θέμα, indeed. Μετά από 10 χρόνια κρίσης όμως, πόσα σπίτια νομίζεις πως είναι φτιαγμένα πραγματικά στο γούστο και στα μέτρα του καθενός. Όταν το Εξοικονομώ κλείνει σε λίγα λεπτά λόγω υπερζήτησης, καταλαβαίνεις σε τι κατάσταση είναι τα σπίτια. Καλό είναι το μένουμε σπίτι, αλλά αν δεν έχει πετρέλαιο/αέριο το σπίτι τότε θα δεινοπαθήσεις. Αν ο καναπές έχει βουλιάξει και δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να τον αλλάξεις δεν τον ευχαριστιέσαι. Ή πλέον με τα ενοίκια στο θεό, ένας εργένης που ζει σε μια τρύπα που τη χρυσοπληρώνει, δεν μπορεί να τη δει ως ανάκτορο. Το βλέπει σαν ένα ενδιάμεσο βήμα, του στυλ, άντε να βρω καλύτερη δουλειά να πάω κάπου καλύτερα. Και τέλος, στις πόλεις το 90% των σπιτιών είναι όντως φυλακές. Βγαίνεις σε μερικά μπαλκόνια και τα βρακιά του απέναντι είναι στα 4 μέτρα. Αν ήμουν στο χωριό μου (στο οποίο θέλω να μετακομίσω αλλά δεν ακολουθεί η γυνή) θα καθόμουν στο κιόσκι δίπλα από το μπαχτσέ και θα είχα 10 ασχολίες παραπάνω, όντας παράλληλα 5 έως 10 μέτρα απόσταση από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. 

μια χαρα ειναι τα σπιτια, δεν εχουν νερο

μου θυμησες ενα πραγματικα μικρο σπιτι δες αν θες

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, evkar είπε

Παιδιά ο γώγος ο καθηγητής είπε ότι μόνο διαλύματα με τουλάχιστον 70 % αλκοόλη (οινόπνευμα) σκοτώνουν τον Ιό. Άρα ολα αυτα τα μαντηλάκια με 20% αλκοόλη δεν κάνουν τίποτα.

60%

source: WHO

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Περάσαμε τους 10000 θανάτους παγκοσμίως πλέον 😢 

Οκ και τι έγινε. Η εποχιακή γρίπη σκοτώνει πιο πολλούς και κανείς δεν κάνει έτσι.

FB114E58-B7DE-481E-87F5-B08B55768445.jpeg

• Like 1
  • Confused 3
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, mp123 said:

Οκ και τι έγινε. Η εποχιακή γρίπη σκοτώνει πιο πολλούς και κανείς δεν κάνει έτσι.

Για βγάλε όλα τα μέτρα που έχουν παρθεί για τον covid-19 και ξαναλέμε πόσο θα πάει το score...

• Like 13
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, mp123 said:

Εγώ το γνωρίζω μια χαρά. Πέρασα γρίπη τον Γενάρη, 39,5 έφτασα. Γι' αυτό φυλάγομαι τώρα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mp123 είπε

Βλέπουμε μέτρα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ με κόστος δις, δεν μπορεί να είναι χωρίς λόγο αυτά για μια γρίπη.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mp123 είπε

1) Η εποχιακη γριπη εχει τον μισο ρυθμο μεταδοτικοτητας.
2) Η εποχιακη γριπη εχει 10 φορες περιπου μικροτερη θνητοτητα.
3) Η εποχιακη γριπη τα εκανε ολα αυτα και εχουμε αυτα τα στατιστικα που λες ΧΩΡΙΣ να ειναι τοσες εκατονταδες εκατομμυριων σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ. Σε αντιθεση με τωρα.

Επεξ/σία από PostHelper
  • Like 7
Δημοσ.

Αυτός ο ιός έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο catch-22 της ιστορίας.

Όσο περισσότερα μέτρα παίρνει ένα κράτος τόσο λιγότερη η δυστυχία από τις συνέπειες του ιού, όμως ταυτόχρονα όσο περισσότερα μέτρα παίρνει τόσο περισσότερη η δυστυχία απ'τις οικονομικές συνέπειες του ιού. 

Απ'οτι φαίνεται δεν υπάρχει άμεσο τέλος σ'αυτή την ιστορία. Θα κρατήσει μήνες και μπορεί να επανέλθει κι'ολας αργότερα. Οπότε αυτά τα προσωρινά μέτρα μόνο προσωρινά πολύ πιθανόν να μην είναι.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;; Όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο απαισιόδοξος γίνομαι. Σκέφτομαι τι μέτρα πρέπει να πάρω σε προσωπικό επίπεδο. Όχι, δεν εννοώ να τρέξω να αγοράσω κώλοχαρτα και ντεπον. :P 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Για βγάλε όλα τα μέτρα που έχουν παρθεί για τον covid-19 και ξαναλέμε πόσο θα πάει το score...

Εμένα δεν με φοβίζει το score αλλά πως θα είμαστε οικονομικά μετά όλο αυτό το σκηνικό.δεν είμαστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...