Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, opera είπε

Υπάρχουν οδηγίες για το ποιοί πρέπει να φορούν μασκες.

Όσοι έρχονται σ'επαφή με ασθενείς, που ασθενείς είναι εν δυνάμει όλοι...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Perseus1966 είπε

εγω ειμαι το παλληκαρι και την εβαλα με ολες τις επιφυλαξεις ,εσυ πηγη εχεις οτι ειναι ψευτικη?

Καλησπέρα φίλε μου συγγνωμη τωρα είδα το μήνυμά σου. Νομίζω το έχουμε συζητήσει ξανά αυτό και δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μπουμε ξανά σε αυτή τη διαδικασία. 

Θα πω μόνο το εξής. Αν έρθει κάποιος και σου πει ότι η γη είναι επίπεδη, θα ψάξεις εσύ να βρεις αποδείξεις για το αντίθετο ή θα του ζητήσεις να σου αποδείξει τον ισχυρισμό του; 

Επεξ/σία από Arwindan
  • Thanks 2
Δημοσ.

αν καταλαβα καλα,

απο δευτερα κομμενες και βολτες και τα παω να παρω καθαρο αερο και εγω δεν παω εκει που ειναι κοσμος κλπ κλπ...

καθολικη απαγορευση τελεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι χρησιμοποιείτε απολυμαντικά (οινόπνευμα κτλ) είτε πλένετε πολύ συχνά τα χέρια σας να αγοράσετε μια ενυδατική κρέμα και να βάζετε τουλάχιστον το βράδυ, αλλιώς μπορεί να σκάσουν τα χέρια και είναι πολύ χειρότερο αν γεμίσουν «ρωγμές» που αιμορραγούν.

Επεξ/σία από Havik
  • Like 4
Δημοσ.

Quick question. Ξέρουμε έστω κατά προσέγγιση πόση ώρα - πόσα λεπτά μένουν τα μικροσωματιδια του ιού σε αντικείμενα όπως ένα κινητό το τιμόνι ενός αυτοκινήτου ή μια επιφάνεια 

Δημοσ.
1 minute ago, rudigarcia222 said:

Quick question. Ξέρουμε έστω κατά προσέγγιση πόση ώρα - πόσα λεπτά μένουν τα μικροσωματιδια του ιού σε αντικείμενα όπως ένα κινητό το τιμόνι ενός αυτοκινήτου ή μια επιφάνεια 

Μέχρι να τα καθαρίσεις με το κατάλληλο μαντηλάκι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rudigarcia222 είπε

Η κάθε επιφάνεια είναι διαφορετική. Έχω διαβάσει ότι σε πλαστικό μπορεί να μείνει μέχρι 3 μέρες αλλά δεν εχω πηγή για να σου πω αξιόπιστα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Από 3 ώρες μέχρι 9 ημέρες αναλόγως επιφάνεια, υγρασία, θερμοκρασία.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, opera είπε

Δεν είναι στο χέρι μου,αυτό το επάγγελμα διάλλεξα,όπως οι νοσηλευτές και γιατροί ,βοηθάμε τους άλλους με κίνδυνο της ζωής μας.

Μάλλον ούτε αυτός κατάλαβε.

Δηλαδή βοηθάς τους αδύναμους και τους ευπαθείς για να σου κάνουν τη ζωή ποδήλατο; Λάθος επάγγελμα διάλεξες τότε..

• Sad 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμενα αυτο που με ανησυχει πέρα από τον περιορισμένο αριθμο σε ΜΕΘ είναι το ότι το ιατρικο προσωπικο είναι εκτεθειμένο χωρίς εξοπλισμο, αρκετοι εκ των οποίων έχουν βγει OFF απο τώρα.

Δημοσ.
Just now, logistoulis said:

το χαρτί πώς θα το καθαρίσεις; 

Δεν θα το καθαρίσεις αν δεν αντέχει το σπρέι. Θα καθαρίσεις τα χέρια μετά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...